Ring oss: 08-82 22 22

Goblin Mini V3

369kr

Goblin mini

Goblin Mini är vårt senaste tillskott! Med sina nätta 48 mm (inkl driptip) rymmer den den ändå 2 ml juice!

Äkta Goblin från YOURCIG

Goblin mini från Sverige

Nollställ

Produktbeskrivning

Goblin Mini V3 från UD Goblin

Mini är vårt senaste tillskott! Med sina nätta 48 mm (inkl driptip) rymmer den den ändå 2 ml juice! Älskar du ångan och smaken en dripper producerar men föredrar enkelheten hos en RTA? Du behöver inte välja längre. Denna smidiga lilla pryl producerar ordentligt med ånga och smak, nästan i nivå med de RDA vi har testat!

Tack vare att lufthålen sitter direkt under coilen, utan att ledas genom hål kan du dra ordentliga lungbloss och blåsa riktigt stora moln. Goblin Mini V3 stillar även den lataste RDA-älskarens behov! Vi är helt kära. Liten, smidig och ordentligt elegant med sin glastank och smaka kanter. Trots att vi slarvade med bomullen under bygget så har vi inte haft en droppe läckage!

Nya tanken kommer med Velocitydeck med väl tilltagna posten som klarar även de mest massiva byggena. Den kommer anpassad för både dual coil och single coil.

Specifikationer för Goblin Mini

 • Dimensioner: B/L/H 22x22x48 mm
 • Gänga: 510
 • Avancerad tank som du bygger själv
 • Material: rostfritt stål samt pyrexglas
 • Kapacitet: 2 ml

Mer information

Färg

,

3 recensioner av Goblin Mini V3

 1. Betygsatt 5 av 5

  Att nått så litet kan producera så mycket rök…
  Helt värt varenda krona…
  Visserligen fick jag varningar att det var pilligt… på 25 minuter coilade och vekade vekade jag den lille busen. Tillsammans med min iStick 40wTC rökfyllde jag mitt myspys-rum på nolltid.

 2. Betygsatt 5 av 5

  Efter att ha besökt butiken i Stockholm kom jag ut med denna lilla sak. Efter att ha monterat den på min SMPL Mod kan jag säga att denna kombo är total dröm! Enkel och bra rök produktion!
  Stort tack för trevlig service och grymma produkter!!!

 3. Betygsatt 5 av 5

  It doesn’t produce big clouds but the flavour it gives is amazing! Tested with SS316L at 0.6 Ω. Don’t forget to turn off the liquid channel to refill 😉

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *