Ring oss: 08-82 22 22

Cupti 2 Kit

699kr

Kanger Cupti 2 är en trevlig allt-i-ett lösning med anpassningsmöjlighet.

 

Med sin medföljande adapter kan man enkelt skifta mellan maximal njutning och vaping på språng.

Nollställ
Categories: ,

Beskrivning

Kangertech CUPTI 2

Cupti 2.0, uppföljaren till CUPTI som i sig var svaret på de tidigare problemen med Kangertechs Nebox, är äntligen här och bär med sig flera välkommna uppgraderingar. Det Kangertech har tänkt till på är att ta fram en adapter för att kunna använda Cuptin som vilken annan e-cigg som helst.

Skulle man vilja använda sin gamla hederliga tank eller kanske bara vill ha en annan smak utan att byta brännare och hälla bort den nuvarande vätskan så är det inte svårare än att skruva på den medföljande adaptern och montera dit tanken. Svårare än så är det inte!

Den inbyggda behållaren har utrymme för 5ml vätska och med hjälp av två(2) 18650 batterier ( ingår ej ) levererar Cupti:n upp till 80W men med en mjukvaruuppdatering kan den komma upp till hela 100W! Cupti:n använder sig av Kangertechs CLOCC-brännare som fungerar för att ta antingen halsbloss eller mun-till-lunga. Naturligtvis har den lägen både för temperaturkontroll samt standard wattinställning.

Flexibiliteten mellan att ha en kompakt e-cigg eller något mer traditionell variant gör Cupti 2 till en sann överlevare.

 

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

Specifikation

 • OLED Display
 • Uteffekt: 5 – 80W (100W)
 • Motstånd: 0.1 – 2.5Ω
 • Mått 84×42.5×51.5 (HxBxD)
 • Vikt: 330g (Utan Batteri)
 • Uppladningsbar Micro-USB, DC 5V @ 1.5A

Tillverkare

Sample Image

Kangertech

Kangertech grundades 2007 i Kina och var en av de första tillverkarna av e-cigaretter. Deras huvudsakliga fokus har legat på innovation och uppfinning, vilket lett till deras breda utbud av produkter.

1 recension av Cupti 2 Kit

 1. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  T****n

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Relaterade produkter