Ring oss: 08-82 22 22

Aspire Premium Kit

649 kr

En kombination av två superprodukter.

Nautilus Mini tanken tillsammans med Aspires Carbonfiber CF VV+ batteri blir tillsammans ett Aspire premiumkit.

Äkta Premiumkit från Aspire med unik säkerhetskod.

Brännare till tanken hittar du här.

Slut i lager

Category:

Beskrivning

Vårt PremiumKit från tillverkaren Aspire.

Paketet levereras komplett och består av 1st Aspire CF VV+, 1st Aspire Nautilus Mini, ett 5-pack extra BVC-coils, samt laddare och manual.

 

Aspire CF VV+ mod Aspire CF modden är ett avancerat e-cigarettsbatteri. Detta batteri är byggt i rostfritt stål, en robust metallknapp och kolfiberbelagt rör. Aspire CF modden innehåller en revolutionerande fjäderkontakt. Denna unika teknik garanterar att det alltid kommer att finnas en stark koppling mellan batteriet och e-cigarettstanken.

Den strukturella utformningen och styrkretsen i denna mod gör det till ett extremt pålitligt och stabilt batteri. Egenskaper: Delar i rostfritt stål. Robust metallknapp. Kolfibertub. Fjäderkoppling för att säkerställa en stark koppling mellan batteriet och tanken. Säkerhetshål (överhettningsskydd). Perfekt och snygg design. överladdningsskydd. Kortslutningsskydd: Om kortslutning inträffar, kommer batteriet att stängas av och inte fungera igen förens kortslutningen avlägsnas.

Säkerhetsskydd: Om du trycker på knappen i 10 sekunder eller mer, kommer batteriet att stanna tills nästa tryck. Low Voltage Protection: När batterispänningen är lägre än 3,2 V kommer batteriet stängas av automatiskt. 5 klick på / av-knapp. 510 gänga: kompatibel med de flesta vätskebehållarna på marknaden.

Variabel utspänning: 3.3V till 4.8V Ett Premium Kit som levererar. Nautilus Mini Nautilus Mini är senaste generation av tanksystem från Aspire.

Tillverkad av rostfritt stål och Pyrex glas. Nautilus Mini använder Aspire ”BVC” (Bottom Vertical Coil) teknik. Denna nya teknik är utformad för att hålla längre och ändå ge användarna en ultimat smak från e-vätskor. Nautilus Mini innehåller ett förbättrat fyrportars justerbart luftflödessystem.

Systemet är både användarvänligt och tillförlitligt. Detta unika system tillåter användaren att justera luftmängden och därmed mängden på ångproduktionen. Utformningen av tanken gör den också lätt att bära, installera och fylla på med e-vätska. BDC innebär att den använder dubbla förbrännare som är placerade i botten av tanken.

Varför välja Aspire Premium Kit? CF VV+ battery med Variabel spänning. Nautilus mini med Airflowcontrol. 5st extra BVC coil/brännare Äkta produkt från Aspire med säkerhetskod. Garanti i 6 månader (batteri och tank) ej brännare då den bör bytas efter ca 3 veckor.

Ditt kit innehåller:

 • 1 x Aspire CF VV+, 1000mah
 • 1 x Aspire Nautilus Mini BVC
 • 5 x BVC-coils/brännare (1.8ohm)
 • 1 x USB-laddare
 • 1 x Väggadapter
 • 1 x Manual Aspire Äkta produkter.

Tillverkare

Sample Image

Aspire

Aspire är ett kinesiskt varumärke som grundades 2013. De satsar på att skapa produkter av hög kvalitet samt att ha nära och stabila relationer med sina distributörer både i Kina och världen över. Aspire har tillverkat många kända produkter som numera finns att hitta i de flesta butiker som säljer e-cigaretter och tillbehör. De har skapat bland annat Nautilus-serien som när den kom revolutionerade industrin för vaping. Förutom Nautilus har de även tillverkat Cleito-tankarna som även de blivit nästan omåttligt populära. Tack vare sina högkvalitativa produkter har Aspire blivit en av de mest kända tillverkarna av e-cigaretter.

81 recensioner av Aspire Premium Kit

 1. Betygsatt 4 av 5

  Tommy Robert (verifierad ägare)

  Införskaffade detta kit när jag skulle s***a snusa. Har hittills inte tagit en snus på 3 veckor och är r*****t n***d.Enda n*****len är väl att det drar r*****t mycket vätska iaf i jämförelse med evod kitet som sambon har.

 2. Betygsatt 5 av 5

  Tommy G (verifierad ägare)

  Funkar riktigt bra:
  Införskaffade detta kit när jag skulle sluta snusa. Har hittills inte tagit en snus på 3 veckor och är riktigt nöjd.Enda nackdelen är väl att det drar riktigt mycket vätska iaf i jämförelse med evod kitet som sambon har.

 3. Betygsatt 5 av 5

  Mikael (verifierad ägare)

  S***at snusa och r**ka c**g tack vare den här u******ra saken

 4. Betygsatt 5 av 5

  Ewa (verifierad ägare)

  Bäst

 5. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  S***b l******s

 6. Betygsatt 5 av 5

  Torbjörn Torstensson

  Riktigt bra grejor. Går inte att jämföra med dom billigare kiten. Skruva inte ihop tanken för hårt bara när du fyllt på soppa för då har du ett helsike att få isär den igen. Det är så bra tätningar så man behöver inte dra ihop särskilt hårt för att det skall bli tätt. Allt som allt: Riktigt prisvärt och högkvalitativt kit och som alltid 100% Kundservice ifrån Cigoteket… 🙂

 7. Betygsatt 5 av 5

  Thomas (verifierad ägare)

  en mkt b*a e-c**g har s***ar helt nu!!!

 8. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Jag fick mitt kit idag. Klockan 20.45 hade jag laddat batteriet 8 timmar. Även om omdömena varit enormt p******t om det här Aspire prenium kitet, så blev jag verkligen glatt överaskad av vilken k******t det var på e-c****n. En ren frisk smak och ändå fick jag min r**ksugenhet stillad, fick den där n*****nkicken som jag saknat hos Evod, som jag t****t ett par månader.

 9. Betygsatt 5 av 5

  Fredrik Svedberg (verifierad ägare)

  S***r! Enda n*****len är att den drar g**mt mycket olja 🙂

 10. Betygsatt 5 av 5

  hopper_64 (verifierad ägare)

  K****e S***r S startpaket först, för jag läste att Nautilus mini kunde vara för avancerad för nybörjare. Skulle ha köpt det här paketet på en gång.
  T****r så pass b*a om Nautilus mini clearomizern att jag k****e en extra direkt. Passar mycket b*a ihop med CF VV+ batteriet som ingår i kitet.

  R***********s!

 11. Betygsatt 5 av 5

  Tommy G (verifierad ägare)

  Införskaffade detta kit när jag skulle sluta snusa. Har hittills inte tagit en snus på 3 veckor och är riktigt nöjd.Enda nackdelen är väl att det drar riktigt mycket vätska iaf i jämförelse med evod kitet som sambon har

 12. Betygsatt 5 av 5

  Laila Ruden (verifierad ägare)

  Jag fick mitt kit idag. Klockan 20.45 hade jag laddat batteriet 8 timmar. Även om omdömena varit enormt positivt om det här Aspire prenium kitet, så blev jag verkligen glatt överaskad av vilken kvalitet det var på e-ciggen. En ren frisk smak och ändå fick jag min röksugenhet stillad, fick den där nikotinkicken som jag saknat hos Evod, som jag testat ett par månader

 13. Betygsatt 5 av 5

  Amanda (verifierad ägare)

  S***b l******s och v******t n***d med mitt kitt! K******ten känns i c****n och är påtaglig vid användning

 14. Betygsatt 5 av 5

  Simone Juliana (verifierad ägare)

  tog min hals 2 dagar att vänja sig vid den nya r**ken/ångan; men jag har inte tagit en enda c**g sen jag k****e denna! Känner av n*****net, batteriet på denna är helt sjukt b*a. Höll 3 dagar tills den behövde laddas! Enda minus är att det är krångligt att skruva loss glaset så man ska fylla på med ejuice, behövs en tång för detta. Annars helt s******n, har redan rekommenderat den till sällskapskretsen!

