Ring oss: 08-82 22 22
H3 clearomizer
H3 brännare

H3 Clearomizer

69kr

En snygg och praktisk förångare som genererar mycket smak och rökmoln.

Passar till alla ego batterier samt våra ego kit.

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

H3  Clearomizer Stilren och snygg förångare som passar utmärkt till bla. eGo och EVOD  batterier. H3 består av en helgjuten tank i giftfri härdad plast med bottenmonterad förångare i rostfritt stål. H3 Clearomizer är genom sina få delar väldigt tät, den  ger en bra ånga genom att förångarhuvudet alltid har kontakt med vätskan. Rymmer 1.6 – 2.0 ml vätska.

Att fylla på H3 clearomizer

Skruva av förångarhuvud i botten av förångare och fyll på med vätskan underifrån och undvik att vätskan kommer in i den rör som finns i mitten. När du har fyllt på med vätskan skruva tillbaka förångarhuvud och det är klart. SÅ BYTER DU FÖRBRÄNNAREN – STEG FÖR STEG Skruva av plasthöljet genom att rotera den nedersta metallringen.

Öppna därefter förångaren och ta ut de respektive delarna. På toppen av förångarens bas hittar du förbrännaren, skruva av denna och byt ut mot en ny. Skruva tillbaka plasthöljet samt munstycket. Klart.

För dig som tidigare inte har någon erfarenhet utav förångare av typen clearomizer så innebär det att den består utav en genomskinlig behållare för e-liquid. Behållaren har två funktioner, dels så rymmer den vätskan, men den rymmer även förbrännaren som hettar upp den. Det är med andra ord en väldigt smidig konstruktion som under de senaste åren gjort den till den mest populära förångaren, och till följd av att den är genomskinlig så ser man också hur mycket man förbrukar.

Brännare som passar till H3 förångare

H3 förångare levereras med en brännare, du behöver inte köpa till extra brännare när du köper förångaren.

H3 brännare passar till din H3 förångare ifall du behöver köpa till extra nu eller senare, brännaren bör bytas efter c 3 veckor av konstant användning.

Här hittar du rätt brännare.

 

Mer information

Vikt 0.00 g
Färg

, , ,

5 recensioner av H3 Clearomizer

 1. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Bästa clearomizern till eGo-batterierna enligt mig. Smakar aldrig bränt som andra kan göra. Ger bra rök och framhäver smakerna bra på e-juicerna.

 2. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Jag är mycket nöjd med allt jag köpte, har inte rökt en vanlig cigarett på 5 veckor, och smakerna är toppen, tummen upp för allt, supernöjd, fler skulle prova detta tycker jag. Med vänlig hälsning : Cathy Dalbratt

 3. Betygsatt 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Tycker detta är bästa clearomizern, har använt den länge. Röker inga vanliga cigatretter längre, nog 2 år sedan sist..väldigt nöjd!

 4. Betygsatt 4 av 5

  (verifierad ägare)

  Bra och ger god smak.Önskar att sen var lite mer hållbar dock.

 5. Betygsatt 5 av 5

  Hej är det någon som vet om dom passar på Eleaf

  • Hej, Nej, denna tank passar inte till de senaste Eleaf produkterna.
   Slå oss gärna en pling och berätta lite mer om vilken Eleaf produkt du har så berättar vi mer.

   Mvh

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…