Ring oss: 08-82 22 22
TFV4 från SMOK
TFV4 har ett enkelt på fyllningssytemTFV4 kan köras med tre olika coil

SMOK TFV4 Tank

199kr

När vi inte trodde att man kunde revolutionera en clearomizer än mer så släpper Smoktech ett sjudundrande monster!

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category:

Beskrivning

Välkommen till världen TFV4.

TFV4 står för Taste Furious V4. Med fyra helt nya patenterade brännare kastar sig Smoktech sig ut på minerad mark.

Sitter ni bra? Håll i er!

Smoktech släppte en bomb bildligt talat i lanseringen av TFV4. Nämligen flertalet kompatibla förbrännare. Coilen till dessa sitter i helt egna kammare med värmeinsulatorer för att maximera värmen till coilen istället för att den förloras. TFV4 från SMOK

Drip-tip och luftflöde i TFV4

Drip-tipen har en unik design med ett ytterhölje, ett innerhölje och en värmesköld mellan dessa höljen. Detta för att minimera värmeutveckling i driptipen som kan vara obekvämt mot läpparna. Vi blev helt chockade när vi upplevde det helt enorma luftflödet TFV4 har. Nämligen fyra stora airflow som sitter strax under driptipen. Dessa går att justera från helt stängt till fullt öppet. Genom denna funktion kan man addera kall luft i slutet på puffen för att kyla ner ångan. I basen sitter fyra stycken enorma airflow. Nästan så att det blir för mycket. Perfekt för den som har stora lungor och vill köra långa lunghits. Nu är det slut med att skruva av tanken från modden för att fylla på med din favoritvätska. I toppen på TFV4 sitter det en smart lösning för att kunna toppfylla. Man skjuter ut ett lock och under döljer sig påfyllningshålet.   Vilka vätskor kan jag använda? Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska. Vilken nikotinstyrka ska jag ha? Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.  

Coilen i TFV4

TF-Q4 En med fyra stycken coils. Ja ni läste rätt! Quadcoil! Hur lyckas man med den bedriften egentligen. En gåta som vi får svar på i bilderna på deras förbrännare. ( se ovan ) Resistansen på denna förbrännare är låga 0,15! Smoktech har en föreslagen nivå mellan 40 – 140 watt. Inget för den ovana användaren. Det krävs erfarenhet för att hantera såpass låga nivåer. Självklart med organisk japansk bomull. TF-T3 En med tre stycken coils. Denna har en resistans på 0,2 ohm. Smoktech har en föreslagen nivå mellan 40 – 130 Watt. Självklart med organisk japansk bomull. Inget för den ovana användaren. Det krävs erfarenheter för att hantera såpass låga nivåer. TF-R2 En brännare som faller in under segmentet RBA ( Rebuildable atomizer ). Denna förbrännare har dubbla kammare för att köra dual coil. TF-R1 En brännare som faller in under segmentet RBA ( Rebuildable atomizer ). Denna har enbart en kammare för att köra singel coil. Se en kort video om TFV4 från SMOK

Egenskaper

FärgSilver, Svart

Tillverkare

Sample Image

SMOK

SMOK Grundades 2010 i Shenzhen som specialiserat sig på forskning och utveckling av elektroniska cigaretter, produktion och försäljning på alla marknader över hela världen med stor framgång.

2 recensioner av SMOK TFV4 Tank

 1. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  Tar för mycket juice

 2. Betygsatt 5 av 5

  paka_88 (verifierad ägare)

  Even if the tank and the coils are slightly in the uppelevel of price. It clearly delivers what i expected. Bought this to my Smok Alien 220w and the flavor and clouds from the Q4 coils are just the best iwe had so far!
  Seems to have a decent lifecycle too. Im on my 2nd week with the same coil right now.

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter