Ring oss: 08-82 22 22
Nalu Stainless Steel
Svart Nalu från VaporessoVaporesso Nalu med flera driptips och mejselNalu RDA från VaporessoNalu Velocity byggdeck

Vaporesso Nalu RDA

249kr

Nalu från Vaporesso är som en kopp italiensk hantverkad espresso. Inget annat än perfekt!

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category:

Beskrivning

Nalu RDA från Vaporesso

Med sitt futuristiska yttre och sin innovativa design stoltserar Nalu på våra butikshyllor. Ja det är något Nalu gör med stolthet. Det är länge sedan vi stötte på en RDA med möjligheterna som Nalu kan ge oss i jakten på den perfekta smaken.

Genom sitt klara fönster i mitten, kan man se sina vekars tillstånd. Tycker du dom ser lite torra ut? Ta fram din flaska, töm en halv pipett ungefär rätt ner genom driptippen och du är redo för att njuta en bra stund till.

Med sina poster av typen Velocity och posthål stora nog för att åka go-cart genom, så kan man få plats med riktigt avancerade byggen. Självklart så kan man bygga både singel och dubbla coils. Det är en smaksak, och vilken smak Nalu levererar gång på gång!

Väl tilltagna men inte helt absurt överdrivna lufthål från botten, ger inte bara möjligheten att extraknäcka på disco. Utan även att smaken blir än bättre när luften kommer direkt under coilen.

En gigantisk brunn för att kunna absorbera riktigt mycket vätska är också en av Nalus absolut största fördelar. Många av dom drippers som finns på marknaden idag är väldigt låga. Inget ont i det, men man behöver drippa fler gånger kontra Nalu.

För er som har en mod som är förberedd med en inbyggd flaska, kommer här en positiv överraskning. Det medföljer en extra bottenskruv för att användas med en Squonk / bottom feeder.

Driptippen är 510 kompatibel. Varför inte passa på att matcha färgen på din mod med en snygg driptip?

Nalu är till 99% läckagefri. Det går inte att göra något helt läckagefritt, men om läckage skulle inträffa så är det nästintill alltid handhavande som ligger bakom olyckan.

Observera! CIGOTEKET.SE kan inte hållas ansvarig för skada på person eller egendom orsakad av felaktigt användande.

Egenskaper

FärgSilver, Svart

Tillverkare

Sample Image

Vaporesso

Vaporesso är en ovanlig och speciell box mod tillverkare. Deras visuellt fantastiska enheter fångar ofta ögat från ett avstånd. Vaporesso skapades för att ge säkerhet, bekvämlighet och tillgänglighet till e-cigarettindustrin på ett sätt som ännu inte ses Från en grundläggande nivå ser Vaporesso ut att utnyttja tekniska framsteg inom forskning och utveckling och expertproduktion för att göra e-cigarett bättre och säkrare.

1 recension av Vaporesso Nalu RDA

  1. Betygsatt 5 av 5

    Johan (verifierad ägare)

    Kan låta lite, men med tanke på det härliga luftflödet och hur den känns, så kan man inget annat än att le .

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter