Ring oss: 08-82 22 22
Theorem med extra Notch Coil
Theorem med flera luftflödenÄkta Theorem RTA från Wismec

Wismec Theorem by Jaybo

299 kr

Theorem RTA från Jaybo.

Levereras med 2 st Notch Coil från, färdigwickade och klara att användas.

Levereras med:

 • Extra glastank
 • Extra ståltank
 • 2 x Notch Coil med bomull
 • Packningar och insexnyckel

I lager

Product Description

Theorem från Wismec & Jaybo

Resultatet av en galen vetenskapsman med en vision om att förändra världen till det bättre när det kommer till vaping, stavas Theorem. Jay-bo tillsammans med den kända youtubeprofilen Matt som driver kanalen“suck my mod” har slagit sina huvuden ihop och skapat ett monster.
Detta monster lämnades varsamt över till tillverkaren Wismec som fulländande detta underverk. En RTA med inspiration från genesistankar med smakutveckling av en RDA. Ja, det är inte undra på att man kan dra paralleller till Mary Shelleys bok från 1818. Nämligen Frankenstein. Byggd efter en vision om något unikt. Troligen så utropade Jay-Bo och Matt enstämmigt “Its alive!”.

Byggdeck på Theorem

Theorem har ett innovativt byggdeck där man har vätskan under decket och vekarna går ner i vätskan direkt från decket via enorma vätskekanaler. Byggdecket ger utrymme för väldigt stora coils. Upp till 5.0mm innerdiameter. Man kan använda två olika konfigurationer när man monterar sin coil. Dels horisontellt med singel coil, eller lodrätt med dubbla coils. Det är helt upp till användaren. Men vi kan säga att oavsett vad man väljer, så kommer Theorem att leverera en smakexplosion som inte kan jämföras med någon annan RTA vi har stött på. Coilen sitter monterad precis under driptipen och därmed får man ingen smakförlust över huvudtaget som på andra RTA.
Inte nog med att Theorem är en världsnyhet på vapescenen, så medföljer det även en annan mycket häftig sak i paketet.

Månader av utveckling i jakten på den perfekta coilen resulterade i en helt ny design.

Notchcoil som den heter är tillverkad av rostfritt stål med ett motstånd på 0.25 ohm.

Skillnaden mellan Notchcoil och en traditionell coil är att den har en enorm anläggningsyta mot bomullen. För er som är bekanta med till exempel coils av modellen Clapton, Alien eller dylikt kommer att få en likvärdig, om inte bättre smak från Notchcoil. Då den är byggd av rostfritt stål så är det även möjligt att köra den med temperaturkontroll.

Självklart kan man använda sina egna coils efter smak och tycke.

Den stora fördelen med Theorem är också luftflödet.

Det är självklart ställbart helt steglöst, men det medföljer en bricka så att man kan nyttja bägge luftinloppen samtidigt. Det finns ett luftinlopp som går direkt ner över coilen, det andra kommer bakifrån coilen via en plugg tillverkad i peek. Pluggen fungerar även som spärr för att hindra vätskan att ta sig från den under kammaren och uppåt. Det ger en nästintill läckagefri tank.
Bägge luftflöden tar sin början i toppen av tanken. Justeringen sitter i topcapen som man kan skruva isär.
För att kunna vara så bred som möjligt i sitt användningsområde så har den en justerbar 510-kontakt.

Theorem levereras med

 • Extra glastank
 • Extra ståltank
 • 2 x Notch Coil med bomull
 • Packningar och insexnyckel

1 recension för Wismec Theorem by Jaybo

 1. 4 av 5
  4 av 5

  (verifierad ägare):

  Jag är väldigt nöjd med den och det enda jag kan klaga på är att det är fruktansvärt svårt att få av glaset och man får vara försiktig så man inte gör sönder det!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *