Ring oss: 08-82 22 22
Kasai hög vg ejuice från Cloud Vapor
Kasai e-liquid från CLoud Vapor

Kasai

29kr

Kryddigt, lent, krämigt och ett kärt minne från barndomen. Låt oss presentera Kasai! En kraftfull e-juice från tillverkaren Cloud Vapor.

Nikotin: 0, 3 och 6mg

VG/PG: 70/30

Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

Kasai från Cloud Vapor Ett smörigt bakverk tillsammans med en hint av kanel och avslutas med en vaniljfylld custard. Ja det är inte för inte som man tas tillbaka till barndomen när man fick ett wienerbröd. I inandningen känner du en välbekant smak av krispigt men än dock mjukt och smörigt bakverk tillsammans med en hint kanel längst bak i ångan. Utandningen ger dig en krämig, len och helt fantastisk custard med en vanilj som sitter kvar länge i munnen. Avnjutes med fördel till en god kopp kaffe och ett wienerbröd så klart.

Mer information

Nikotinnivå

, , ,

9 recensioner av Kasai

 1. Betygsatt 5 av 5

  Definitivt den godaste juicen jag någonsin har smakat, punkt. Gick in med polare och vi fick testa den här juicen, båda vart paff av hur bra juicen smaka. Väldigt smakrik.
  Smakar pepparkaka när man drar in ångan och lutar mer åt Chai latte när man blåser ut, perfekt.
  Det smakar inte ”typ som”, det är verkligen spot on med smakerna.
  Synd att den är dyr bara, för en student iallafall. Får väl hoppas på att det blir någon Jul rea kanske.
  Väldigt trevlig personal också.

 2. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Smaken är kanon. Jag tycker den smakar lite som kanelbulle med lite vanilj hint väldigt len och mjuk smak, Tjejen tycker den smakade bakverk/pepparkaka.
  Om inte annat så luktar den super gott.

 3. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  i första hand är jag ute efter enbart tobak smak men ville prova den här nya juicen från Cloud vapor mest för att jag var nyfiken på märket jag blev faktiskt förvånad det är inte bara smaken utom djupet som man känner annars de flesta ger ytligt vadd smak det verkar som att juicen som kommer från Cloud vapor är utsökta jag kommer prova de andra och tycker att Cigoteket ska öka sortimentet från de

 4. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Smakar supergott. Mycket kanel tycker jag, även vanilj.

 5. Betygsatt 5 av 5

  Riktigt go smak andra flaskan blir säkert mer

 6. Betygsatt 5 av 5

  Riktigt god, fyllig smak.

 7. Betygsatt 2 av 5

  Måste tyvärr säga att den här är som Bilinga, doftar gott men smakar fan apa. Den enda som faktisk smakar okej av CV ät Irokon.

 8. Betygsatt 4 av 5

  ”Ett smörigt bakverk tillsammans med en hint av kanel och avslutas med en vaniljfylld custard” Det är exakt vad det smakar, Jag hade lite svårt i början med den men efter ett tag så blev den väldigt god. Jag hade en annan E-juice på samma coil så det var därför det smakade konstigt men efter att jag bytt coil så blev jag riktigt fast på den här smaken 🙂

 9. Betygsatt 2 av 5

  (verifierad ägare)

  Luktar gott med smakar mindre gott i min TFV12. Tycker inte heller att den producerar lika kompakta moln som andra vätskor gör. Här kommer dock varför jag inte kan ge den ett högre betyg till två, alla vätskor från Cloud Vapor ger en liten irritation i luftvägarna vid 120W effekt, testat vätskorna även i kompisars vape och det get samma resultat för ALLA som testat. Tvättar man allt och sedan byter vätskor så försvinner irritationen. Så håll er borta från Cloud Vapors vätskor, jag rekommenderar istället Yaeliq’s vätskor, godare, kompaktare moln och absolut ingen irritation i luftvägarna

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *