Ring oss: 08-82 22 22
iJust S med 0.18 ohm 3300 mah
iJust S topfill

iJust S

449kr

iJust S är en riktigt smidigt SubOhm-kit som kommer med Dual Coil-brännare! Upplagt för att prestera riktigt bra med gott om ånga och smak!

Brännare hittar du här.

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category: Tillverkare:

Beskrivning

eLeaf iJust S iJust S från eLeaf är det kompletta och enkla startpaketet för dig som vill hoppa över första steget. eLeaf som är kända för att göra enkla ”Good To Go”-prylar har levererat ännu en sådan produkt. iJust S levereras med stor batterikapacitet på 3000 mAh som tar dig genom hela dagen. Med sin runda design och finish i rostfritt stål är den både snygg och diskret. Inga konstigheter och frihet från massa knappar för reglering gör den enkel att använda. Förbränning regleras automatiskt till perfekta värden och levererar bloss efter bloss med stora moln och gott om smak. iJust S:s egenutvecklade EC-coil levereras med 0.18 ohm SS316L och ekologisk bomull som garanterar ren och fräsch smak, samtidigt som den producerar gott om ånga. Tanken rymmer hela 4 ml och ger gott om potential att kunna användas hela dagen. Perfekt för dig som inte vill ha mer än nödvändigt i fickorna! Självklart kommer tanken med ställbart luftflöde som du kan ställa in efter dina önskemål. Snygg, praktisk och prisvärd! Perfekt för nybörjaren som vill satsa större, utan att betala för mycket och för proffset som vill ha en enkel maskin som presterar i klass med de stora. Vilka vätskor kan jag använda? Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska. Vilken nikotinstyrka ska jag ha? Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin. eLeaf iJust 2 Specification:

 • Dimension: B 24,5 mm
 • Gänga: 510
 • Tillgängliga förbrännare: 0.5 ohm
 • Material: rostfritt stål samt pyrexglas Japansk Ekologisk Bomull
 • Kapacitet: 4 ml Batterikapacitet: 3000 mAh Justerbart luftflöde
 

Egenskaper

FärgRostfritt stål, Svart

Tillverkare

Sample Image

Eleaf

Eleaf grundades 2011 med sitt huvudkontor i Shenzhen. Eleaf har snabbt blivit ett av de mest kända vaping varumärkena i världen genom hela vår kontinuerliga insats och kreativitet.

12 recensioner av iJust S

 1. Betygsatt 5 av 5

  Eva-Lena (verifierad ägare)

  Jag är jätte nöjd med min eLeaf iJust 2, blev helt till mig när jag fick se hur denna vape presterar.

 2. Alexander (verifierad ägare)

  Wow över allt förväntan, stora moln och mycket smak rekommenderar iJust 2 för både nybörjare och erfarna!

 3. Betygsatt 5 av 5

  Fredrik (verifierad ägare)

  Vilken brännare! Den ger gott om rök, mer än man behöver 🙂 bra att det går att ställa in luftflödet oxå! Rekommenderas starkt!

 4. Betygsatt 5 av 5

  david.cohen

  Grymt start kitt till er som vill börja vapea lätt att installera , inget jobbigt krongel att ställa in ger en stark 5a
  En liten nackdel är att jag inte gillar gummibandet man ställer in airflow på. Men som sagt den har skönt airflow utan gummibandet endå
  Vape IT, Love it, repeat it

 5. Betygsatt 5 av 5

  Joel Stefan Niklas (verifierad ägare)

  Supernöjd! Batteriet räcker länge, bra med smak, bra med rök, superbra luftflöde (utan gummiringen) perfekt för dig som inte vill hålla på med massa inställningar och bara köra på! Enkel att ha med sig och skön i handen! Rekommenderar starkt för dig som ska köpa ett startkit för första gången men även den erfarne som vill ha en superbra vape som är lite smidigare att ha med sig, eller bara vill slippa alla inställningar etc. Första jag gjorde när jag fick hem den var att beställa fler brännare, använder enbart min iJust 2 av alla jag har hemma. 5/5!

 6. Betygsatt 4 av 5

  Ove S (verifierad ägare)

  Funkar perfekt med Liquid Voyage e-liquids!

 7. Betygsatt 4 av 5

  Andreas (verifierad ägare)

  Gillar designen, tyngden och storleken på den, speciellt den i rostfritt stål och ger bra vape samt bra batteritid.
  Den har dock en tendens att läcka lätt oavsett mängd vätska i eller om den står upp eller ligger ner vilket gör det svårt ta med sig. Om inte för detta så hade det varit en 5:a.

 8. Betygsatt 4 av 5

  Robin (verifierad ägare)

  Rikligt med rök, enkelt att fylla på och byta förbrännare. Bra batteritid. Perfekt nästa steg från den smala Ego.

  Rekommenderas!

 9. Betygsatt 5 av 5

  Pawel (verifierad ägare)

  Jag är jätte nöjd med min iJust 2.

 10. Betygsatt 3 av 5

  Maria

  Jättebra batteritid, mycket ånga, läcker design i rostfritt stål (finns även i svart.). Fördel är att man kan gå ner rejält på nikotinmängd då den är så pass effektiv.
  Jag hade gett den 5 stjärnor om det inte var för att just den jag fick har nu läckt 2 gånger, vilket resulterade i att den dyra vätskan på 130:- tog slut för fort. Jag köpte den på fredag e.m. och på söndagkvällen och på måndagen så läckte den ut allt, vilket resulterade i att mina händer blev helt indränkta i nikotinvätska och gav mig obehag. I form av illamående och andra symtom. Dessutom är den stor, tung, klumpig och svår att förvara utan att den välter i t.ex. jack- eller handväskan.

 11. Betygsatt 5 av 5

  Postisen

  Super nöjd ! Butiken på Valhallavägen 51 i Östermalm var jätte noga med att förklara hur man använder den och hade goda råd om smak 🙂 tack för hjälpen

 12. Betygsatt 2 av 5

  Dennis Magnedal (verifierad ägare)

  Läckt ett tiotal gånger nu på en vecka, synd på en annars grymt bra vejp.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter