Ring oss: 08-82 22 22
Teddy Berries från Liquid Voyage

Teddy Berries

29kr

Teddy Berries. Nej inte små teddybjörnar i en flaska. Man kan tro så med tanke på hur söt och smått charmig den är i smaken. Men underskatta inte smakernas förmåga till transformering. Dag till dag, ohm till ohm, watt till watt så förändras denna smaken likt en politiker byter åsikt.

Teddy Berries från Liquid Voyage

  • Storlek: 30 ml
  • Pris: 130 kr
Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

Teddy Berries från Liquid Voyage

Från Premium tillverkaren Liquid Voyage har vi fått äran att presentera Teddy Berries.

Liquid Voyage är en liten men ytterst personlig ”juicemakare” baserad i Stockholm. Recepten är framtagna under 2-3 år av testande, funderande och en himla massa misstag för att kunna få fram dessa recept. 99.9% rena från olika tillsatser såsom Diacetyl med flera.

Teddy Berries blandar en hemlig samling av bär till perfektion. Från dag till dag, puff till puff, watt till watt och ohm till ohm så förändras denna vätska likt en kameleont. En häftig upplevelse. Prova den! Du lär inte bli besviken. Dock utan att bli sötsliskig. Liquid Voyage använder inga sötningsmedel överhuvudtaget.

  • Smak: En handfull bär, en skvätt perfektion och en gnutta tjoho!
  • Storlek: 30ml
  • Konsistens: 70vg/30pg.

Hur länge räcker en 30 ml e-liquid flaska från Liquid Voyage?

En flaska med 30ml bör hålla minst 1,5 – 2 veckor. MEN! Det är helt beroende på vilken förbrännare man använder. Våra ”subohm” förbrännare gör av med mer vätska till skillnad från dom mindre med högre ohm. Se en lista på alla våra E-vätskor.

Mer information

Nikotinnivå

, , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Teddy Berries”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…