Ring oss: 08-82 22 22
Ego AIO
Ego aion delarEgo aio i handenTillbehör till eGo AIOAIO-paket med allt du behövereGo AIO

eGo AIO kit

319kr

Med ett utseende som hade passat in på vilken modemässa som helst, så har Joyetech återigen lanserat ett potent monster.

Underskatta inte den stilrena looken på eGo AIO.

Under skalet finns det kraft nog för att ge en underbar puff varje gång.

Extra brännare hittar du här.

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category: Tillverkare:

Beskrivning

eGo AIO (All In One) från Joyetech   Smidighet och enkelhet kan i mångt och mycket vara en stor fördel när man behöver en e-cigarett som inte tar särskilt mycket plats. Ego AIO från tillverkaren Joyetech har alla fördelar man kan tänka sig. AIO är en komplett enhet som nästintill är vacker som solnedgången en ljummen sommarkväll. Men underskatta inte AIO. Må kraften vara med dig i din tillvaro. Kraften levereras av ett batteri på 1500mAh och tar dig med största sannolikhet genom en hel dag utan att behöva ladda. Vätskebehållaren har en kapacitet på 2 milliliter och drivs av en förångare med 0,6ohm. Värmetråden är gjord av materialet ”stainless steel 316”. Det ger en fantastiskt ren smak. Joyetech har tagit säkerheten som prioritet nummer ett när dom designade AIO. Den mest innovativa funktionen på AIO är dess barnsäkra vätskepåfyllning. Genom att likt en barnsäker flaska, trycka ner och skruva så kan dom små liven inte skruva av toppen i ren nyfikenhet. Trots sin nätta form så med hjälp av den fantastiska förångaren så får man fram smaker man inte upplevt tidigare i sin favoritvätska. Även med den tillhörande ”driptipen” eller munstycket om man så vill, så har Joyetech tänkt på allt. Röret i mitten är spiralformad, detta för att få en jämnare ånga och därmed mer ånga. För dom som tycker att färg livar upp tillvaron så kan man byta färg på LED-ljuset mitt i AIO. Det finns totalt 7 stycken färger att välja på. Varför inte en för varje dag, eller en för varje vätska? Ja det är en smaksak. Säkerheten i eGo AIO styrs av två elektroniska chip som i realtid övervakar och löser ut säkerhetsskydd utifall följande skulle hända.

 •  Om man överladdar batteriet så kommer chippen att slå ifrån laddningen, detta för att inte förstöra batteriet.
 •  Om man råkar få en strömkälla som levererar för mycket ström så kommer chippen återigen att slå ifrån laddningsfunktionen och därmed säkra en eventuell olycka.
 •  Slutligen så kommer chippen även att mäta hur mycket ström som finns kvar i batteriet.
 •  När nivån är för låg så varnar AIO och till slut så stänger chippen av batteriet. Detta för att inte batteriet skall påfrestas och därmed gå sönder.
MÄRK VÄL! 

VID FELAKTIG ANVÄNDNING KAN CIGOTEKET.SE INTE HÅLLAS ANSVARIG FÖR SKADOR PÅ PERSON ELLER SAK! Handhavandeinstruktioner: För att byta förångaren så trycker du ner toppen och skruvar av toppen. Som tidigare nämnt är det ett barnlås inbyggt och man pressar ner likt en barnsäker kork. Skruva därefter ur förångaren som sitter monterad i toppen du precis skruvade av, droppa ett 3-5 droppar av den vätska du tänkt använda, direkt ner i den nya förångaren. Skruva i den nya förångaren i toppen. Skruva till sist tillbaka toppen i vätskebehållaren. Notera också att packningarna i toppen alltid skall vara hela och sitta i sina spår. Vid montering av en helt ny förångare så rekommenderar vi att man låter förångaren stå och dra åt sig ungefär 20 minuter innan man använder den. Detta för att den behöver bli helt genomdränkt av vätskan. Annars riskerar man att bränna det material som absorberar vätskan och därmed transporterar den in till värmetråden. Vid rengöring skruvar du ur toppen ur vätskebehållaren. Skölj vätskebehållaren med ljummet vatten, skruva ur förångaren ur toppen, denna går inte att rengöra. Skölj därefter toppen i ljummet vatten. Se till så att inga packningar trillar ur. Ställ alla delar på en handduk för att torka. Vid påfyllning trycker du ner toppen och skruva därefter av toppen. Likt en barnsäker kork. Fyll sedan vätskan mellan yttre glaset och det rör som finns mitt i vätskebehållaren. Fyll inte hela vägen upp, lämna ungefär 1-2 millimeter från toppen av röret i mitten. Skruva tillbaka toppen i vätskebehållaren. Laddar gör du genom att ansluta den medföljande usb-laddaren till usb-uttaget på baksidan. Anslut sedan motsvarande kontakt till en dator eller en väggadapter. ( OBS medföljer ) När lampan på laddaren lyser rött så laddas batteriet. När lampan har slocknat, så är batteriet fullt laddat och redo för att användas. Klicka fem gånger för att aktivera batteriet. Knappen blinkar till och lyser när du trycker på knappen när batteriet är aktiverat. Klicka fem gånger för att avaktivera batteriet. Batteriet blinkar till. Vid byte av färg i led-ljuset så stänger du av batteriet. Håll därefter in knappen för att stänga av ljuset eller klicka tills du hittar det ljus som du vill använda. Medföljande tillbehör:
 • 1 x eGo AIO.
 • 2 x Utbytesförångare. ( 0.6 ohm )
 • 1 x Munstycke
 • 1 x USB-laddare.
 • 1x Bruksanvisning samt garantikort.
Specifikationer för Joyetech eGo All In One:
 • Mått (B/H): 19mm/118.05mm
 • Tillgängliga brännare: 0,6 ohm
 • Skydd mot kortslutning och överladdning
 • Micro-USB
 • Batterikapacitet: 1500 mAh
 • Kapacitet: 2 ml

Egenskaper

FärgBlack, Camouflage, Chinoisette, Crackle B, Stainless steel, White

Tillverkare

Sample Image

Joyetech

Joyetech grundades 2007. Sedan dess har Joyetech koncentrerat sig på varumärkesutveckling. Genom konstant forskning och utveckling i ny teknik går Joyetech till ledande inom e-cigarettindustrin med avancerade teknik och produkter.

15 recensioner av eGo AIO kit

 1. Betygsatt 4 av 5

  Julia (verifierad ägare)

  Lätthanterlig och riktigt bra! Har inga klagomål mer än att den lätt går sönder om man tappar den.. Eftersom att vätskebehållaren täcks av glas.

 2. Betygsatt 4 av 5

  Paul Harman (verifierad ägare)

  Ger den 4 stjärnor annars 5 pga att själva brännaren inte håller så länge. Har haft min nu i 2 veckor och tills nu så börjar vätska komma upp till munstycket. Är tvungen att köpa nytt och byta ut men annars så fungerar den helt felfritt! Rekommenderar.

  • Cigoteket AB

   Hej Paul, tack för din recension, det är dock vanligt att byta coilen efter ca 2-3 veckor, detta beror mycket på hur ofta man använder sin elcigg. men kul att du nöjd annars 🙂

   Trevlig midsommar
   Cigoteket

 3. Betygsatt 5 av 5

  Michael (verifierad ägare)

  Har haft den en vecka nu å den funkar kanon bra, kan inte tänka mig en vanlig cigg igen efter ha rökt i 26år är jag nu helt rökfri… Tackar tusen ggr för snabba leveranser och för att ni fått mig å sluta röka! 🙂

 4. Betygsatt 2 av 5

  Ida (verifierad ägare)

  Funkade bra i två veckor sen började den ”äta” brännare. Får byta en gång om dagen i princip. När den fungerade tyckte jag om den.

 5. Betygsatt 3 av 5

  Sanna

  Första brännaren höll i fyra dagar, ska byta till nästa och se hur det går, jag har haft Ego C och Ego T innan där jag kunnat ha samma brännare i en månad. Denna blir också väldigt varm i munstycket. Annars bra med rök när den fungerar bra.

 6. Betygsatt 1 av 5

  Henrik (verifierad ägare)

  Äter brännare och blir het i munstycket.

 7. Betygsatt 5 av 5

  Daniel

  Väldigt bra! Haft min i 2 mån nu. Bra motstånd i ”draget”. Byter brännare en gång i veckan vilket är mycket billigare med tanke på att ett fempack kostar 200 kr. En flaska juice räcker ca 10-14 dagar för mig till denna ciggen. Kanon! Räkna själva så kommer ni märka hur billigt detta är. Enligt mina beräkningar kostar detta sätt att röka i runda svängar 40 kr/ för brännare och ca 60 kr i juice ???

 8. Betygsatt 2 av 5

  Fredrik

  Den var bra tills jag beställde nya brännare från er nu helt plötsligt går det en om dagen och det är lite dyrt .. första 2 som jag fick med i paket höll 3 4 veckor . Nått fel är det allafall tacksam för svar vad jag kan göra åt detta ? Mvh

 9. Betygsatt 3 av 5

  Alireza

  Lång batteritid? ger bra smak?mycket rök?den är snygg?den är lätt?
  den blir väldigt het i munstycket?och det gör den inte topp,synd

 10. Betygsatt 5 av 5

  Philippe (verifierad ägare)

  Hade använd ett annat märke som snabbt dog och nu med denna här blir jag nästan helt rökfri! Absolut älskar batteritiden! Det är svårt att lägger den åt sidan när man har en riktig bra smak i:)
  Rekommenderar för alla! Nybörjare så som absolut proff!

 11. Betygsatt 1 av 5

  Daniella (verifierad ägare)

  Fick den idag, rätt enkel att sätta ihop MEN den spottar ut vätskan vilket inte är skönt på munnen eller tungan.. om ni kan förklara vad det beror på vore ju det skönt.

  • Adem harbas

   Hej Daniella! Ring 08-82 22 22 så löser vi ditt problem på en minut. Mvh Supporten

 12. Betygsatt 3 av 5

  Hannu

  Som nybörjare så fungerade denna bra (har ingen erfarenhet av andra så). Som några tidigare har skrivit så började den äta brännare så fort de som följde med tog slut och man började köra på ersättningsbrännare. 2 gick åt på 2 dagar tills jag kom underfund med att det nog hade med värmen att göra. För den blir varmare med de ersättningsbrännare som går att köpa till i 5 pack. Så jag ser till att den inte blir för varm och nu håller brännarna bättre (3 dagar i sträck nu utan problem). Ett tips om ni ska köpa denna. Se också till att ha marginal så det alltid finns e-juice i behållaren. Fyll hellre på oftare och inte för mycket heller.
  Min läcker lite också nu men det är överkomligt.
  Den får lågt betyg för värmen och att den läcker men trots detta är jag nöjd att jag började på denna. Gäller bara att vara lite varsam så håller den nog länge till.
  Nu har jag beställt en Eleaf Pico 75w istället och har kvar denna som reserv 🙂

 13. Betygsatt 3 av 5

  Josefin

  Helt okej tycker jag! Dock så spottar den ut vätska och det är riktigt vidrigt när de händer. Annars nöjd än så länge förutom de där att den spottar, många minus där

 14. Betygsatt 5 av 5

  Mina

  Jag älskar denna! Jag föredrar den t.o.m över mina andra mycket dyrare moddar. Ger fantastisk smak och batteritiden är kanon.

 15. Betygsatt 5 av 5

  Elon

  Har haft min i en månad nu
  Har bytt brännare två gånger
  Funkar alldeles utmärkt
  Det enda jag har problem med är smakerna jag fått tag i
  Smakar nästan ingenting

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter