Ring oss: 08-82 22 22
Nano 60 watt från Tesla
60W Nano från TeslaSilver, blå och svart Tesla Nano 60W

Tesla Nano 60W

599kr

Liten i rocken och styv i korken. Ja det är något som genomsyrar Teslas nya kompakta kraftpaket.

60 watt är tillräckligt för att få dom flesta förångarna att vakna till liv ordentligt!

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Categories: , Tillverkare:

Beskrivning

Nano 60W från Tesla

Underskatta aldrig storleken. Det är något som historien gång på gång har lärt oss.

Teslas nya krutdurk har fått en kompakt förpackning. Men med det sagt har Tesla inte gjort avkall på kraften.

Med sina 60 watt och stöd ända ner till 0,1 ohm i wattläge så får man valmöjligheter utöver det ordinära. Fördelen är att man ena dagen kan vara bekväm och använda en tank med förtillverkade förångare på till exempel 0.5ohm. När man kommer hem och känner sig lite vild och busig så tar man fram sin RDA, putter i två riktigt justa coils, i med sitt favoritmaterial för att absorbera vätskan och går in i dimmornas värld. Det är helt upp till dig. Tesla har såklart även tänkt på allt.

Nano 60 har även temperaturkontroll med stöd ner till 0.05ohm.

Vet du inte riktigt vad temperaturkontroll innebär? Här kommer en enkel förklaring.

Temperaturkontroll är något som mer och mer används i dagens mer avancerade förångare.

Tekniken bygger på att själva spolen i din förångare är av tex nickel eller rostfritt stål. Dessa material har ett oerhört lågt motstånd och på så vis kan man utnyttja detta till sin fördel.

Modden har en teknik som gör att den kan mäta temperaturen i tråden, och reglera effekten till tråden på egen hand. Man ställer in vilken temperatur man föredrar. Sen reglerar modden helt automatiskt. Den största fördelen med detta systemet är att man nästintill kan utesluta dom så kallade ” dry hitsen”. Det tillstånd som kan uppkomma när det är för varmt och absorberingsmaterialet inte hinner med att suga upp tillräckligt mycket vätska. Då är materialet torrt när man trycker på knappen och man bränner således materialet. Det smakar inte alls gott ( något vi själva har upplevt ett X antal gånger under våra dagar ).

Vissa vätskor är också känsliga för höga temperaturer. Till exempel krämiga vätskor, eller custards på engelska. Lite mindre värme och dom nästan sjunger bildligt talat.

Testa dig fram, det krävs lite träning för att hitta rätt. Men när du väl har hittat din ”sweet spot” så kommer du inte att gå tillbaka.

Sin ergonomiska design tillsammans med sin smäckra storlek och avfyrningsknappen lägre upp på modden, gör att du knappt känner att du har den i handen. Oerhört bekvämt!

Då batteriet är inbyggt så laddas Nano med USB-kabel.

Vi måste poängtera att ladda INTE modden obevakad eller över natten. Vi har inte hört om några händelser som tur är, men vi vill inte att det händer våra kära kunder något.

Egenskaper

FärgBlå, Silver, Svart

Tillverkare

Sample Image

Tesla

Tesla tog på sig ett stort ansvar när de valde sitt namn. Lyckligtvis har deras stora vape produkter fyllt den oron. Inte bara har de producerat några otroliga produkter när det gäller ren kraft och vape kvalité, de har också fått lite positiv press tack vare deras speciella design så som Steampunk.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tesla Nano 60W”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *