Ring oss: 08-82 22 22

Vaporesso Target Coil – 5pack

199kr

5-pack med brännare till din Target Pro eller Target Mini.

 • Target Pro – 0.6 ohm
 • Target Mini –  0.6 ohm
Nollställ
Category:

Beskrivning

5-pack med brännare till din Target Pro eller Target Mini.

 • Target Pro – 0.6 ohm
 • Target Mini –  0.6 ohm

Tillverkare

Sample Image

Vaporesso

Vaporesso skapades för att ge säkerhet, bekvämlighet och tillgänglighet till e-cigarettindustrin på ett sätt som tidigare inte funnits. De har ett stort team av passionerade utvecklare som ständigt jobbar på att förbättra både säkerheten och kvaliteten på deras produkter. Vaporesso har ett brett utbud av e-cigaretter av hög kvalitet och säkerhet samt med imponerande design.

3 recensioner av Vaporesso Target Coil – 5pack

 1. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  Vaporesso har lyckats när det gäller bomulls coilsen när det kommer till dem keramiska coilsen så har både jag och flera av mina bekanta upplevt att du bränner dom keramiska coilsen direkt, mina spekulationer kring detta är för att keramiken inte är tillräckligt porös för att låta vätskan rinna igenom på ett b*a sätt, samt att tillverknings processen borde verkligen ses över, som det är nu så har jag och min vän gått igenom 6 bomulls coils och det har f******t felfritt dock får man tänka sig för med alla små coils då dom bränner lätt om du vapar för ofta, vi har gått igenom 5 keramiska coils och alla har s****t fruktansvärt illa, vi har även p****t en gemensam väns vaporesso target pro och även han har fått stora p*****m, på 8 coils har han fått ut 2 v**********e tankar med vätska, tills detta är åtgärdat rekomenderar jag s****t att vi håller oss till bomull coils!!

 2. Betygsatt 5 av 5

  MOHAMAD HAMZEH ALSAMRA (verifierad ägare)

  B*a smak

 3. Betygsatt 4 av 5

  Andreas Eskilsson (verifierad ägare)

  Jo men dom är väll b*a jag kan väll dok inte säga så mycket efter som jag inte har någon erfarenhet av några andra coilar å vapes xd

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Relaterade produkter