Ring oss: 08-82 22 22
Primus 300W silver
Koopor 300 watt batteriluckaKoopor Primus 300W storlek

Primus 300W

799 kr

En kompetent mod med massiva 300 riktiga watt, säkerställda av tre 18650-batterier. Ergonomisk design med snygg finish i förzinkad aluminium.

Slut i lager

Category:

Produktbeskrivning

Primus 300W från Koopor

Allt och lite mer för dig som aldrig nöjer dig. 300 watt av ren kärlek i en riktig kvalitetsmod av Koopor. Trippla batterier säkrar både effekt och batteritid. Kompletterade med temperatur control har du allt du behöver i den.

Enorm kraft i snyggt paket

Med trippla 18650 (säljes separat) kan du vara säker på att du får 300 riktiga watt. Med Sonys VTC5A får du hela 7500 mAh i batterikapacitet. Med en Koopor Primus är det bara fantasin som sätter gränserna.

Oändliga möjigheter

Med resistansgräns ner till 0.1 ohm i wattläge och 0.06 ohm i templäge kan du slänga i de mest krävande byggena. 300W säkerställer att även de tyngsta coilsen presterar som de ska. Templäget bjuder på stöd för Ni200, Titan och Stainless Steel. Alla moderna säkerhetssystem gör den säker att använda. Du är skyddad mot överspänning, underspänning och kortslutning.

Snygg och användarvänlig design

Utformningen i förzinkad aluminium ger en riktigt snygg finish och skön känsla i handen. Batteriluckan är lättåtkomlig och gör det enkelt att byta batterier i farten. Den stora displayen ger all information du kan tänkas behöva och lite till.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Primus 300W”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *