Ring oss: 08-82 22 22
Kbox 70 watt subtank mini
Kbox 70 watt med tempkontrollSubtank mini kit

KBOX 70w Mod + Toptank

699kr

Kraft som en pansarvagn och smidighet som en vältränad balettdansös.

Kbox 70W tillsammans med vätskebehållaren Toptank mini. Ett komplett kit som gör den mest kräsna användaren helt lyrisk!

Brännare hittar du här.

Nollställ

Produktbeskrivning

Kangertech plus Kangertech = Perfektion i e-cigarettsvärlden. Med 70 watt, möjlighet för temperaturkontroll, lång batteritid och en vätskebehållare med fantastisk smak så kvalar Kangertech in på pallplats i segmentet för kompletta startkit. KBOX 70W är gjord av lättviktslegering mellan aluminium och zink. Ergonomisk form och ett tidlöst stilrent utseende tillsammans med totalt 4000mAh batterikapacitet och temperaturkontroll gör denna nyhet från Kangertech till en riktig best. Kombinerat med en Toptank mini som inte är en storsäljare för inte så kan man med lätthet jämföra det med en dröm som gick i uppfyllelse. Hybriden Toptank mini har en vätskekapacitet på 4.5 milliliter och kan köras i tre olika lägen. Dels med dom mest förekommande förångarna gjorda av Kanthal och organisk bomull men även tillsammans med förångare av nickel tillsammans med organisk bomull och sist men inte minst även med en förångare som är en så kallad RBA. Enkelt uttryck att man kan bygga sina egna spolar efter tycke och smak. Toptank mini har ett steglöst justerbart luftflöde. För användaren som vill ha ett tajt luftflöde till användaren som vill ha gigantiska moln. Det är en smaksak.   Vilka vätskor kan jag använda? Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska. Vilken nikotinstyrka ska jag ha? Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.   KBOX 70w Specifikationer Kontakt: 510-kontakt Uteffekt : 7-70W Batteri: Inbyggt högkapacitetsbatteri med 4000mAh Temperaturkontroll : Ni200 Nickel samt Titanium Temperaturkontroll: 100 – 300C / 200 – 600F Lägsta motstånd: 0.1 ohm Motstånd: 0.15 ohm – 1.3 ohm för Nickel samt Titanium Motstånd: 0.3 ohm och över för Kanthal samt  Nichrome Display: LCD Display Chassi: Tillverkad av Zinc och Aluminumlegering Laddare: Micro USB Port 5V/1A Säkerhet: Skydd för ofrivillig avfyrning. Efter 10 sekunder stänger Kbox av sig Skydd mot kortslutning: Ja Varning för låg batterinivå: Ja Toptank Mini Specifikationer Konstruerad av Rostfritt Stål. Kan användas med färdiga coils/brännare eller eget bygge. Utbytbara coil/ brännare. Fjäderstyrd guldbelagd 510 kontakt 4.5ml e-juice tank Glastank Luftflöde med flera inställnings möjligheter. Diameter: 22mm.

Mer information

Färg

, , ,

3 recensioner av KBOX 70w Mod + Toptank

 1. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  väldigt nöjd med både kitet, kvalite och ångan jag får av det här kitet. klockrent val för det priset

 2. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Helt nöjd. Räcker och blir över för mig

 3. 4 av 5

  (verifierad ägare)

  Lite svår att lära sej när man aldrig haft något liknande. Men när man fått in de så är den helt fantastisk. Rekommenderas varmt

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like…