Med en e cigarett kan man även röka inne på cafeer något som tidigare varit omöjligt. E cigaretten förångar en vätska med smakämnen och eller nikotin. Rökaren andas sedan in ångan. Många ser e-ciggen som ett sätt att sluta röka vanliga tobaks cigaretter.

En elektrisk cigarett består av ett batteri, en förångare och även en patronkammare som innehåller en liten mängd vatten. Det finns el cigaretter både med och utan nikotin. I de fall det finns nikotin så förvaras även nikotinet med vattnet. Att röka en elektrisk cigarett känns väldigt likt att röka en vanlig cigarett. Den traditionella smaken av tobak finns även i el ciggen om man önskar den. Detta då trots att det inte finns någon tobak.

Du kan själv välja vilken smak du önskar och eftersom elcigaretten inte innehåller någon traditionell rök så kan du röka var du vill. El cigaretten innehåller istället vatten och släpper därför ut vattenånga. När du inhalerar från el cigaretten produceras en vatten ånga som en realistisk rök. Men eftersom detta bara är vattenånga som försvinner på ett par sekunder så är den helt ofarlig.

Den sprider även en behaglig doft istället för tobaksrök. Ingen onödig tobaksdoft som sätter sig i kläder och hår eller inredning.

Ladda e cigarett

E cigaretten har ett tillhörande batteri som behöver laddas emellanåt. Detta gör du enkelt via ett usb eller annat uttag. Skaffar du ett startpaket med el cigaretter så får du både batteri och laddare på köpet. Det är inte krångligt att ladda en e cigarett och du kan göra det nästan var du än befinner dig.

Vätska till e-cigaretter (e-Liquid)

Det behövs vätska i en e cigarett och det är när den förångas som rök bildas. E cigaretten har flera olika vätskor som du kan använda och en flaska räcker ofta till mellan 5 och 7 cigaretter. Denna vätska finns att köpa med eller utan nikotin.Om du vill ha en vätska med nikotin så finns det olika nivåer att välja bland.

Du kan även välja olika smaksatser så som hasselnöt, jordgubbe, cherry, kokos c-vitamin, kanel med flera.

Kommentera