Ring oss: 08-82 22 22
Triton V2
Triton V2 påfyllningTriton v2 från Aspire

Aspire Triton V2

429 kr

Aspire Triton V2

Ny design, snyggare, nättare och bättre funktion för påfyllning. En finjusterad Triton!
Trition V2 har fått sitt namn från sonen till havsguden Poseidon i den grekiska mytologin.

Triton var en hybrid mellan fisk och människa. Triton V2 är även den en hybrid mellan en subohmtank och rena himmelriket!

aspire original produkter

Äkta Triton v2 från Aspire

Slut i lager

Category: Tillverkare:

Beskrivning

Aspire Triton V2

Aspire lyssnade på sina kunders kritik och justerade tidigare modell av Triton och lanserade Triton V2. Man har tagit fasta på designelement såsom att hela tanken skall vara lätt att rengöra, det skall vara lätt att fylla på med sin favoritvätska, skall vara lätt att hantera och inte minst en grym smak med enorma moln. Trots sin slimmade design är Triton V2 en ulv i fårakläder. Med sina specialanpassade förångare som är framtagna med precision kan man känna toner och nivåer i sin vätska som man inte känt förut. Luftflödet är fullt justerbart och med två gigantiska hål in i basen så ger Triton V2 en möjlighet för att fylla hela rummet med ånga. Förångarna som innehåller japansk organisk bomull för smakens skull kommer i flera olika modeller : Med värmetråd av kirurgiskt 316L stål som kännetecknas med en svart packning i botten. Så har Aspire tagit fram två stycken förångare. En med 0.3 ohm som har en rekommendation på mellan 45-55 watt. Samt en med 0.4 ohm som har en rekommendation på mellan 25-30 watt. Dessa är ämnade för bloss direkt till lunga. Med värmetråd av Kanthal som kännetecknas med en blå packning i botten så har Aspire tagit fram en förångare med en ohm på 1.8 anpassad för mun till lunga. Med claptonlindad värmetråd av Kanthal som kännetecknas med en gul packning i botten så har Aspire tagit fram en förångare med en ohm på 0.5 anpassad för bloss direkt till lunga. Med en värmetråd av nickel som kännetecknas av en röd packning i botten så har Aspire tagit fram en förångare på .015 ohm som är anpassad för tempkontrollering. NOTERA ATT NICKEL FÅR ENBART ANVÄNDAS MED TEMPKONTROLLERING! CIGOTEKET TAR INTE ANSVAR FÖR SKADA PÅ PERSON ELLER SAK VID FELANVÄNDNING! Aspire Triton V2 Aspire Triton v2  

Tillverkare

Sample Image

Aspire

Aspire har blivit ett välkänt vapemärke de senaste åren, vilket skapade utmärkta anordningar och vape-kit som Pockex, Atlantis och Nautilus-tankserien. Aspire har valt att hålla sina spiralbeslag med samma gänga, vilket betyder att om du väljer att uppdatera din Aspire-tank till en nyare.

3 recensioner av Aspire Triton V2

 1. Betygsatt 5 av 5

  Linda (verifierad ägare)

  Helt nöjjd! Prisvärd och har smaken och kvaliten som många söker! (mycket ånga)

 2. Betygsatt 5 av 5

  Dizzo

  Nöjd! bra kvalitet ingen läckage eller liknande problem.
  motståndet är luftig och smaken är på max!

 3. Betygsatt 5 av 5

  Pkiejs

  Favorittank helt klart,
  1. Enkel att ta isär/sätta ihop.
  2. Topfill alltid mycket uppskattat.
  3. ClaptonCoil som standard (mer smak/mer ånga) kör nästan bara Clapton i den.
  4. Heatsink innan munstycket, skitbra då jag hatar när det blir för varmt och man bränner sin läpp, denna tank skippar allt sånt jobbigt.
  5. Superbra airflow

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter