Ring oss: 08-82 22 22
Banana Beam by Dubbla Ansikten

Banana Beam

29kr

Banana Beam o Banana Beam. Du kära kära Banana beam. Du är ack så fyllig, ack så fruktig och ack så förrädiskt underbar!

Info om Banana Beam:

Storlek: 30ml
VgPg: 80/20
Nikotinstyrka: 0, 3 & 6mg
Pris: 130kr
Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

Banana Beam av Dubbla Ansikten Dubbla ansikten är en mytomspunnen juicemakare med dubbla ansikten må vi säga. Vi välkomnar Banana Beam in i mixen. Från detta geni får vi Nana Beam. En juice packad med smak. Så mycket smak att många av våra kunder säger ”Det är som en käftsmäll. Fast på ett bra sätt”. Banana Beam är krämig och fyllig i sin fruktighet. Smaken sitter kvar länge, lite som den första kyssen man fick som liten. Man minns den än idag. Frukten i denna älskade juice är svår att beskriva, nästintill omöjlig då den är komplex som ett vällagrat vin. Det ligger i betraktarens smaklökar att bedöma vilka frukter som är framträdande. Det vi kan säga är att du lär inte bli besviken. Hitta flera smaker av Dubbla Ansikten Info om Bana Beam: Storlek: 30ml VgPg: 80/20 Nikotinstyrka: 0, 3 & 6mg Pris: 130kr

Mer information

Nikotinnivå

, ,

3 recensioner av Banana Beam

 1. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  När den först kom tyckte jag den smakade exakt som friterade bananer med sirap. Efter en steep-tip på ungefär tre veckor började den bli mer len och den är riktigt bra om man gillar banan! En hint av jordgubbar känner jag också.

 2. Betygsatt 1 av 5

  Det smakar banan men inte på ett bra sätt. Tänk banan tvål och inte banan kräm. Känner absolut ingen krämighet snarare en skarp frisk smak. Frisk banan tvål!

 3. Betygsatt 5 av 5

  Kan vara den bästa banan vejp jag nånsin har smakat. Älskar krämen i den.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *