Ring oss: 08-82 22 22
VCT Vanilla Custard Tobacco

VCT By Ripe Vapes

199kr

Sofistikerad e-juice med smak av ljuvlig custard och Tobak.

VCT kommer med största sannolikhet bli en trogen följeslagare i vardagen för många vejpare.

Egenskaper:

 • Storlek: 30ml
 • Nikotin: 0, 3 & 6mg
 • VG/PG: 70/30
Clear
Categories: ,

Product Description

VCT – Vanilla custard tobacco en flaska flytande mysterium.

Ta en vaniljstång, en skvätt grädde, lite mjölk, ett uns krämighet, en sinneskittlande liten rostad mandel och ett par mustiga söta torkade tobaksblad och blanda ihop med en rejäl omfamning av kärlek. Resultatet blir VCT!

Vanilla custard tobacco är Ripe Vapes otvivelaktigt största succé. Månader av utveckling resulterade i en e-juice som till och med har fått vejpare som aldrig kan tänka sig tobakssmak att ändra uppfattning.

Flera e-liquid från Ripe Vapes

Ripe Vape

Additional Information

Nikotinnivå

0mg, 3mg, 6mg

2 reviews for VCT By Ripe Vapes

 1. 5 out of 5
  5 out of 5

  (verified owner):

  Jag brukar vanligtvis åka in till butiken på Valhallavägen när jag handlar obeprövade saker, speciellt juice. Beställde dock denna nya VCT från ripe vapes på vinst och förlust enbart baserat på den informativa texten som Ciggoteket hade skrivit ang varan. Hade efteråt en smått obehaglig känsla av att ha tagit ett väldigt korkat och förhastat beslut. Detta med tanke på alla oändliga sorter juice jag har testat och hur många av dessa jag efteråt har köpt. Säkert bara max 4-5%. När varan sedan dök upp, kände jag redan på första inhalen vilken vinstlott jag hade fått tag i. Har även testat ett par olika styrkor men tycker inte skillnaden var så stor som man normalt brukar känna.
  Rekommenderas varmt. Har även testat monkey….från samma tillverkare och den får långt ifrån samma betyg även om den helt klart hamnar på godkänt utan anmärkning. Ett tips är att köra 70 % vct och 30% apa eller en liknande blandning. En annan gammal favvo är ”mammas mjölkskak” (fast på eng) vilken också är en av de bästa grunderna att blanda på för er som kanske är intresserade av små skillnader i standard 🙂
  Peace.

 2. 5 out of 5
  5 out of 5

  (verified owner):

  Precis börjat min vaping-karriär men har ändå lyckats köpa hem och prova ungefär 12 olika juicer.
  Denna är utan tvekan den godaste. Otroligt mycket smak ur min sub ohm pipa.

Add a review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *