Ring oss: 08-82 22 22
Drag Mod från Vooapoo Tech
Drag Mod från Voopoo TechDrag Mod från Voopoo TechDrag Mod från Voopoo TechDrag Mod från Voopoo TechDrag Mod från Vooapoo Tech

Voopoo Drag

799kr

The Drag kan vara den mest effektiva mod hittills.

På endast 0,025 sekunder når du max output, allt tack vare Gene Chippet.

Vi rekommenderar dessa batterier till Drag.

Nollställ
Categories: ,

Beskrivning

Drag från Voopoo

The Drag är en TC box mod, som drivs på 2st 18650 batterier, med en max output är 157 watt. Men det mest imponerande med denna mod är dess respons, från första knapptrycket når den sin potential på imponerande 0,025 sekunder, vilket kommer ge dig den snabbaste reaktionstiden på marknaden idag. Allt tack vare Gene Chippet som modden använder sig av. Denna mod kan vara en av de mest pålitliga som finns på marknaden idag med noggrannhetsmätningar som landar på 95%, vilket troligtvis är de mest exakta mätningarna någon mod i världshistorien haft. Med en konstuktion utav zink legering kan man förvänta sig att modden är väldigt stadig. På moddens batterilucka finns "DRAG" tydligt etsad med stora bokstäver medans motsatta sidan är en stilren kolfiberpanel. PS: Modden är även kompatibel med VooPoo PC appen för full personlig anpassning. The Drag är utan tvekan mycket valuta för pengarna! Vi rekommenderar dessa batterier till Drag.   Produktspecifikationer:
 • Output: 5-157W
 • Batteri: 2 x 18650 ( Ingår Ej ) (Stödjer såkallad ”balanced charging” vilket gör att man inte behöver en extern laddare)
 • Storlek: 90 x 54 x 24mm
 • Färg: Svart/Vit eller Svart/Röd
 • Lägsta läsbara resistans i Power mode: 0.05Ω
 • Lägsta läsbara resistans i TC mode: 0.05Ω
 • Nya funktioner: Super Mode och Power compensation mode.
 • TC MODE: SS, NI, TI,NC, TCR, CCR
Paketet Innehåller: ⦁ 1x VooPoo DRAG 157W TC Box Mod ⦁ 1x Micro USB sladd ⦁ Instruktionsbok
Drag Mod från Vooapoo Tech
Voopoo Drag Mod - Cigoteket.se

Tillverkare

Sample Image

Voopoo

Voopoo slog vape industrin med sin unika hårdvara. Genom att utrusta sina enheter med Gene-chipset har de satt en ny standard i prestanda och tillförlitlighet. Hittills har deras enheter visat ett antal otroliga funktioner som inkluderar superhöga effektivitet och rekommenderade driftslägen för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

1 recension av Voopoo Drag

 1. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Voopoo är en kraftfull maskin som gör vad den ska. Den väger mer vad man tror, den känns välbyggd och är också l**********d

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *