Ring oss: 08-82 22 22
RY4 från Liquid Voyage

RY4 – Tobak

29kr

Många av oss har en dröm. En dröm att kunna puffa smak av tobak på våra underbara e-cig. Men för den delen slippa alla smaker som inte är särskilt angenäma i cigaretten.

RY4 ger den där söta, goda smaken av torkad tobak tillsammans med subtila toner av choklad, kaffe, vanilj och kola.

RY4 egenskaper

 • Smak: En lagrad, lufttorkad söt tobak blandad med toner av kaffe, kola, vanilj.
 • Storlek: 30ml
 • konsistens: 70vg/30pg.
Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

RY4 från Liquid Voyage

Från Premiumtillverkaren Liquid Voyage har vi fått äran att presentera RY4. Liquid Voyage är en liten men ytterst personlig ”juicemakare” baserad i Stockholm. Recepten är framtagna under 2-3 år av testande, funderande och en himla massa misstag för att kunna få fram dessa recept. 99.9% rena från olika tillsatser såsom Diacetyl med flera. RY4 smak och aroma.

Alla tillverkare av E-vätskor har sitt egna recept på just RY4. Benämningen står för att det är en tobaksbaserad vätska. Men just Liquid Voyage RY4 är något extraordinärt. En lagrad, lufttorkad söt tobak blandad med toner av kaffe, kola, vanilj. En ”all day vape” för många av våra kunder som vill ha den söta goda tobakssmaken. Dock utan att bli sötsliskig. Liquid Voyage använder inga sötningsmedel överhuvudtaget.

RY4 egenskaper

 • Smak: En lagrad, lufttorkad söt tobak blandad med toner av kaffe, kola, vanilj.
 • Storlek: 30ml
 • Konsistens: 70vg/30pg.

Hur länge räcker en 30 ml e-liquid flaska från Liquid Voyage?

En flaska med 30ml bör hålla minst 1,5 – 2 veckor. MEN! Det är helt beroende på vilken förbrännare man använder. Våra ”subohm” förbrännare gör av med mer vätska till skillnad från dom mindre med högre ohm. Se en lista på alla våra E-vätskor.

Mer information

Nikotinnivå

, , , ,

5 recensioner av RY4 – Tobak

 1. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Perfekt i smaken

 2. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Jag har recenserat RY4 tidigare och gör det igen, den är bara bäst. Jag har rökt sedan jag var 15 idag är jag 56, jag har ALDRIG lyckats sluta röka tidigare. Och tro mig jag har provat ALLT, plåster, tuggummi, sugtabletter o spray inget har funkat. Om 2 dagar är det 4 veckor sen jag rökte min sista cigarett.
  Ps. skulle vilja recensera personalen på Valhallavägen till 5+, superbra information o bemötande när jag kom dit för att få info.

 3. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Klockren smak.

 4. Betygsatt 4 av 5

  (verifierad ägare)

  Härlig, rund smak. Gillar mixen av kola, tobak och kaffe. För min smak är den dock lite för söt för att den ska funka som en ”all day-vape”.

 5. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  helt grym, gillar den skarpt.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…