Ring oss: 08-82 22 22
Cleito Coil brännare
0.2 Ohm brännare till Aspire Cleito

Cleito Coils – 5pack

259kr

Revolutionen är fulländad! Likt gitarrguden Eric Clapton spelar gura, lirar dessa förångare med en coil av modellen Clapton som en välstämd Gibsongitarr.

Aspire har flyttat fram positionerna i segmentet clearomizers med sitt nya underverk Cleito.

Motstånd:

  • 0.2 Ohm (55 till 70w)
  • 0.4 Ohm (40 till 60w)
Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category: Tillverkare:

Beskrivning

Aspire Cleito coil

Förångarna till denna tank är på intet sätt lika någon annan förångare. Aspire Cleito har ingen så kallad "skorsten", eller "chimney" om man så vill. Man har istället valt att sätta gängor även i toppen på förångaren och på så vis fäster man toppen på Cleito rätt i förångaren. Förångaren blir längre, utrymme för mer organisk bomull, utrymme för större spolar och sist men inte minst enorma hål för vätskan att kunna transporteras genom in till bomullen. Man har valt att utrusta dessa förångare med en spole av modellen Clapton. Detta kan enklast förklaras med att man har en innerkärna av kanthal och en tunnare tråd av kanthal lindad runt innerkärnan.
Man får på så vis små små utrymmen mellan inre och yttre tråd som kan hålla vätska och därmed förånga vätskan mer effektivt. Resultat tänker du? En tjock fyllig ånga med enormt mycket smak!

0.2 och 0.4 Ohm Cleito Coil

0.2ohm

Dessa förångare finns i variationen 0.2ohm samt 0.4ohm. Skillnaden är att den förångare med lägre ohm har en rekommenderad nivå på effekt mellan 55 watt och 70 watt. Den ger även mer ånga och smak mot den förångare med 0.4ohm.
Det krävs dock att man har en mod som dels klarar att driva en förångare med så låg ohm samt klarar att leverera den effekten.

0.4ohm

Förångaren med 0.4ohm är för dom med lite mindre effekt i sin mod. Ger en svalare ånga men än dock enorma mängder ånga och smak. Notera! Vid montering av ny förångare så rekommenderar vi att man fuktar förångaren med den vätska som är tänkt att användas. Detta genom att droppa ett par droppar på sidorna i dom hål som man kan se bomull genom. Efter det monterar man ihop hela tanken, fyller den och låter den stå och dra cirka 20 minuter. Detta för att försäkra att förångaren är helt genomdränkt av vätska. Börja därefter på en låg watt och höj sedan stegvis tills du är på den nivå där du trivs.
Om detta steget hoppas över så riskerar man att bränna bomullen och därmed är förångaren förbrukad och måste bytas.
Coil och brännare till Aspire Cleito

Egenskaper

Motstånd0.2 Ω, 0.4 Ω

Tillverkare

Sample Image

Aspire

Aspire har blivit ett välkänt vapemärke de senaste åren, vilket skapade utmärkta anordningar och vape-kit som Pockex, Atlantis och Nautilus-tankserien. Aspire har valt att hålla sina spiralbeslag med samma gänga, vilket betyder att om du väljer att uppdatera din Aspire-tank till en nyare.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Cleito Coils – 5pack”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter