Ring oss: 08-82 22 22
Avocado 24 Stilver
Avocado 24 svartAvocado 24 med keramiskAvocado 24 bygg deck

Avocado 24 RDTA

399kr

Att kombinera galet bra smak med ruggigt stora ångmoln har tidigare varit sällsynt. Tills Avocado såg dagens ljus! Dubbla coils och galet bra smak!

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

Avocado 24 från Geek Vapes

Lillebror Avocado som är 22 millimeter i diameter har sina nackdelar och fördelar.

Geekvape har lyssnat på användarna och designat en storebror. Med sina 24 millimeter i diameter så har storebror tillika tungviktaren fått plats för dubbla coils och numera 5 milliliter vätskekapacitet.

Avocado är en förångare av typen genesis som faller under segmentet RDTA. Förkortningen står för ” rebuildable dripping tank atomizer ”. Geekvape vet inte vad ordet lagom innebär. Dom tog det bästa från en dripper och det bästa från en tank. Det kan inte bli annat än fantastiskt!

Smakutvecklingen från en dripper och kapacitet att hålla 5 milliliter vätska.

Istället för den keramiska pluggen som lillebror har som lock över påfyllningshålen, så har denna en platta man skjuter åt sidan istället. Detta möjliggör att man kan utnyttja bägge sidor av byggdecket. Då Avocado är något större så får man även plats för än större coils. Jo man tackar, det är inte illa det skall vi säga! Vi har själva testat med flertal olika avancerade coils, och man får plats med det mesta. Resultatet är enorma ångmoln och en helt underbar smak.

Självklart kan man sätta dit en keramisk spärr och enbart använda ena sidan av byggdecket. Det är en smaksak. Vid användning av den keramiska spärren så kommer man få luften genom spärren direkt centrerad bakom coilen.

Specifikation för Avocado 24

Mått: 33mm X 24mm

Kapacitet: 5ml

Velocity byggdeck

Justerbar 510 kontakt

Peek-insulator

Silica glastank

 

Mer information

Färg

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Avocado 24 RDTA”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *