El cigaretten har många uppenbara fördelar men visst kan det finnas annat som kan upplevas som en nackdel.

Du måste ha koll på din utrustning för att din el cigarett ska fungera. Du måste ladda batteriet, fylla på vätska och göra rent el cigaretten emellanåt.I början kan det upplevas att det är lite att greja med innan du får in vanan att använda din el-cigarett men du kommer att förvånas över hur besviken du blir om du inte har ett laddat batteri som gör att du blir utan din el cigarett vid något tillfälle.

Fördelarna är ju uppenbara men glöm inte heller bort att du kan byta ut liquiden eller e juicen så att din el cigg får en helt ny smak.

Är e cigaretter farliga

hur bra är en el cigg?E cigaretter är inte farliga, med e cigaretter har du möjlighet att välja om du vill ha med eller utan nikotin. Väljer du att använda nikotin kan det vara bra att späda ut nikotinet för att inte skapa ett större behov än vad du kanske tidigare haft med vanliga cigaretter. Det är bra att växla mellan e liquid som är med och utan nikotin för att slippa beroendet. Kanske köpa till en nikotinfri e liquid med någon god fruktsmak som du kan njuta av i soffan på kvällen?

El cigaretters biverkningar

Det finns inga kända biverkningar av att använda el cigaretter. Vätskan som förångas för att skapa rök består av aromämnen som är godkända av livsmedelsverket. Detta är ämnen som sedan länga används för att skapa rök inom teatern och det finns inga identifierade hälsorisker med användningen av el cigaretter om du väljer en nikotinfri vätska.

Att söka snabba resultat

Är el cigaretter farligaMänniskor idag är besatta av snabba resultat. Vi letar alltid mirakelkurer och snabba lösningar för våra problem. Om man vill gå ner i vikt, bygga muskler, få vitare tänder, längre hår, detoxa eller på andra sätt “förbättra hälsan” så finns det någon mirakelkur att använda sig av.

Men om ditt problem är rökning och du börjar prata om el-cigaretter så höjs det några ögonbryn och man får höra om hur farligt det är och många har läst om hur det är med de e-juicer och ångan som kommer av den.

Den ÄR farlig enligt vissa och KAN vara farlig enligt andra (då den fortfarande är relativt ny så finns inte så många långsiktiga rapporter) och det stämmer, det KAN vara “farligt”. Men cigaretter då? De VET vi är farliga, 100% säkert.

Det ironiska i detta är, enligt mig, att det anses obeprövat och osäkert så folk vågar inte riktigt lita på att det är safe. Men samtidigt så köper vi piller och pulver som aldrig förr och vi tillochmed opererar, stänger av (?!) delar av vår kropp i jakten på att bli smalare.

Om el-ciggen kan hjälpa någon att sluta röka (som vi alla är rörande överens om) FARLIGA cigaretter, borde de då inte få en chans? Borde inte folk också få ta del av de studier som faktiskt visar på fördelarna med el-cigg? De studier som faktiskt påtalar hälsofördelarna?

[jaw_divider divider_text=”” icon=”” divider_totop=”0″ divider_title=”Back To Top” totop_align=”right” clear=”clear-on” divider_style=”solid” text_color=”#000000″ color=”#656767″ width=”1″ space=”0″ space_after=”0″]

Enkla startkit från Cigoteket.se

[jaw_divider divider_text=”” icon=”” divider_totop=”0″ divider_title=”Back To Top” totop_align=”right” clear=”clear-on” divider_style=”solid” text_color=”#000000″ color=”#656767″ width=”1″ space=”0″ space_after=”0″]

Hälsofördelar som inte finns alls vad gäller cigaretter.

Det ironiska i detta är, enligt mig, att det anses obeprövat och osäkert så folk vågar inte riktigt lita på att det är safe. Men samtidigt så köper vi piller och pulver som aldrig förr och vi tillochmed opererar, stänger av (?!) delar av vår kropp i jakten på att bli smalare.

Vi opererar in främmande partiklar i våra kroppar för att leva upp till ett (illa) satt ideal, sprutar in gift (botox= nervgift) för att bli mindre rynkiga, fett för att förstora läpparna osv osv. Med detta verkar ingen tänka på risker eller hur beprövat det är, vi spenderar sjuka mängder pengar på denna dårskap men att använda oss av el-cigg för att sluta röka? Det kan ju vara livsfarligt!

Använder du el cigaretten för att trappa ner på dina vanliga cigaretter kommer du bara få positiva effekter och hälsosamma effekter på kroppen.

[jaw_divider divider_text=”” icon=”” divider_totop=”0″ divider_title=”Back To Top” totop_align=”right” clear=”clear-on” divider_style=”solid” text_color=”#000000″ color=”#656767″ width=”1″ space=”0″ space_after=”0″]

Ecigg finns i flera olika smaker med och utan nikotin

Kommentera