Ring oss: 08-82 22 22
Kbox 200 watt

KBOX 200W

499kr

Man kommer till en punkt i sitt vejpande där man vill ha lite till. Lite mer smak, lite mer ånga och lite mer kapacitet överlag.

Låt oss presentera Kbox 200 watt från kvalitetstillverkaren Kangertech. 200 ursinninga watt ger dig en upplevelse sällan skådad!

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Categories: , Tillverkare:

Beskrivning

KBOX 200 watt

Kombinationen temperaturkontroll, 200 watt, dubbla 18650 batterier ( Ingår Ej ) men ändå ett väldigt smidigt format har tidigare varit svårt att hitta.

Kangertech har med bravur lyckats få ihop den ekvationen. Kbox är en riktigt liten men ändå potent boxmod som klarar nickel, titanium, nichrome och stainless i sin temperaturkontrollering.

Det som gör Kbox 200w till en nyckelspelare i segmentet boxmod är deras chip. Chippet läser temperaturen tusen gånger per sekund. Detta för att få en jämnare temperatur och med det en ännu bättre smak. Riktigt bra när man har hittat en favoritvätska som man vill känna alla smaker i.

Chippet är tillverkat i USA. Detta på grund av att just USA är pionjärer när det gäller utveckling av nya chip. Kangertech var inte sena med att använda dessa i Kbox.

Extra funktion i KBOX 200 watt

Kangertech har valt att lägga till en extra funktion i Kbox för att säkerställa en perfekt ström till din förångare för dagen. Nämligen att med hjälp av en funktion som synkroniserar strömmen. Det ger en träffsäkerhet på över 97%.

Laddningen sker antingen med en extern batteriladdare där du tar ut batterierna. Eller med USB. Kbox har en intelligent funktion för att automatiskt känna av vilken typ av USB laddare som används och därmed ställer in den balanserade laddningsströmmen direkt. Kbox känner av laddare från 300mA till 2A. Maximal laddningsström är 1.8A.

Varje Kbox 200 watt har ett unikt serienummer som garanterar att det är en äkta produkt. Självklart är alla våra produkter här på Cigoteket äkta.

Välj alltid äkta produkter för din egen säkerhets skull.

Skyddsfunktioner i Kbox 200 watt

Kbox 200 watt har även inbyggda skyddsfunktioner. Alla meddelanden visas i displayen.
Vid för hög temperatur så stänger Kbox automatiskt av sig. Detta för att inte modden skall bli skadad.

Om du vänder batterierna fel så kommer modden inte att starta. Detta för att eliminera en eventuell kortslutning.

Vid kortslutning i förångaren så kommer modden inte att starta.

Vid för låg volt i batterierna så kommer modden sänka utgående effekt i jämna steg. Detta för att inte få en påfrestning på batterierna.

Kbox 200 kommer att varna för lågt batteri.

Om ett batteri laddas ur för snabbt så kommer modden att meddela dig detta omgående i displayen.

Display och uppdatering i Kbox 200 watt

Displayen visar även aktuell ohm, temperatur, watt, ohm och batteristatus.

Kbox 200 har även en funktion för att via USB kunna uppdatera programvaran i chippet. Detta är något som sker på egen risk och inget som vi på Cigoteket kan ta ansvar för. All info rörande uppdatering finns på Kangertechs hemsida.

Egenskaper

FärgRöd, Svart, Vit

Tillverkare

Sample Image

Kangertech

KangerTech, en av de tidigaste elektroniska cigarett tillverkarna i Kina, grundades 2007.

1 recension av KBOX 200W

  1. Betygsatt 4 av 5

    Anders (verifierad ägare)

    KBOX 200 vad mer skall man säga har allt man behöver, enkel att använda. finns nog allt mer kraft än vad man behöver. Driver min TFV8 mini Beast. Håller vad den lovar. Något klumpig i handen. Det är väll det ända som dras ner på betyget.. Bra köp.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter