Ring oss: 08-82 22 22
Shorty Subzero Competition Mod

Shorty Subzero Competition Mod

1599kr

Den innovativt designade knappen gör de ensamma på marknaden med dess 8-punkts kontaktyta ser till att du ständigt får en stabil, stark ström.

Shorty Subzero Competition Mod är en riktigt vass mekanisk mod avsedd för de avancerade användarna!

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category:

Beskrivning

Shorty Subzero Competition Mod

Shorty Subzero har riktigt bra konduktivitet och håller en stabil ström oavsett hur du trycker på knappen. Den är ensam på marknaden med sin innovativa knappdesign. När du trycker ned knappen delas en lågresistent kontaktplatta av en spets som är direkt kopplad till batteriet i fyra symmetriska delar. När dessa kontaktytor delas trycks de mot tubens vägg av tjock C145 koppar och sluter kretsen mellan batteri och coils. Detta skapar alltså en 8-punkts kontaktyta som ökar effektiviteten, minimerar voltage drop och ger denna mod en riktigt grym prestanda på tävlingsnivå. OBS! Denna produkt rekommenderas endast för avancerade användare. Felaktigt användande kan medföra allvarliga risker! Alla kontaktytor är justerbara och tillverkade av silverpläterad, solid koppar för maximal ledningsförmåga. Det finns ingen låsring till knappen som det gör på föregångaren Legendary Subzero Competition Mod så här gäller det att vara försiktig. Det finns även en matchande RDA, Subzero hybrid 24mm competition RDA att köpa till separat för den som vill ha matchande mod och RDA.
Shorty Subzero Competition Mod kommer i flera färger och är lackad med Cerakote som gör att den är väldigt tålig mot repor mm.

Minuspolen uppåt och pluspolen ned mot knappen

Till skillnad från många andra mekaniska mods så skall för säkrast användning batteriet monteras med minuspolen uppåt och pluspolen ned mot knappen. Batteriet monteras inte genom att skruva av knappen utan här skruvar du istället av top capen för att montera  eller plocka ur ditt batteri. Vissa saker som exempelvis en Volt meter kräver dock att pluspolen är monterad uppåt så läs bifogad information till Volt meters, atomizers etc. Sub Ohm Innovations signatur -Short switch- som är försedd med en utmärkt ventilation för säkerhet vid tillfälle av katastrofalt batterifel. Silverpläterade justerbara kontakter för kompatibilitet med alla 510 atomizers. Även den 12mm  omvänt gängade kontakten är silverpläterad. Effektivitet >99% vid 0,1 ohm för extremt lågt spänningsfall även på de byggen med lägst motstånd OBS! Denna produkt rekommenderas endast för avancerade användare. Felaktigt användande kan medföra allvarliga risker!       Info:
  • 24mm i diameter
  • Tillverkad av tjock C145 koppar för en skön känsla och grym konduktivitet
  • Ceracote färglack
  • 8-punkts kontaktyta i knappen för bästa kontakt och maximal effektivitet

Shorty Subzero Competition Mod paketet innehåller:

1 x Shorty Sub Zero Competition Mechanical Mod av Sub Ohm Innovations 1 x Äkthetsintyg i metall 1 x Användarhandbok/Garantibevis Mer om RDA's och tillbehör hittar ni HÄR

Egenskaper

FärgBlack, Copper

Tillverkare

Sample Image

Subohm Innovations

Subohm Innovations startades av Machinists som är passionerade vaping entusiaster. Cale Creator har varit en maskinist i 7 år och kommer från en familj av uppfinnare. Subohm Innovations erbjuder avancerade vape produkter så som RDAs och mekaniska moddar. Subohm Innovations blev formad i Sacramento, Kalifornien.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Bli först med att recensera “Shorty Subzero Competition Mod”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter