Ring oss: 08-82 22 22
KangerTech Cupti 2
KangerTech Cupti 2 har en kompakt storlekMed Cupti 2 addapter kan du använda andra tank och behållare

Kanger Cupti 2 Silver

699kr

Kanger Cupti 2 är en trevlig allt-i-ett lösning med anpassningsmöjlighet.

 

Med sin medföljande adapter kan man enkelt skifta mellan maximal njutning och vaping på språng.

Nollställ
18+18+ på hela sortimentet
Category:

Beskrivning

Kangertech CUPTI 2

Cupti 2.0, uppföljaren till CUPTI som i sig var svaret på de tidigare problemen med Kangertechs Nebox, är äntligen här och bär med sig flera välkommna uppgraderingar. Det Kangertech har tänkt till på är att ta fram en adapter för att kunna använda Cuptin som vilken annan e-cigg som helst.

Skulle man vilja använda sin gamla hederliga tank eller kanske bara vill ha en annan smak utan att byta brännare och hälla bort den nuvarande vätskan så är det inte svårare än att skruva på den medföljande adaptern och montera dit tanken. Svårare än så är det inte!

Den inbyggda behållaren har utrymme för 5ml vätska och med hjälp av två(2) 18650 batterier ( ingår ej ) levererar Cupti:n upp till 80W men med en mjukvaruuppdatering kan den komma upp till hela 100W! Cupti:n använder sig av Kangertechs CLOCC-brännare som fungerar för att ta antingen halsbloss eller mun-till-lunga. Naturligtvis har den lägen både för temperaturkontroll samt standard wattinställning.

Flexibiliteten mellan att ha en kompakt e-cigg eller något mer traditionell variant gör Cupti 2 till en sann överlevare.

Vilka vätskor kan jag använda?

Vi rekommenderar vätskor med en högre halt VG t. ex. Liquid Voyage eller Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

Specifikation

  • OLED Display
  • Uteffekt: 5 – 80W (100W)
  • Motstånd: 0.1 – 2.5Ω
  • Mått 84×42.5×51.5 (HxBxD)
  • Vikt: 330g (Utan Batteri)
  • Uppladningsbar Micro-USB, DC 5V @ 1.5A

Egenskaper

FärgSilver, Svart, Vit

Tillverkare

Sample Image

Kangertech

Kangertech grundades 2007 i Kina och var en av de första tillverkarna av e-cigaretter. Deras huvudsakliga fokus har legat på innovation och uppfinning, vilket lett till deras breda utbud av produkter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Bli först med att recensera “Kanger Cupti 2 Silver”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *