Ring oss: 08-82 22 22

Cleito coils

259kr

Aspire har flyttat fram positionerna i segmentet clearomizers med Cleito’n.

Motstånd:

 • 0.2 Ohm (55 till 70w)
 • 0.4 Ohm (40 till 60w)
 • 0.27 Ohm
Nollställ
Category:

Beskrivning

Aspire Cleito coil

Aspire Cleito har ingen så kallad ”skorsten”, eller ”chimney” om man så vill. Man har istället valt att sätta gängor även i toppen på förångaren och på så vis fäster man toppen på Cleito rätt i förångaren.

Förångaren blir längre, utrymme för mer organisk bomull, utrymme för större spolar och sist men inte minst enorma hål för vätskan att kunna transporteras genom in till bomullen. Man har valt att utrusta dessa förångare med en spole av modellen Clapton. Detta kan enklast förklaras med att man har en innerkärna av kanthal och en tunnare tråd av kanthal lindad runt innerkärnan.

Man får på så vis små små utrymmen mellan inre och yttre tråd som kan hålla vätska och därmed förånga vätskan mer effektivt.

0.2, 0.27 och 0.4 Ohm Cleito Coil

0.2ohm

Dessa förångare finns i variationen 0.2ohm samt 0.4ohm. Skillnaden är att den förångare med lägre ohm har en rekommenderad nivå på effekt mellan 55 watt och 70 watt. Den ger även mer ånga och smak mot den förångare med 0.4ohm.

Det krävs dock att man har en mod som dels klarar att driva en förångare med så låg ohm samt klarar att leverera den effekten.

0.4ohm

Förångaren med 0.4ohm är för dom med lite mindre effekt i sin mod. Ger en svalare ånga men än dock enorma mängder ånga och smak.

Notera!

Vid montering av ny förångare så rekommenderar vi att man fuktar förångaren med den vätska som är tänkt att användas. Detta genom att droppa ett par droppar på sidorna i dom hål som man kan se bomull genom. Efter det monterar man ihop hela tanken, fyller den och låter den stå och dra cirka 20 minuter.

Detta för att försäkra att förångaren är helt genomdränkt av vätska. Börja därefter på en låg watt och höj sedan stegvis tills du är på den nivå där du trivs.

Om detta steget hoppas över så riskerar man att bränna bomullen och därmed är förångaren förbrukad och måste bytas.

Coil och brännare till Aspire Cleito

Tillverkare

Sample Image

Aspire

Aspire är ett kinesiskt varumärke som grundades 2013. De satsar på att skapa produkter av hög kvalitet samt att ha nära och stabila relationer med sina distributörer både i Kina och världen över. Aspire har tillverkat många kända produkter som numera finns att hitta i de flesta butiker som säljer e-cigaretter och tillbehör. De har skapat bland annat Nautilus-serien som när den kom revolutionerade industrin för vaping. Förutom Nautilus har de även tillverkat Cleito-tankarna som även de blivit nästan omåttligt populära. Tack vare sina högkvalitativa produkter har Aspire blivit en av de mest kända tillverkarna av e-cigaretter.

2 recensioner av Cleito coils

 1. Betygsatt 5 av 5

  Michael (verifierad ägare)

  G**mt b*a!!!

 2. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  F****r kanon!

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Relaterade produkter