Ring oss: 08-82 22 22
Aspire Atlantis Mega Tank
Aspire Atlantis Mega med flera lufthålCoil till Apire Atlantis MegaAspire Atlantis Mega dubbla lufthål

Atlantis Mega

399 kr

Atlantis Mega ger dig samma fantastiska prestanda som Atlantis V2, men nu i ett större format! Vill du slippa fylla på stup i kvarten så har du hittat rätt.

Slut i lager

Categories: ,

Produktbeskrivning

Atlantis Mega från Aspire

Som lillebror Atlantis har storebror Mega från Aspire möjligheten till enorma moln.

Ändå gör inte Atlantis avkall på smaken, Med Mega får du ett enormt luftflöde med fyra reglerbara lufthål och möjlighet till coils på ända ner till 0,3 ohm av samma sort som i Atlantis.Har du provat en Atlantis så vet du säkert redan vad denna manick kan erbjuda. Självklart levereras dessa med ekologisk japansk bomull, känd för sin absorptionsförmåga, allt för att garantera en ren smak.

Med Atlantis Mega kan du försäkra dig om att du inte kommer få några dryhits. Vi är själva förvånade över hur mycket den orkar med. Detta är tack vare de enorma hålen i coilen som tillåter stor transport av juice.

Atlantis Mega kommer även med en smidig funktion i driptipen som underlättar för dig som tycker om att köra hög effekt och låga ohm. I driptipen finns möjlighet att kyla ner ångan, för att ge en mer angenäm upplevelse för dig som drar riktigt stora bloss. Valet är ditt.

Specifikationer för Atlantis Mega

  • Dimensioner: B/L 30×70,6 mm
  • Gänga: 510
  • Tillgängliga förbrännare: 0.3 ohm, 0,5 ohm & 1 ohm Kanthal. 0.15.
  • Material: rostfritt stål samt pyrexglas
  • Japansk Ekologisk Bomull
  • Kapacitet: 5ml

När du fyller din Atlantis Mega, kom ihåg att först vända den upp och ner. Skruva därefter av basen och fyll mellan glaset och skorstenen i mitten. Försäkra dig om att din förbrännar är ordenligt fastskruvad. Kom ihåg att inte fylla på från toppen! Annars riskerar du att få vätska i munnen. Om du har installerat en ny coil, kom ihåg att låta den stå och dra i 15 – 30 min.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Atlantis Mega”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter