Ring oss: 08-82 22 22
Coffee Milkshake från Sverige

Coffee Milkshake

130kr

Coffee Milkshak

En sprakande eldstad, en skön fotölj, en kopp espresso, en bra bok och en liten whiskey eller liknande. Låter det bra? Då är denna vätskan det perfekta komplementet.

En subtil kaffesmak tillsammans med en mjuk och avrundad mjölkig ton.

Coffee Milkshake egenskaper

 • Smak: Len och krämig kaffe och vanilj.
 • Storlek: 30ml
 • konsistens: 70vg/30pg.

 

 

Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

Coffee Milkshake

I samarbete med det lilla familjeföretag Yaeliq kan vi stolt presentera vår eget märke av vätskor. Yaeliq är sen många år tillbaka en favorit bland många användare. Deras recept är resultatet av dels deras egna ideer men även till stor del av deras kunders önskemål.

Coffee Milkshake är den vätskan man alltid saknat en fredagkväll efter en bit god mat, en espresso och en whiskey eller liknande.

En mild men krämig smak av kaffe med en subtil hint av vanilj i bakgrunden.

Coffee Milkshake egenskaper

 • Smak: Len och krämig kaffe och vanilj.
 • Storlek: 30ml
 • Konsistens: 70vg/30pg.

 

Mer information

Nikotinnivå

, , , ,

6 recensioner av Coffee Milkshake

 1. Betygsatt 5 av 5

  Helt underbar är nog allt som behövs sägas.
  Var inte riktigt mitt förstahands val när jag skulle fylla på mitt lager av e-juice men tack till rekommendationen. Rikligt med smak och underbara nyanser av kaffe och vanilj.

 2. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Helt sagolik smak, inte så mycket kaffesmak utan mer åt gräddig karamell. Helt klart bästa smaken jag hittat på e-juicer.

 3. Betygsatt 1 av 5

  (verifierad ägare)

  Vidrig. Till och med ett par risiga sönderrökta Svensson-smaklökar kan tydligt känna att det inte smakar någon som helst ”kaffe” och den som tycker att det smakar som beskrivningen antyder vill jag verkligen veta vad för kaffe de dricker… Denna juice smakade snarare något i stil med gammalt kaffesump som legat i samma hink som de överblivna Werthers Original som tax free:n på Stena Line aldrig fått sålt, men är för snåla för att slänga så de istället har skänkt till Yaeliq för att göra en juice på det. Slutsatsen är att om jag hade velat ha kväljningar hade jag hellre tryckt fingrarna i halsen.

 4. Betygsatt 4 av 5

  Råkade få hem denna i stället för en Mothers Milkshake, ingen idé att klaga när man får så snabb leverans & bra support. Denna var helt ok, inte lika illa som Ammar beskriver xD.
  Den smakade inget kaffe direkt, smakade mer som nån gräddig karamell. Kan hända att jag köper fler såna här flaskor i framtiden.

 5. Betygsatt 2 av 5

  (verifierad ägare)

  Smakar smörkola, sött o sliskigt.
  Kaffesmaken får man leta länge efter.

 6. Betygsatt 2 av 5

  Perfekt i början, jag kände dock inte så mycket kaffesmak från den. Men, den smakade gott till ungefär slutet av flaskan då allt bara smakade och luktade bränt. Har även testat det med en annan tank men fick samma brända smak där. Det hände även att jag fick springa till kylskåpet för kallt vatten då jag fick en skarp brännande känsla i halsen. Så lite förbättring skadar mindre!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter