E-CIGARETTBUTIK

NYHET!

Nu kan du besöka vår butik på Valhallavägen 51, Stockholm, vid Tekniska tunnelbanestation.

Öppettider: Mån-Fre: 10-20 och Lör-Sön: 10-18.

Varmt välkommen.

E-cigaretter säljs inte i alla butiker eller affärer än men de börjar komma allt mer. Idag är det lättast att hitta el cigaretter i butiker som säljer på nätet och det är också på nätet som du kan hitta butiker som säljer dem till ett bra pris.

Genom att titta runt och läsa på om el cigaretter får du reda på vad du behöver för att det ska fungera och ett bra alternativ är att köpa ett startpaket. Ett startpaket med el cigarett innehåller oftast patroner för påfyllning samt usb laddare.

Det finns flera olika varianter på startpaket och ofta kan du välja efter hur du vill att el cigaretterna ska se ut. Klassiskt svarta eller vita som en traditionell cigarett?

El cigarett på apoteket

Idag säljs elcigaretter på vissa apotek men eftersom de inte än har fått statusen att användas som en metod att sluta röka så är det oklart hur många apotek som kommer ta in produkten. Man är överens om el cigarettens positiva effekter på hälsan i jämförelse med en den vanliga cigaretten men el cigaretten är fortfarande i ett utvecklingsstadier.

Troligtvis kommer el ciggen att spridas snabbt och fort bli ett alternativ till vanlig rökning som är både hälsosammare och luktar godare.

Billiga el cigaretter

I längden blir det också billigare med el cigaretter än vad det blir att röka vanliga cigaretter. Givetvis är de positiva hälsoeffekterna den största fördelen men att det är billigare med el cigg är ju också en bra fördel. Att du kan köpa el cigaretter och inte behöva gå ut för att röka lockar också många.

Samt att man kan välja smak efter dagsformen, kanske en fruktsmak efter kaffet eller en doft av vår när första solen visar sig efter vintern?

Kommentera