Ring oss: 08-82 22 22
TFV8 från SMOK
Luftflöde TFV8Specifikation för TFV 8SMOK TFV8 i svart färgTFV8 med påfyllning uppifrån

SMOK TFV8 Tank

459kr

TFV8 är en den efterlängtade uppgraderingen av SMOKS monster TFV4. Större luftflöde, större kapacitet och galnare coils!

Coils till tanken hittar du här.

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category:

Beskrivning

TFV8 från SMOK

Föregångaren TFV4 visade vägen för riktiga subohm-tanks. TFV8 är uppgraderingen av pionjären. Med ännu grymmare prestanda, större kapacitet och galnare coils! Massiv prestanda med färdiga coils De färdiga coilsen bjuder på quad-coil, hexa-coil och massiva octo-coil. De förbättrade coilsen ger högre flöde av juice och ännu bättre luftflöde för att verkligen göra tanken till ett monster. Enkelheten med färdiga coils, lyxen med eget bygge TFV8 kommer med RBA-kit färdigbyggda med fused clapton på 0.28 ohm. Byt enkelt ut dem till dina egna byggen och uppleva prestandan! Ännu mer luftlöde! Till skillnad mot sin föregångare bjuder TFV8 på dubbelt så mycket luftflöde, självklart även här ställbart!

Specifikationer för TFV8

Mått: 69 x 24,5 mm (H/B) Kapacitet: 6 ml Vikt: 74 g Material: Rostfritt stål och pyrex glas Påfyllning: Topfill Färg: Svart och silver

Egenskaper

FärgSilver, Svart

Tillverkare

Sample Image

SMOK

SMOK Grundades 2010 i Shenzhen som specialiserat sig på forskning och utveckling av elektroniska cigaretter, produktion och försäljning på alla marknader över hela världen med stor framgång.

6 recensioner av SMOK TFV8 Tank

 1. Betygsatt 3 av 5

  David

  Extremt Mycket rök men den läcker smak hela tiden och alla coils i den krånglar hela tiden. efter 2 dagar fick jag byta coil och när jag bytte så började den nya krångla och gav inte full effekt. Rekommenderad modd är primus koopor

 2. Betygsatt 2 av 5

  Mika

  Extremt mycket ånga och bra med smak men kvaliten är kass. Alla gängorna är dåligt gjorda och kärvar . Har stora problem att gänga den på min RX200. Alla färdiga coils läcker på packningen så jag förlorade ca 20 ml juice när jag försökte mecka ordning dom. coilsen krånglar hela tiden med ”short”. 2 av 4 insekts skruvarna är konstiga och nyckeln går inte in ordentligt. Hoppas min är måndags ex för det här var bortkastade pengar 🙁 Synd för ånga och smak är bra.

 3. Betygsatt 5 av 5

  Danhaj

  älskar den MYCKET rök good smak lätt använd min bästa tank hittills

 4. Betygsatt 5 av 5

  Ted

  Bästa tanken just nu. Inget läckage för min del eller annat krångel.

 5. Betygsatt 5 av 5

  Stefan

  https://youtu.be/Bu9J5cIMUyk
  Om ni har läckande coils.

 6. Betygsatt 5 av 5

  William

  Extremt nöjd, 100%, tjock gosig rök, idyllisk smak, aldrig varit med om någon bättre tank än denna, rekommenderas stark, fast det är på octo coilen, ligger vardagligt runt 100-120 watt på min koopor primus, fungerar superb upp till 230 watt, efter det får man det hits ifall man tar blossen utan att soaka coilen med att suga med stängt airflow. Q4 coilen är dock skit, fick den trasig ut lådan, när jag lyckades lösa det via en tråd på ett vape forum så var coilen fortfarande usel, smakade endast bränt (jag primea coilen så som man ska göra) och det gick verkligen inte att röka på Q4an. RBA:n läckte bara en massa ifall man fyllde i med för mycket smak, om man bara hade i lite så slutade läckandet, fast man måste fylla på rätt så ofta då.
  Mina slutliga tanka; V8 coils och v10 är superba coils, t6 fungerar underbart också, resten är rena rappakaljan.

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *