Ring oss: 08-82 22 22
3 Core Alien

Aliens av Rakma.Vape

129kr

3x26g/35g Ni80

Alien coils är väldigt populära bland nya och avancerade användare och har en grym prestanda i alla områden inom smak, ånga samt kvalité.

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Categories: , , , , , , Tillverkare:

Beskrivning

I varje dosa tillkommer det 1 par Alien coils från Rakma.Vape, varje coil består av 3 stycken 26g parallell trådar wrappad med en av snurrad 35g tråd, har en diameter på 3mm och 5 varv som landar mellan 0.09-0.13ohm (par), dessa coils är väldigt populära bland nya och avancerade användare och har en grym prestanda i alla områden inom smak, ånga samt kvalité. Handgjorda i Nichrome80 och rengjort med en USC (Ultra Sonic Cleaner). Dessa coils är färdigsnurrade och är redo för installation, innan du installerar dessa så ska du ha kunskap om batterisäkerhet och ohms-lag. Vi är inte ansvariga för eventuella skador på dig, din enhet, din omedelbara miljö och / eller andra personer, husdjur eller saker som orsakats av felaktig installation.

Egenskaper

Motstånd0.09-0.13

Tillverkare

Sample Image

Rakma Vape

Rakma Vape grundades 2016 i Stockholm, Sverige. Alla deras produkter är handgjorda och deras måtto är billiga "premium" coils för låga priser.

1 recension av Aliens av Rakma.Vape

  1. Betygsatt 5 av 5

    Christofer Andersson

    Väldigt bra coils, rekommenderar.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *