Ring oss: 08-82 22 22
StrawNectaPear från Liquid Voyage

StrawNectaPear

130kr

StrawNectaPear är som ett tropiskt fruktfat i vätskeform. Syrlig, fyllig, mjuk, len och rakt av en smaksensation i sitt esse! Päron, jordgubbar och nektariner som dansar balett tillsammans med smaklökarna.

StrawNectaPear från Liquid Voyage

 • Storlek: 30 ml
 • Pris: 130 kr

 

Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

StrawNectaPear.

Från Premium tillverkaren Liquid Voyage har vi fått äran att presentera StrawNectaPear. Liquid Voyage är en liten men ytterst personlig ”juicemakare” baserad i Stockholm. Recepten är framtagna under 2-3 år av testande, funderande och en himla massa misstag för att kunna få fram dessa recept. 99.9% rena från olika tillsatser såsom Diacetyl med flera.

StrawNectaPear från Liquid Voyage

StrawNectaPear från Liquid Voyage är en resa i fruktdisken. En solmogen saftig jordgubbe med en nektarin och ett päron. Dom två sistnämnda är mogna till den utsträckningen att det hade runnit längs hakan när man åt dom. På inandningen känner man jordgubbar och nektarin. På utandningen kommer det päron med en nektarin i bakgrunden. Jösses vilken kombination! Dock utan att bli sötsliskig. Liquid Voyage använder inga sötningsmedel överhuvudtaget.

 • Smak: Nektarin, Päron och jordgubbar.
 • Storlek: 30ml
 • konsistens: 70vg/30pg.

 

Hur länge räcker en 30 ml e-liquid flaska från Liquid Voyage?

En flaska med 30ml bör hålla minst 1,5 – 2 veckor. MEN! Det är helt beroende på vilken förbrännare man använder. Våra ”subohm” förbrännare gör av med mer vätska till skillnad från dom mindre med högre ohm.

Additional information

Nikotinnivå

, , , ,

10 reviews for StrawNectaPear

 1. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Fy*** vad god! Helt klart den godaste jag har rökt!! Ger bra med rök också!

 2. 5 av 5

  :

  Riktigt riktigt härlig smak. Subtil smak av nektariner med päron. Känner dock inte av någon jordgubbssmak men gillar den skarpt!

 3. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  En av dom godaste jag provat, den går åt fort!

 4. 2 av 5

  (verifierad ägare):

  Gillar den inte alls. Konstig smak. Mothers milkshake är den godaste hittills

 5. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Absolut bästa juice jag prövat, skitgod rakt igenom!

 6. 1 av 5

  (verifierad ägare):

  Den smakar päron ja men sen? Någon syrlig odefinierbar smak som nästan fräter på tungan. Nej den här var inget för mina smaklökar.

 7. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Bästa smaken Jag testat och helt klart bästa märket. Inte nog med att den är superfrisk och god i smaken, den är väldigt bra också och ger bra med ånga! Använder denna till min iJust 2 och kunde inte varit mer nöjd! Köp alltid minst 70vg/30pg! Den får helt klart 5/5!

 8. 5 av 5

  :

  Helt underbar E-Juice som passar både till E-cigs och mods. Gudomlig smak och ger ifrån sig ordentlig med ånga. Helt klart en av dem bästa! Topp betyg!

 9. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  kanon bra, blir riktigt fin och smakrik ånga.

 10. 5 av 5

  :

  Superduper god & söt 😍 kommer att köpa mera av denna smaskiga smak. Gött att dra upp till 80w..Sommar sommar smak med fina cloude 👍

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…

Relaterade produkter