Ring oss: 08-82 22 22
Limitless 24 RDA från iJoy
Förpackning för Limitless 24Guldplätterat byggdeck på Limitless 24

iJoy Limitless 24 RDA

399kr

En riktig RDA från iJoy. Limitless 24 kommer med bottom airflow och velocitybyggdeck. Enormt byggdeck ger utrymme för ordentliga byggen. Det guldplätterade byggdecket ger minimerar voltdrop.

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

Limitless 24 RDA från iJoy

iJoy har gjort det igen, denna gången med Limitless.

En perfekt RDA för dig som jagar moln men samtidigt vill ha en subtil och överlägsen smak. Med ett byggdeck av den kända post-stilen Velocity så är den inte bara bra, den är även oerhört simpel att bygga på. Justerbart airflow från botten och från sidorna i toppen som inte är justerbart men som lägger till en extra kick.

Guldpläterade poster för absolut kontakt mellan coil och post. Självklart justerbar 510 kontakt för dig som gillar att köra hybrid. Tillkommer även en annan topcap som har top-fill. Men det slutar inte där, top-fillen sitter fast med magneter och klickar fast. Så du som är orolig att den kommer öppna sig i fickan, dom dagarna är numera historia.

Posterna är väl tilltagna, i det närmaste absurda må vi säga. Vad sägs om 12mm mellan posterna och 2.5mm stora hål i posterna? Ja att tävla om vem som kan göra störst moln, det är inte lönt med denna skapelse. Du kommer med största sannolikhet vinna utan några större ansträngningar.

Juicebrunnen i botten som har sällskap av ditt favoritämne för att absorbera juicen är riktigt djup och klarar mycket juice.

Dock skall det tilläggas att denna RDA är 24mm i diameter. Vilket gör att den inte passar riktigt alla moddar på marknaden. Vi rekommenderar följande mod för denna fantastiska best

 

Specifikation för Limitless 24

  • 24mm Diameter
  • Guldpläterat byggdeck av typen Velocity
  • Justerbar 510 kontakt
  • Hybrid kompatibel
  • Justerbart airflow i botten samt icke justerbart airflow från toppen.
  • 12mm avstånd mellan posterna
  • 2.5mm Posthål

Mer information

Färg:

Silver

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iJoy Limitless 24 RDA”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *