Ring oss: 08-82 22 22

KamryTech

KamryTech är kända för sina välgjorda e-pipor och e-pennor. KamryTech grundades 2007 i Shenzhen. Kamry har stor kompetens inom forskning och utveckling.

Våra Startkit

Mer information om varje paket, se enskild produktsida. Här är vanliga frågor som gäller för samtliga startkit. Cigoteket.se erbjuder ett brett sortiment av så kallade startpaket som innehåller allt du behöver för att komma igång med din E-cigg. Vi har flera startpaket i olika prisklasser, från enklare kombinationer av batteri och cartomizer, till mer avancerade kit, men alltid med bra kvalitet.
Tja, det beror till stor del på dig själv men också vilken del av El-ciggen du talar om:
  • När det gäller elektroniska delarna såsom batterier, laddare, kablar etc så kan vi förklara det genom att jämföra med tex mobiltelefoner eller andra enheter som man använder dagligen. I början laddar man inte så mycket men efter en tids regelbunden användning och laddning förlorar enheten lite av sin kapacitet.
  • När det gäller clearomizers, är det den delen som tar mest stryk eftersom den innehåller ett värmeelement. Tänk lite som en glödlampa, en del håller länge medans andra brinner ut lite snabbare beroende på hur mycket den används.
  • En brännare håller allt från ett par dagar till över en månad. det som är den avgörande biten är hur mycket man använder sin e-cigg, vilken typ av e-juice osv. Det skall tilläggas att kvaliten på din e-juice är av största vikt för hållbarheten på din brännare. Juicerna vi säljer är det inga tillsatser i som påverkar brännaren negativt.

Startkit

Visar ett resultat