Ring oss: 08-82 22 22
Cupti 75W med CLOCC
Cupti 75W med inbyggd tankCupti med CLOCC brännare

Kangertech Cupti

699kr

Cupti är till för dig som vill ha läckagefri design och bekymmersfritt ägande! Riktigt enkel användning och snygg design ingår i köpet.

Glöm inte att köpa till 18650-batteri.

Brännare hittar du här.

Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

Cupti från KangerTech

Visst hade det varit underbart med en enhet som du bara kan fylla på med vätska och stoppa i fickan? Riktigt mycket vätska skall tilläggas. Cupti kan hålla så mycket som 5 ml!

Att slippa skruva av en förångare, skruva isär, fylla och sätta ihop igen är en dröm dem flesta någon gång har drömt. Kangertech tog fasta på detta och kombinerade allt det senaste i en riktigt liten och smidig enhet. Cupti har inte bara en oerhört snygg design, men även ett riktigt kraftfullt inre.

CUPTI med 70 watt med SSOCC

Vad sägs om 60 watt med Temp Control?
Eller du kanske värdesätter en kapacitet på hela 10 milliliter?
Listan kan göras lång, men det vi tänker sammanfatta den här modden med är ett ord. Perfektion!

Cupti har en inbyggd tank som du kan fylla med hela 10 milliliter vätska. Vätskan förångas med hjälp av helt nya förbrännare, nämligen CLOCC. De ger en enormt bra smak, och en riktigt lång livslängd. De finns i 0,5 ohm.

CUPTI kommer med 70 W Temp Control och 5 ml tank med CLOCC coil.

Med USB-laddning och utbytbart batteri så har du både hängslen och livrem. Att stå utan batteri är lika illa som ett gruskorn i skon. Du kan ladda via USB eller bara byta batteri om du råkar vara på toppen av Kebnekaise.
Batteriet till Cupti är av typen 18650. Kom ihåg att alltid köpa originalbatterier från pålitliga butiker. Vid användning av ett batteri som inte är anpassat för ändamålet kan det medföra skada på både person och mod. Detta är inget som Cigoteket.se tar ansvar för. Är du osäker, ring oss, så förklarar vi mer! Vi pratar gärna en stund med våra kunder och förklarar vikten av ett bra batteri. 18650 batterier hittar du här

Med sina 70 W och nätta storlek är denna mod en riktig tungviktare i sitt segment.

Cupti med Temp Control

Temp Control ger ytterligare en dimension till denna skönhet. Att kunna styra temperaturen på coilen innebär att man nästintill eliminerar de ökända ” dryhitsen”. Känner du igen tillfället när du tar en puff och du känner en smak som till och med Hin Håle själv hade hostat av? Då har du upplevt en ”dryhit”. Ett minne blott med Cupti.

Genom att styra temperaturen på coilen så riskerar du inte att bränna bomullen. En annan fördel är också att vissa krämiga juicer, till exempel Pink Custard från Liquid Voyage mår inte så bra av för hög temperatur.

Prova dig fram och hitta Din sweet spot!

Vilka vätskor kan jag använda?

Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

Cupti i ett nötskal:

 • Allt i ett start kit
 • Munstycke i Delrin (Polyoximetylen)
 • Bytbar 18650 batteri (säljs separat)
 • 70 watt och Temp kontroll funkton

SPECIFICATION:
Kapacitet: 5 ml
Batteri: 18650 (säljs separat)
Storlek: 50 mm x 82 mm
Brännare/coil: CLOCC
Material: Pyrex Glas & Rostfritt stål
Färger: Svart, vit, röd

 

Mer information

Färg

, , ,

4 recensioner av Kangertech Cupti

 1. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Jag är super nöjd med denna Cupti ciggen synd bara att jag tappade den första jag köpte så luckan till batteriet blev lite löst. Men beställde en ny förra veckan. Samma dag jag fick den tappade jag den på en kant på jobbet så glaset sprack grrr….. Men men bara att bita i det sura äpplet och beställa en ny nästa vecka. Har dessutom en kompis som också köpt en och är riktigt nöjd.

 2. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Denna Cupti ciggen är riktigt grym och bra med ånga och god smak. Mothers Milkshake är en klassiker bland mina vänner som också köpt Cupti ciggen.

 3. 1 av 5

  (verifierad ägare)

  Läcker konstant. Köp inte denna.

 4. 4 av 5

  riktigt bra men jobbigt att man inte kan göra så stora ombygnader av den

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *