Ring oss: 08-82 22 22

SMOK TFV4 Tank

199kr

TFV4 från Smoktech.

Nollställ
Category:

Beskrivning

Välkommen till världen TFV4.

TFV4 står för Taste Furious V4.

Med fyra patenterade brännare.

Coilen till dessa sitter i helt egna kammare med värmeinsulatorer för att maximera värmen till coilen istället för att den förloras.

TFV4 från SMOK

Drip-tip och luftflöde i TFV4

Drip-tipen har en unik design med ett ytterhölje, ett innerhölje och en värmesköld mellan dessa höljen. Detta för att minimera värmeutveckling i driptipen som kan vara obekvämt mot läpparna.

Fyra stora airflow som sitter strax under driptipen. Dessa går att justera från helt stängt till fullt öppet. Genom denna funktion kan man addera kall luft i slutet på puffen för att kyla ner ångan.

I basen sitter fyra stycken enorma airflow.

Nu är det slut med att skruva av tanken från modden för att fylla på med vätska. I toppen på TFV4 sitter det en lösning för att kunna toppfylla. Man skjuter ut ett lock och under döljer sig påfyllningshålet.

 

 

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

 

Coilen i TFV4

TF-Q4

En med fyra stycken coils. Resistansen på denna förbrännare är 0,15! Smoktech har en föreslagen nivå mellan 40 – 140 watt. Inget för den ovana användaren. Det krävs erfarenhet för att hantera såpass låga nivåer. Självklart med organisk japansk bomull.

TF-T3

En med tre stycken coils.

Denna har en resistans på 0,2 ohm. Smoktech har en föreslagen nivå mellan 40 – 130 Watt.

Självklart med organisk japansk bomull.

TF-R2

En brännare som faller in under segmentet RBA ( Rebuildable atomizer ). Denna förbrännare har dubbla kammare för att köra dual coil.

TF-R1

En brännare som faller in under segmentet RBA ( Rebuildable atomizer ). Denna har enbart en kammare för att köra singel coil.

Tillverkare

Sample Image

SMOK

SMOK grundades 2010 i Shenzhen och har snabbt blivit ett välkänt varumärke världen över. SMOK satsar på att ha ett brett utbud av högkvalitativa och säkra produkter och de jobbar ständigt på att utveckla och förbättra e-cigaretten.

4 recensioner av SMOK TFV4 Tank

 1. Betygsatt 5 av 5

  Linus (verifierad ägare)

  Mycket kompetent tank som ger dig o******t många möjligheter, som att bygga egna coil till flertalet färdiga coil, dock har inte alla kommit ut på marknaden än. Dom p*****m som jag stött på; Tanken läckte rikligt i början ifrån ventilationen i botten, tips är att vara försiktig med att mosa upp watten på din ”Mod” i början för att få den legendariska moln och s************en (vilket för övrigt du garanterat får) utan börja med en tank eller två med lägre watt så alla o-ringar, packningar ect. Får mjukna lite.
  Sen har jag märkt att det smarta vridbara huvudet som annars sitter r*****t b*a, kan vridas upp om du har den i fickan och går.
  Har inget annat att säga än att detta är en mycket kompetent tank som har sjukt b*a byggk******t..!! B*a där SMOK!!

  Kort å Gott en mycket

 2. Betygsatt 4 av 5

  Karl-Robert Sandarve (verifierad ägare)

  Stor tank men som har en förmåga att kunna läcka lite ibland

 3. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  Tar för mycket juice

 4. Betygsatt 5 av 5

  paka_88 (verifierad ägare)

  Even if the tank and the coils are slightly in the uppelevel of price. It clearly delivers what i expected. Bought this to my Smok Alien 220w and the flavor and clouds from the Q4 coils are just the best iwe had so far!
  Seems to have a decent lifecycle too. Im on my 2nd week with the same coil right now.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Relaterade produkter