Ring oss: 08-82 22 22

Eleaf

Eleaf grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Shenzhen, Kina. De har snabbt blivit ett av de mest kända varumärkena när det kommer till e-cigaretter, till stor del tack vare deras iStick- och iJust-serier.

Mod för el cigg

Moddar för el cigaretter

Mods, Mods och ännu mera Mods. Om du har gjort din forskning så vet du precis hur imponerande modden är för elektroniska cigaretter. Mod är inte en enhet för den genomsnittlige användaren av el-cigg. Moddar är för duktiga e-cigarett veteraner som söker den ultimata smaken och mest imponerande ångproduktionen.
De flesta Moddarna ser ut som om dom skapades i framtiden. Räds inte dom ibland futuristiska designerna. Genomgående erbjuder dom enastående ångmoln och eftersmak. Så om du letar efter ett brett utbud av exklusiva mods, leta inte längre.
Vi på Cigoteket har börjat med att erbjuda våra kunder ett antal variationer på moddar. Men kommer med tiden att fylla på med mera spännande modeller som passar alla smaker och behov.

Mekaniska moddar.

Mekaniska Moddar skiljer sig från elektroniska moddar. den mekaniska saknar all elektronik och passar bäst för att användas till rebuildable atomizers. Vi kommer gå igenom detta längre ner. Mekaniska moddar passar även perfekt till subohm som tex Clearomizern Atlantis från tillverkaren Aspire och Kangertech sub-ohm clearomizer. Självklart fungerar den till andra förbrännare. Såsom Nautilus, Mega, osv. Dock är det inte optimalt. Det går inte att ställa in hur mycket kraft man skall få in i förbrännaren. Om man inte använder en liten extra säkerhetsdetalj som kallas för kick vill säga. Kicken är dels en extra säkerhet för att inte batteriet ska kortslutas, men även en inbyggd regulator för att ställa in hur mycket kraft du vill ha. En mekanisk mod är enbart ett hölje i form av en tub, en box eller dylikt och ett batteri. På det finns en knapp och ett fäste för att skruva fast tanken i.

Elektroniska moddar.

Ungefär som mekaniska moddar så är den elektroniska modden en så kallad VV/VW. Det betyder variabel volt och variabel watt. Dessa är nästa steg upp i e-ciggsvärlden. Med mer makt och möjlighet att själv reglera kraften i modden kan du hitta rätt inställning för att passa din smak. Den är mer användarvänlig än mekaniska moddar och kan vara ett bättre alternativ för dig som vill investera i din första mod.

Boxmoddar.

Boxmoddar har nästan tagit över den mer avancerade delen av e-cigarettindustrin. BoxMods kombinerar den enorma kraften i den mekaniska och i den elektroniska modden. Dom är mycket populära bland e-ciggsveteraner, tillfälliga användare och nybörjare. Om du är ute efter större moln, bättre eftersmak och användarvänlighet så är Boxmodden ett bra alternativ.

Rebuildable.

Så till kapitlet i vår lilla guide in i vad den avancerade delen av e-cigaretter kan ge. Rebuildable kan enklast översättas till "ombyggnadsbar". När man har kommit tillräckligt långt i sin användning och känner sig säker på sin sak. Så kan detta vara ett bra alternativ. Dock måste vi inleda med ett varningens finger. Rebuildable kan vara direkt livsfarligt. Det är starka krafter man har att göra med. Men bli inte orolig nu. Med vår hjälp kan du bli expert på området. Det allt kokar ner till är att man har särskilda atomizers som man bygger om. Man gör sin egen spole, samt använder bomull i den för att kunna förbränna sin favoritjuice. Denna tråd kan vara av metallen Kanthal, Nichrome eller dylikt. Man efterliknar alltså i praktiken en vanlig förbrännare, men finjusterar den tills man får det resultat man själv vill ha. Vi kommer eventuellt framöver att börja sälja det som krävs inom detta område. Dock hänger det på om våra kunder uppmärksammar oss om det. Skicka oss ett mail, ring oss eller skriv på våran facebook! vi vill höra vad just du vill se hos oss i framtiden.

Mod

Visar ett resultat