Ring oss: 08-82 22 22
IJust 2 subohm tank
Top fill ijsut 2 tankJustera luftflödet med hjälp av gummiringen

iJust 2 tank

249 kr

Att fylla på sin tank stup i kvarten är något tråkigt måste vi säga. Eleaf har uppmärksammat detta och tagit fram en tank med det bästa av flera världar! Subohm i sitt rätta ord. Ijust 2!

Specifikationer:

 • Kontakt: 510 standard
 • Storlek: 5.5 ml
 • Motstånd: 0.3 Ohm
 • Höjd: 67.5 mm
 • Diameter: 22 mm

Brännare hittar du här.

I lager

Categories: ,

Product Description

Med sina 5.5milliliter vätskekapacitet och sin kompatibilitet med förångarna av EC typ så kan man kombinera det bästa av två världar.

Man slipper fylla på sin vätskebehållare flera gånger om dagen och kan njuta av rikligt med fyllig ånga. Förångarna har kapacitet att köras upp till 80 watt. Det är nivåer som ger enorma mängder ånga och smak.

Eleaf har även tagit fram en förångare med nickel för dom som använder temperaturkontroll.

NOTERA! DESSA FÖRÅNGARE SKALL ENBART ANVÄNDAS MED TEMPERATURKONTROLL! CIGOTEKET TAR INGET ANSVAR FÖR FELANVÄNDNING!

Ijust 2 är tillverkad i rostfritt stål och pyrexglas. Elegant men ändå ett utseende som är smått hypnotiserande och vackert. Självklart är tanken i standardmåttet 22 millimeter och har en total höjd på 67.5 millimeter.

Steglöst justerbar inställning för luftflödet ger en möjlighet för användaren att anpassa inkommande luftflöde utefter tycke och smak. I fullt öppet läge så är det lite som Carola sjöng i Melodifestivalen 1991 ” Fångad i en stormvind ”. Man behöver inte oroa sig för att det inte finns nog med luft för att kunna göra dom fräcka tricken med ånga som man sett i sociala medier.

 

Vilka vätskor kan jag använda?

Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

 

Specifikationer:

 • Kontakt: 510 standard
 • Storlek: 5.5 ml
 • Motstånd: 0.3 Ohm
 • Höjd: 67.5 mm
 • Diameter: 22 mm

 

1 recension för iJust 2 tank

 1. 3 av 5
  3 av 5

  :

  Hhhmmm jätte bra Ång produktion men tycker det är allt för dålig smak så tror att ifall man ska köpa denna så borde man tänka på att man får avdrag på smaken för ångan

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…