Ring oss: 08-82 22 22
iPower från Eleaf med 80W
Eleaf iPower med micro usb ochMått på iPower EleafVit iPower 80W från eLeaf

iPower

599kr

En kompakt ulv i fårakläder med batteritid som kan jämföras med ett eget kraftverk i fickan. Lägg till temperaturkontroll och 80 watt så har du iPower från Eleaf!

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category:

Beskrivning

iPower från Eleaf

Alla dessa förkortningar och benämningar kan få den bästa att tappa sammanhanget i en beskrivning.

Låt oss ta det enkelt och kort så alla förstår. Eleaf har med sin mod i boxformat tänkt på det mesta. Vad är alltid ett gissel när det kommer till en mod? Jo batterikapaciteten. Antingen får man göra avkall på storlek till fördel för batterikapacitet eller till nackdel för batterikapacitet beroende på vilken storlek på mod man föredrar.

Många gånger måste man även släpa med sig extra lösa batterier och byta under dagen. Ack så tråkigt! Eleaf tog med sitt team av ingenjörer och satte sig till bords. På agendan stod en enda sak förmodligen. GÖR RÄTT!

Dom lyckades med stort besked. Ipower är en smäcker mod i boxformat med totalt 5000 mAh.

Milliampere är ett mått på kapacitet. Ju mer mAh, desto längre batteritid. Men det brukar gå hand i hand med att moddarna blir större och större. Inte iPower inte!

strong>Här snackar vi en liten förpackning med ett glödhett innehåll. Vad sägs om totalt 80 watt, temperaturkontroll etc?

Låt oss förklara istället, det är enklare för dig. Watt = kraft. Kan göra en enkel jämförelse.

Man behöver inte köra fort i en Ferrari, men om du vill så kan du. Med iPowers 80 watt så kan du ena dagen använda något mer bekvämt. Till exempel en tank med förtillverkade förångare. Andra dagen RBA ( Rebuildable atomizer ).

När man vill vara lite extra busig och bygga sina egna coils, då behövs en extra knuff.

Temperaturkontroll = möjligheten att styra vilken temperatur man vill ha som max i sin glödtråd. Detta för att inte förstöra vissa delikata vätskor såsom krämiga vätskor ( så kallade custards ) som kan smaka lite bränt av för hög värme.

Samt man kan nästintill utesluta dessa fasansfulla ” dry hits” som kan uppkomma när ens absorberingsmaterial inte klarar av värmen och blir torr. När man då trycker på knappen så bränns bomullen. Detta smakar allt annat än gott

Specifikationer för Eleaf iPower:

 • Mått: 49.5mm x 23.5mm x 83.5mm
 • 510 gänga
 • Läge: Variabel volt-watt/Bypass/Smart/temperaturkontrol (Nickel,Titanium,Stainless steel)
 • Uteffekt watt: 1-80W
 • Motstånd: 0.05-1.5ohm (temperaturkontroll) - 0.1-3.5ohm (VW/Bypass/Smart läge)
 • Temperatur: 100-315℃/200-600℉ (temperaturkontroll)

Tillbehör till Eleaf iPower

 • 1 x iPower
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x Manual

Egenskaper

FärgBrun, Grå, Silver, Vit, Woody (Trä)

Tillverkare

Sample Image

Eleaf

Eleaf grundades 2011 med sitt huvudkontor i Shenzhen. Eleaf har snabbt blivit ett av de mest kända vaping varumärkena i världen genom hela vår kontinuerliga insats och kreativitet.

3 recensioner av iPower

 1. Betygsatt 5 av 5

  Simon

  Mycket nöjd med denna mod! Hade Kangertech’s Subox Mini innan och i jämförelse med den känns denna från Eleaf betydligt mer robust. Lätt att använda med mjuka och stabila knappar, bra display och bra prestanda!

 2. Betygsatt 5 av 5

  Sara

  Hade samma märke fast svagare innan och den höl i 1 år och 4 månader men var tvungen att byta och jag gjorde rätt val. Den är grym och nu kan kan gå ner på ohm styrka.

 3. Betygsatt 5 av 5

  Sara Edlund

  Hade samma märke fast svagare innan och den höl i 1 år och 4 månader men var tvungen att byta och jag gjorde rätt val. Den är g**m och nu kan kan gå ner på ohm s****a.

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter