Ring oss: 08-82 22 22
Tugboat V3

Tugboat V3

899kr

Autentiskt är genuint!
Med en avgrundsdjup juicebrunn och ett drömlikt bygge så kommer du få en resa in i smakernas oändliga värld. Vårt nya tillskott i familjen dripper, kommer från Flawless Vapor och heter Tugboat V3.

Äkta Tugboat V3 från Flawless Vapor

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

Tugboat V3 (Äkta)

Tugboat V3 är en autentisk dripper från Flawless Vapor i USA. Just USA är erkänt duktiga på att utveckla hårdvara till e-cigaretter. Allt ifrån förångare till moddar med mera.

Fördelen med att satsa på en autentisk produkt är att dom tillverkare som med en innovationsfilosofi likt galna vetenskapsmän, kan få utveckla marknaden ännu mer. Så stöd arbetet för att vårt globala community skall få se ännu bättre utrustning i framtiden.

Flawless gör sitt namn rättvist. Flawless som på engelska betyder felfri är signum för deras nya dripper Tugboat V3.

Tugboats två-postdesign med rejäla skruvar till posterna ger användaren friheter för att bygga riktigt vackra och kraftfulla byggen.

Flawless har varit lite kluriga när dom designade Tugboat. Man har nämligen tillfört extra luftflöde från toppen. Tillsammans med det vanliga luftflödet från sidan så kan man få riktigt gigantiska moln med ånga. Varför hyra rökmaskin till nästa fest när man kan köpa en Tugboat V3?

Tugboat V3 är inte för nybörjare

Då denna dripper faller under segmentet ”RBA” som står för ”rebuildable atomizers” så bör man ha lite förkunskaper om batterisäkerhet och ohms lag. Det kan låta mer avancerat än man tror. Vi står gärna till tjänst om det är något som man undrar över.

En dripper är vad det låter som, man drippar/droppar vätskan direkt på värmetrådarna. Inget man bör göra när man sitter och kör bil kanske, men i soffan framför fotbollen eller dylikt så är en dripper riktigt trevligt. Fördelarna är att man slipper den smakförlust som kan uppstå i en vätskebehållare genom att gå direkt till kärnan. Man får på så vis en smakproduktion som inte går att jämföra med något annat!

Den justerbara 510-kontakten ger användaren möjlighet att finjustera kontakten mellan drippern och den mod man använder för stunden. Isolatorn är av modellen peek och tål således rejält med värme innan den smälter.

När man väl tvättar av sin Tugboat så är den bara i tre delar. Det är så förhjordat tråkigt att stå med 20-30 delar som skall skruvas isär. Ta isär den, skölj i varmt vatten och borsta med en mjuk tandborste och du är redo för att puffa vidare.

MÄRK VÄL!

VID FELAKTIG ANVÄNDNING KAN CIGOTEKET.SE INTE HÅLLAS ANSVARIG FÖR SKADOR PÅ PERSON ELLER SAK!

Egenskaper:

  • Två-postdesign.
  • Luftflöde från toppen och sidorna.
  • Byggd i tre delar.
  • Insulator av modellen Peek.
  • Justerbar 510-kontakt.

Mer information

Färg

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tugboat V3”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter