Ring oss: 08-82 22 22
Köp e cigg startpaket från cigoteket
Ego-U innehåller två batterier, två tank, laddare och en valfri e-liquidElcigg i olika färgerEliquid med eller utan nikotin

eGo-U Double Luxury startkit

439kr

Perfekt lyx startpaket för dig att komma igång med. Bara fyll på med E-vätska och du är igång!

Vad ingår i paketet:

 • 2 x 900 mAh uppladdningsbara batterier
 • 2 x H3 förångare
 • 1 x USB-laddare
 • 1 x Väggadapter
 • 1 x  Presentförpackning
 • 1 x Nålflaska
 • 1 x 10ml valfri e-liquid med eller utan nkotin

 

Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

eGo U startkit

För att sätta på eller stänga av ditt batteri så trycker du bara på knappen 5 ggr i snabb följd. Detta är en säkerhetsåtgärd och kan användas om du ska lägga el-ciggen i fickan eller handväskan.

Om knappen på batteriet fortsätter blinka när du trycker på den så indikerar det att batteriet behöver laddas. Laddningen av batteriet tar ca 2 timmar.

Den lilla lampan på USB-laddaren lyser rött medans batteriet laddar och blir grön när batteriet är fulladdat.

Batteriet bör hålla större delen av dagen (räknat på en som röker motsvarande 20 cigaretter om dagen) Men behöver sen laddas upp igen på kvällen.

Förångare i eGo U startkit.

Förångare – Det är den genomskinliga delen av enheten som också innehåller E-liquid och kallas för Clearomizer.

Just tack vare den genomskinliga Clearomizern så är det lätt att se hur mycket vätska som finns kvar. När det är dags att fylla på gör du det enkelt genom att skruva av bottendelen, vinkla en aning och försiktigt hälla i vätska i förångaren.

Det är viktigt att undvika mittstiftet, som är för luftflödet annars kan man få vätska i munnen när du blossar på din El-cigg. Var också noga med att inte fylla på för mycket. När du är klar skruvar du bara försiktigt tillbaka bottendelen igen.

För att bibehålla samma prestanda, så kan det vara bra att byta ut Clearomizern ungefär var 3-4 vecka. om du är en flitig användare så bör du byta lite oftare.

Du kan skölja ur din Clearomizer med varmt vatten men du måste se till att veken är helt torr innan du fyller på med E-vätska igen. det är dock inte att rekommendera. En del kunder väljer istället att ha olika förångare till olika smaker. Då kan man variera sig på smaker utan att känna att man måste röka hela eller tömma den för att man blir sugen på en annan smak. Det är också ett bra sätt att se till att inte smakerna blandas ihop.

VAR FÖRSIKTIG NÄR DU ANSLUTER DIN FÖRÅNGARE TILL BATTERIET

Om man skruvar för hårt kan det leda till att enheten spricker och eller går sönder.

Detta startpaket innehåller:

 • 2 x 900 mAh uppladdningsbara batterier
 • 2 x H3 förångare
 • 1 x USB-laddare
 • 1 x Väggadapter
 • 1 x Presentförpackning
 • 1 x Nålflaska
 • 1 x 10ml valfri e-liquid med eller utan nkotin

Om du har bestämt dig för ett hälsosammare alternativ till cigaretter så är detta det perfekta startkitet. Med två batterier kan du alltid se till att ett är fulladdat. Batterierna finns i flera olika färger och du kan välja din personliga favorit för att matcha din egen personlighet och smak.

Knapparna på dessa batterier är sk “diamantknappar”. De är som namnet antyder diamantformade och LED-lampan på knappen är blå.

Additional information

Färg

,

Välj smak

, , , ,

Nikotinnivå

, ,

11 reviews for eGo-U Double Luxury startkit

 1. 4 out of 5

  Bra kit och bra service, fick den med posten två dagar senare, tack för snabb hantering

 2. 5 out of 5

  Bra kit kommer faktiskt med allt 😉

 3. 5 out of 5

  Bra startpaket för nybörjare. Verkligen lyx

 4. 5 out of 5

  Bra smak, och kom hem efter 1,5 dagar är super nöjd vädigt lätt att fylla på och bra instruktioner

 5. 4 out of 5

  bra startpaket

 6. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Snabb leverans och super bra startkit med allt man behöver! Bra instruktioner, lätt att använda och goda smaker på e-vätskan.

 7. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  La beställningen just innan kl 00.00 den 9e Juni, fick den tidig morgon den 11e.
  Väldigt snabb leverans även fast jag bor uppe i Kiruna, fick dock springa ut efter brevbäraren som jag inte hann öppna dörren för efter han plingade på (låg och sov men fick paketet direkt ändå)
  Hade 2 st cigaretter kvar när jag äntligen fick mitt starterkit, instruktioner funkade väldigt bra men behövde dom dock inte efter att kollat ghostmans introduktion på youtube.
  E-Cigaretten verkar fungera väldigt bra när det gäller rökaväjning, rökte 6 st vanliga cigaretter under kvällen, vanligtvis brukar det bli minst 1 pack när det gäller såkallad ”feströkning”.
  Hur som helst är jag väldigt nöjd med beställningen, enda negativa är att en av förbrännarna slutade funka nu innan jag skulle ta ett bloss innan det var dags för sängen, men jag misstänker att jag som storrökare tog lite för många bloss under hela dagen.
  I nuläget är jag inte alls sugen på en kvällscigarett pga denna suveräna produkt och rekommenderar den till andra rökare som vill men har svårt att sluta.

 8. 5 out of 5

  ja man ha rökt vanlig cigg men nåra tyck det luktar illa så nu me E-cigg så se man de finns jordgubb andra smaker så nu när jag ha en kvar av de vanliga så då kom jag beställa det.

 9. (verifierad ägare)

  Fungerar jättebra, lätt att använda och nu tycker jag att riktiga cigaretter luktar väldigt illa. Har inte känt något sug efter vanliga cigaretter efter jag har börjat med E-cigg.

 10. (verifierad ägare)

  Smakerna på juicen är mycket goda och finns väldigt många olika att välja på, snabb leverans och lätt att beställa.

 11. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Är supernöjd, detta har hjälpt mig att inte röka en vanlig cigarett på 5 veckor, toppen, Med vänlig hälsning Cathy Dalbratt

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…