 15. Betygsatt 5 av 5

  Daniel (verifierad ägare)

  R*****t b*a k******t och har f******t b*a. Lite klumpig att ha med sig men ändå värt det pga funktion/k******t. B*a s*****e!

 16. Betygsatt 5 av 5

  Nils (verifierad ägare)

  Lätt att använda och lätt att göra ren, batteriet håller 1-3 dygn b******e på avnädning. 5/5 n***d!

 17. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Jag är n***d den är s***r b*a

 18. Betygsatt 5 av 5

  Niklas (verifierad ägare)

  F****r u******t, mycket lätt att ladda och fylla på. Hel n***d

 19. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  Känns gedigen och e***l att använda. Detta är min första e-c**g så jag har inte mycket att jämföra med men hur jag upplevt funktionen i denna skulle jag utan tvekan k***a samma igen om jag fick välja.

 20. Betygsatt 5 av 5

  Lotta (verifierad ägare)

  mycket t*****g produkt med en len r**k och en skön k*****a att hålla i.

 21. Betygsatt 5 av 5

  sawariz0r (verifierad ägare)

  Känns verkligen som ett premium-kit! Den har fått jobba hårt i lite mer än en vecka nu och jag är s********d! R***********s s****t! 🙂

 22. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Har velat s***a snusa i flera år men har aldrig lyckats… Nu har jag inte ens varit snussugen sen jag k****e min e-cig. Dessutom var det v******t s***b l******s. T****nn***d!

 23. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  V******t s***b l******s och mitt Aspire premium kit är jag sjukt n***d med, f******r r*****t b*a. P*****t startkit r***********r alla.

 24. Betygsatt 5 av 5

  Jimmi (verifierad ägare)

  Jag är n***d med detta kitet, första e-c****n jag har köpt så har ingenting att jämföra med. Men har ingenting att klaga på. Lätt att komma igång och g*d smak.

 25. Betygsatt 4 av 5

  Oscar (verifierad ägare)

  F****r r*****t b*a! Tanken började läcka efter bara några dagar av okänd anledning, fick tvätta ur allting och låta det torka över ett dygn. Sedan dess inga p*****m.

 26. Betygsatt 5 av 5

  patts75 (verifierad ägare)

  Min andra e-c**g. Och om man ska jämföra med den noname e-c****n jag först använde så är det natt och dag. G*da möjligheter för insug och förbränningss****a. B*a b********d som räcker en heldag (och mer därtill). Inkluderade reservdelar så du är set för ett b*a tag framöver. Köp.

 27. Betygsatt 5 av 5

  Ali (verifierad ägare)

  Very sturdy and well built, large tank with good vapor and great adjus****lity, very satisfied so far.

 28. Betygsatt 5 av 5

  Pontus (verifierad ägare)

  Mycket b*a 🙂 Finns inte mer att säga!

 29. Betygsatt 4 av 5

  liselotte (verifierad ägare)

  Men det f******r ju faktiskt 🙂
  Har m*****t ner på de traditionella c********rna och målet är att göra det stegvis framöver

 30. Betygsatt 4 av 5

  Victor (verifierad ägare)

  Hög k*****e, lätt att fylla på, l*****r inte, ger b*a smak och g*d r**kproduktion!
  Möjligheten ätt ändra hur många volt och luftflödet är mycket uppskattat!

  Helt e***lt en r*****t b*a produkt! 🙂

 31. Betygsatt 5 av 5

  Kjell-Ove (verifierad ägare)

  Skulle p***a om det f******r bättre med lite dyrare eftersom det gick sådär med den b****gare ock om det f******r har inte r**kt en c**g sedan jag började med aspire premiunkittet kan bara säga p***a

 32. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Har använt aspire i tre dagar och inte varit det minsta sugen på att ta en v****g c******t! Bästa köpet någonsin

 33. Betygsatt 5 av 5

  Sebastian (verifierad ägare)

  Till alla er därute, som är oändligt trötta på cigaretter. Att ni hostar, harklar och loskar på era barn, möbler, mobiltelefoner och diverse ömtåliga saker.

  Listen the fuck up, för den här produkten kommer göra er supernöjd.

  Jag hade innan jag köpt Aspire PK rökt i 8år.
  Rökte 1.5 paket om dagen i värsta fall.

  Jag slutade röka omedelbart efter att jag laddat denna och hällt i min första vätska.

  Grabbarna på Cigoteket har gjort mig en stor tjänst. Ni är guld + att jag kommer beställa mer roliga och häftiga saker! Tack för mig!

 34. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Jäkla tryck i denna , en två tre rediga bloss med denna så är r**kpausen slut

 35. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  S***a r**k med denna extremt b*aiga ec****n!

 36. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  S***b l******s och b*a pryl

 37. Betygsatt 5 av 5

  Anna (verifierad ägare)

  T*****gt b********e. S***b l******s. Och b*a produkt!

 38. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  B*a k******t.
  S***g design.
  L**********d.
  P*******d.

 39. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  J****en***d med både produkt,s***b l******s,support.

 40. Betygsatt 5 av 5

  Kent Hagen (verifierad ägare)

  Sex dagar utan cigaretter.Funkar över förväntan trots nästan 40 års rökning till och från.Inget sug efter cigg och humörsvängningarna som normalt infinner sig efter ett par dagar utan hjälpmedel har uteblivit,till glädje för övriga i familjen…;-)

 41. Betygsatt 5 av 5

  Kristina (verifierad ägare)

  B*a s****r och s***b l******s

 42. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Jag missade att beställa smak, men fick jag gratis av personal. det blir flera beställning snart

 43. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  S***r n***d har köpt 4 st total så att jag aldrig är utan.

 44. Betygsatt 5 av 5

  rosengrenerica (verifierad ägare)

  S***ade r**ka c********r samma dag som jag fick hem min aspire!

 45. Betygsatt 5 av 5

  eogren (verifierad ägare)

  Bästa kitet för nybörjare!

 46. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Det är mitt andra köp av detta kit, vilket visar att jag är v******t n***d 🙂

 47. Betygsatt 5 av 5

  Tony

  Gjorde en beställning och allt såg ut att fungera b*a men när PostNord skulle leverera paketet blev det något p*****m och det blev försenat. Kontaktade Cigotekets support via mail och fick svar inom bara någon timme och dom var oerhört h*********a och löste direkt situationen. Kommer a*****t att fortsätta handla här!
  //Tony Strömberg

 48. Betygsatt 5 av 5

  Kim Lindberg (verifierad ägare)

  K****e mej ett Aspire Premium kit . sjukt n***d med den. så n***d så jag ska k***a en till att ha i reserv om man tappar bort den. Den är lagomt s****g och håller strömmen från morgon till kväll iaf. brukar ladda på nätterna . lätt att använda och tål att tappas . och har man ännu mindre fickor så skruvar man lös batteriet och sliter lös t****n så märker man knappt man har den med sej =)

 49. Betygsatt 5 av 5

  Emelie (verifierad ägare)

  S********d! e***l och allt finns med från början.

 50. Betygsatt 5 av 5

  Harald (verifierad ägare)

  V******t n***d har i stortsett s***at r**ka v****ga c**g efter 1veckas användning av e-c**g. R**kade 1-2 pkt om dan innan. Över förväntningar

 51. Betygsatt 5 av 5

  Kristian (verifierad ägare)

  E***l att komma igång med, jag valde äpple som smak. Det var inte min kopp av te, så att säga. Ska nog p***a något med bär nästa gång. Annars är min aspire j****e b*a! Ställbart batteri för hur varm ångan blir och ställbart luftflöde för hur s***k s****n ska bli, j****e s****gt!

 52. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Den känns b*a. N*****l att den måste plockas isär för laddning dock…

 53. Betygsatt 5 av 5

  Kaarina Karnehed

  Helt suverän maskin, lätt att ställa in efter behov med effekt och luftmotstånd m.m.

  Så efter 30 års rökning och fruktansvärt dålig karaktär när de gäller rökningen är jag RÖKFRI.

  TACK för all hjälp Cigoteket ni är bäst, ifrån en som hade lite otur med min första beställning.

 54. Betygsatt 4 av 5

  Carl Magnus (verifierad ägare)

  Vilken finish, helt o******t.

 55. Betygsatt 5 av 5

  Nasrin (verifierad ägare)

  Jag är v******t n***d med min köp. Suget efter cigarretter har försvunnit och jag är r**kfri efter 1 vecka

 56. Betygsatt 5 av 5

  Lennart (verifierad ägare)

  Lättanväd, b*a k******t jag är j****e n***d,
  Butiken har dessutom s***ba l******ser ich b*a s*****e

 57. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Har använt min Aspire nu snart i 2 veckor.R**kfri från första dagen.Har r**kt i 50 år och försökt s***a många gånger.Den här prylen f*****e från första blossen.Nu s*****r man rota efter tändare och c********r i fickorna.Tidigare r**khosta försvann efter 3 dagars användning.

 58. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Ok den är p*****t o******t b*a

 59. Betygsatt 5 av 5

  Peter Sandberg (verifierad ägare)

  V******t n***d med k******t och funktion. F****r helt p*****t!

 60. Betygsatt 5 av 5

  Fia (verifierad ägare)

  Haft den här i drygt en vecka nu. Helt underbart. Inte rökt en cigg sen jag fick den och mår redan bättre. Märker stor skillnad då jag är en så kallad storrökare som låg på ca 20-25 cigg om dagen. Tråkigt att den tar så lång tid att ladda men det är det värt i slutändan. Love it <3

 61. Betygsatt 5 av 5

  Pär Fröberg (verifierad ägare)

  Har beställt först en och sedan ytterligare ett Aspire startkit. Är mycket n***d och de f******r alldeles u******t. Har gått från c:a 15 c**g om dagen till noll. Mycket b*a s*****e på C**goteket. Beställt från andra ställen förut, men det har bara varit strul.

 62. Betygsatt 5 av 5

  Frida Engvall (verifierad ägare)

  V******t b*a startkit

 63. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Använder Cloud Vapors e-juice i den och den gör stora r**kmoln fastän jag har den på lägsta effekten. Förstår inte varför vissa köper med sub-ohm brännare när denna är så kraftfull. Känns att vara en riktig k******tsprodukt klart värt p****rna.

 64. Betygsatt 4 av 5

  Anonym

  Något i a.f. jag missat ang. detta paket är möjligheten att ställa in hur mycket man måste suga. (hur mycket luft den tillåte att man drar in och därmed hur hårt man måste suga….det ställer ju också så klart mängden n*****n/E-juicer**k)

  När jag först fyllde den och insåg att jag måste suga som en galning så fick jag ju också en chock av den koncentrerade r**k jag drog i mig och ansåg att den var än värre än mina tidigare…men som den nyfikna individ man är så var jag fundersam om den ring man kan flytta har påverkan…. (det hade den och det gjorde den så u******r)

  Det enda p*****m jag har är att den – när man ställer den på ”lägsta”, alltså med minst sugmotstånd – är lite ”svårstartad” så batteriet börjar ”varningsblinka” lite väl s****t.

  Om du letar ett b*a kit att börja med e-c**g så känns detta som ett betydligt bättre val än Ego-kitten, du får en betydligt bättre vara än du får med dem, de erbjuder förvisso en b*a start men det skiljer sig från behållare till behållare hur b*a de är, jag har tankar som är urusla och tankar som är g**mt b*a, här fick jag en genomb*a produkt som är gedigen och troligen är b*a hela vägen. (att spara 200 direkt är ett dumt val om man spenderar ytterligare 500 på de funktionella tillbehören)

 65. Betygsatt 5 av 5

  Tobias (verifierad ägare)

  Har haft den cirka 2 veckor nu. N***d och s***b frakt med!

 66. Betygsatt 5 av 5

  Leonardo (verifierad ägare)

  V******t n***d är jag! Skulle operera mig min och många av er kanske vet den meningen ”måste vara r**kfri 4veckor innan och minst fyra veckor efter” så var tvungen att gå från 1packe om dagen til 0 och det har faktiskt denna hjälpt mig med inte en ända c**g sen jag fick den, det ända som är lite jobbigt är att att skruva loss t****n för den sitter som berget och man har inget b*a grepp så skriva inte på den så hårt för den komme inte läcka! PS: min tjej k****e samma efter hon testa och nu är hon också r**kfri! 🙂

 67. Betygsatt 4 av 5

  Daniel Hartmann (verifierad ägare)

  Är v******t n***d men skulle nog k***a nått med mer kraft i nästa gång efter att jag testade polaren Alien mod!

 68. Betygsatt 5 av 5

  sbakkenist (verifierad ägare)

  Första användare. Lätt att använda, v******t n***d.

 69. Betygsatt 4 av 5

  Anna (verifierad ägare)

  Hejsan. Jag t****r allt var t****n. Essenserna kundechaft mer smak i sig bara. Skogsbär/blandade bär ocär helt okej. Har ni någon som s****r v******t s****t jordgubbar? Kunde ni meddela mig det hade jag blivit s***r n***d och ni fårsisya s******an lätt av mig!

 70. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Som nybörjare var det ett p*****t kit som innehöll allt jag behövde (bortsätt från liquid), tydlig manual och e***l att hantera. Helt klart n***d!

 71. Betygsatt 5 av 5

  Per-Erik (verifierad ägare)

  Jag är j****en***d med mitt köp! S******a kontakt med supporten då jag inte fick fart på min e-c**g!

 72. Betygsatt 5 av 5

  Joakim Stensson (verifierad ägare)

  Allt f*****e b*a

 73. Betygsatt 4 av 5

  Pernilla Hjertzell (verifierad ägare)

  Den var längre än vad jag hade trott, men vad gör väll det när den f******r mycket bättre än jag hade räknat med.
  Det enda jag kan tycka är att det blir v******t kladdig när man ska fylla på, det är lite meckigt, s****a att skruva isär hela underdelen och sedan måste man vara mycket stadig på hand så att ingen juice hamnar i luftröret.
  Men den har en stor f*****l genom att du kan utvinna s****rna genom ett eller flera vrid för luftintag.
  På det stora hela är jag n***d.

 74. Betygsatt 5 av 5

  Henrik Dalin (verifierad ägare)

  F*****e f********kt b*a. Känns som en c**g men utan massa lukt och annat.

 75. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Äntligen något som f******r på en som p****t allt för att s***a r**ka !!!

 76. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  U******t

 77. Betygsatt 5 av 5

  Mattias Levin (verifierad ägare)

  Hade aldrig t****t e-c**g innan köpet av Aspire premium kit!
  Jag lade en beställning och fick varorna levererade dagen därpå!
  Har inte r**kat en v****g c******t på de 2 veckorna som nu gått och jag är v******t n***d med min Aspire nautilus! Har egentligen inget negativt att säga, är sjukt n***d!
  Finns en tydlig manual med i förpackningen, samt laddare och 5 st brännare. Mycket för p****rna t****r jag, men framförallt känns det mycket f*****hare och jag känner mig piggare, fått tillbaka mina smaklökar!
  Bara att införskaffa, ni kommer inte ångra er!

 78. Betygsatt 5 av 5

  Kristoffer Sandberg (verifierad ägare)

  Kanonb*a startkit som även håller måttet för den mer erfarna. E***l och s****g att använda!

 79. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Premium kit f******r u******t – inga klagomål

 80. Betygsatt 4 av 5

  torbjorn1 (verifierad ägare)

  F******r b*a, lite kort b********d bara.

 81. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Kit trodde jag allt följde med …vätskan saknas ,så jag har ej p****t de än

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

You may also like…

Relaterade produkter