Ring oss: 08-82 22 22
Pico iStick storlek
Pico från Eleaf i grått, rosa, vitt och svartPico iStick batteriMelo III tank med Pico

iStick Pico Kit

549kr

iStick Pico med 75W och TC bjuder på supersnygg design och enkelt användande! Ett perfekt första startkit eller uppgradering för dig som vill ha något bättre!

Brännare hittar du här.

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category: Tillverkare:

Beskrivning

iStick Pico från Eleaf med sina omåttligt populära iStick 30 och 50 har släppt ett supersnyggt startkit med namnet iStick Pico! Stilren design och grym tank medföljer! Snygg och smidig iStick Pico kommer i fyra färger med riktigt snygg metalliclack och supersnygg finish! Batteriet bytts enkelt ut med ett skruvlock som är väl integrerat med modden för ett enhetligt utseende. Kommer i grått, rosa, silver och vit. Enkel att använda! Den medföljande Melo III-tanken fulls lätt på uppifrån! Brännarna är samma som till iJust 2 och passar därför perfekt som uppgradering för dig som vill ta nästa steg! Ladda gör du enkelt med Micro-USB som medföljer! (Batteri medföljer ej) Liten design med stor kraft! Den pyttelilla modden levererar hela 75W! Den passar enkelt i fickan! Perfekt att ha med sig i farten. Specifikationer för iStick Pico

 • Mått: 43 x 23 x 70,5 mm (D/B/H)
 • Effekt: 75 W
 • Motstånd: 0.1 - 3.5 ohm
 • Lägen: Watt och Temp Control
 • Batteri: 1 x 18650  (medföljer ej)
 • Material: Glas och rostfritt stål

Egenskaper

FärgRosa, Silver, Svart

Tillverkare

Sample Image

Eleaf

Eleaf grundades 2011 med sitt huvudkontor i Shenzhen. Eleaf har snabbt blivit ett av de mest kända vaping varumärkena i världen genom hela vår kontinuerliga insats och kreativitet.

12 recensioner av iStick Pico Kit

 1. Betygsatt 5 av 5

  daniel

  Riktigt nöjd.
  Blev besviken att ni tog 100kr mer för den i butiken i göteborg.

  • lookie

   Hej Daniel,
   Anledningen vi tar 100 kr mer i butiken för samma produkt är att batteriet inbakat i priset (det kostar 109 kr annars)
   Hoppas att du fick en OK förklaring där. Viktigaste är att vi har ännu en nöjd kund 🙂

 2. Betygsatt 5 av 5

  jani

  Hejsan! Får man med ett batteri när man beställer den? Mvh

 3. Betygsatt 5 av 5

  Astrid

  Gick in och köpte denna igår då jag var redo att slänga min gamla i väggen.

  Bortsett från den underbara servicen man alltid får när man sätter sin fot där, kunnig eller ej, så är jag så himla nöjd. Den är verkligen helt rätt för mig som vapeat i ett år men fortfarande inte orkat ta mig förbi ”nybörjarstadiet”.

  Det känns dock som att det går åt väldigt mycket vätska i denna men det är mycket möjligt att det är jag som vapear mer än vanligt nu när jag har något som smakar bra och faktiskt ger ånga.

  Thumbs up!

 4. Betygsatt 5 av 5

  Elhad

  Köpte en idag i Torsgatan, väldigt bra service och nöjd med vapean köpte 2 juicer också äpple samt peach & cream 🙂

 5. Betygsatt 5 av 5

  Bert

  Bra grej, vad är det för ” coil ” i denna?

 6. Betygsatt 5 av 5

  Adrian

  Köpte denna i er butik på Valhallavägen. Gick in som en total nybörjare utan några som helst planer på att köpa en avancerad vape, utan planen var bara att köpa lite mer vätska till min eGo. Kom dock ut med denna i handen och är extremt nöjd. Perfekt som en uppgradering från en eGo och säkerligen en bra produkt som första-vape. Köpte även med mig en flaska Strapplekiwi och är extremt nöjd. Rekommenderar starkt denna produkt.

 7. Betygsatt 5 av 5

  Victoria

  Bra kvallite på varor, fantastisk kundservice, finns verkligen inget att klaga på!

 8. Betygsatt 2 av 5

  Emma (verifierad ägare)

  den funkar suveränt, och gillar allt med den. DOCK är den helt värdelös när det är dags att byta coil, oavsett vad jag testar så går det inte att få isär rätt del för att komma åt att byta coil (har testat lägga den i frysen b.la) har även testat byta tank, men även den har jag samma problem med när det är dags att byta. Så blir nog att byta märke på vape snart istället för att köpa helt ny tank varje gång jag behöver byta coil…

 9. Betygsatt 5 av 5

  Linus

  Är det ett batteri som driver den eller är det två?

  • Adem harbas

   Hej! Det är ett batteri.

   Mvh Kundtjänst

 10. Betygsatt 5 av 5

  Rodrigo Barrios

  I bought this yesterday in Torsgatan , the guy in the store was so good, he took all the time to explained me everything, and recommend to me the best ways to do it, I’m very happy with my purchase and really the best service, 100 % recommend! I will come back! Thanks!

 11. Betygsatt 5 av 5

  A

  Bra produkt! Jag blev rekommenderad istick pico hos Cigoteket i Karlstad. Jag är nöjd och tillfreds med moden och 75 W är mer än jag behöver. Kollade på en overkill mod innan besöket, ”smok gx350w” tur att jag besökte den fysiska butiken i Karlstad innan beslutet var gjort. Bra service utav butiks personalen!! top notch ..

 12. Betygsatt 5 av 5

  Nybörjarn

  Var in på Torsgatan för att köpa en till tjejen! Blev rekommenderad denna så köpta en rosa och knalla ut där ifrån på väg till hennes jobb för att lämna den.
  Efter några hundra meter blev jag sugen på att testa den, kan ju säga såhär att jag kom fram till hennes jobb men någon vape fick hon inte!
  Den behöll jag själv och blev super super nöjd!
  Tack för bra förklaringar och hjälp i butiken!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter