Ring oss: 08-82 22 22
18650 batterier från SubOhm.com
18650 batterier från SubOhm.com

SubOhm batteri 18650

149 kr

Äntligen lanserar vi våra egna 18650 SubOhm Batterier!Med en continuous rating på 20A och en kapacitet på 2500mAh är dessa batterier fantastiskt bra för elektroniska cigaretter.Framtagna av SubOhm.com i syfte att göra säkerheten kring elektroniska cigaretter ännu bättre än den någonsin har varit.

OBS! Priset avser ETT batteri

Slut i lager

Categories: , Tillverkare:

Beskrivning

Subohm 2500mAh - 20A - 18650 batteri

Äntligen lanserar vi våra egna 18650 SubOhm Batterier! Med en continuous rating på 20A och en kapacitet på 2500mAh är dessa batterier fantastiskt bra för elektroniska cigaretter. Framtagna av SubOhm.com i syfte att göra säkerheten kring elektroniska cigaretter ännu bättre än den någonsin har varit. För högsta säkerhet bör batterierna aldrig lämnas oövervakade under laddning.

Att ladda ditt Subohmsbatteri

Vi rekommenderar Nitecore’s D2 och D4 laddare för att hålla extra bra säkerhet och koll på hur batterierna mår under laddning. Använd ALDRIG ett skadat batteri. Har säkerhetsplasten spruckit så att metallen under är synlig ska batteriet ej användas. Använd inte batteriet om urladdningsströmmen inte stämmer överens med den produkt batteriet tänkt användas tillsammans med. Förvara aldrig lösa batterier i din ficka eller tillsammans med andra vassa, och/eller metallobjekt som eventuellt kan kortsluta batteriet. Plocka ej isär batterierna eller utsätt för vatten, eld eller höga temperaturer. Batterierna får ej punkteras, klippas, krossas eller kortslutas. Alla batterier kommer med en skrapkod för verifiering av äkthet. Länk till rekommenderad Laddare.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SubOhm batteri 18650”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *