Ring oss: 08-82 22 22
Elcigg i olika färger

eGo Dubbelt Startkit

349kr

Mer än 5000 nöjda kunder med denna produkt.

Ego Dubbelt startpaket är det perfekta valet för dig som vill prova el-cigaretter utan att spendera alltför mycket pengar.

Startpaketet levereras med allt du behöver för att komma igång direkt,
Kitet innehåller två kompletta enheter.

Extra brännare hittar du här.
Vi rekommenderar Vätskor av märket Liqua till detta kitt.
Vätskor hittar ni HÄR.

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

Slumpvalda recensioner – Läs mer i rutan till höger

Recension av: An Britt R.

Tusen tack för ett rökfritt liv.
Helt otrolig då jag rökt i 55 år Trodde jag inte att detta skulle hjälpa mig ,men inte en cigarett har jag tagit. rekommenderar detta. Tusen tack för ett rökfritt liv

Recension av: Hans P

Det omöjliga har hänt.
Första veckan rökte jag ett fåtal ”vanliga” cigarretter och nu en vecka utan någon cig. Det är bara att konstatera faktum. Rekommenderar detta paket som fått mig redan efter två veckor att ”slippa köpa cig” och redan må bättre.

Recension av: Beatrice

Wow, mycket finare än jag trodde 😉 Och både jag och sambon blev paffa över vilken tjock och trevlig rök det blev, känns ju riktig röka ju! Enkelt att komma igång och fylla på och ladda och allt det. Suveränt. Har nu lagt mer beställningar på fler godsaker. Tack även för all trevligt hjälp i chatten=) Guld.

Den har ett ganska litet batteri, men funkar bra hela dagen tycker jag. Tanken på 2 ml räcker också gott och väl åt mig, jag tror jag ligger på 1 ml om dagen just nu, men då fuskar jag med snus ibland.

Överlag känns allt väldigt kvalitativt. H2 munstycke i rätt hård plast, och den har inte bitmärken som mina pipskaft brukar få efter ett par dar… Kanske delvis för att den inte kan hänga i munnen för att puffas, då man ju behöver hålla in knappen… Det är nog till det bättre så man bara röker när man tänker på det.

Bara köp köp köp!

Recension av: Ulla

Supernöööjd!
Köpte ett var till mig och maken. Han muttrade lite när han kom hem och såg detta. Men när han åkte till jobbet efter helgen var hela hans startkit borta och kvar på bordet låg hans gamla ecigg m tillbehör, den som ser ut som en riktig cigg med påfyllning.

Vad ingår i eGo Dubbelt startkit?

Ego T Dubbelt startkit är det perfekta paketet för dig som röka e-cigg med hög kvalité till ett rimligt pris.

Ego-T e-cigaretter

eGo elektroniska cigaretter är förmodligen den mest populära produkten på marknaden för el-cigaretter.

Med noga utvalda komponenter och hög prestanda kan eGo kit maximera din rökupplevelse, och är dessutom lätta att använda.

Ego standard batteri har en 510 – eGo gängning vilket passar med de allra flesta förångarna på marknaden.

Batteriet har ett inbyggt skydd som gör att det kan hantera en högre energiförbrukning. Det är bra om man t ex vill ansluta en förångare och brännare med låg resistans.

Batteriet sätts på och stängs av genom att trycka på on/off knappen 5 ggr inom 2 sekunder. Den har också en säkerhetsavstängning då brännaren slår slår av efter 10 sekunder. (ifall den skulle sättas på av misstag i väskan eller fickan av yttre tryck på knappen tex) Detta för att undvika oönskad förbränning.

Vad ingår i H3 förångaren

Startpaketet levereras med 2 x H3 förångare som har en bra prestanda, utmärkt ångproduktion, användarvänlighet och ren smak.

Instuktioner:

Här hittar instruktionen för Ego kit

Video av Ego dubbelt startkit

Additional information

Vikt 208 g
Färg

, ,

40 reviews for eGo Dubbelt Startkit

 1. 5 out of 5

  Att röka en el cigg kan jag jämföra med att röka vattenpipa. Det blir en smakfull och tjock rök. Klickar man lite innan man tar ett ”bloss” får man mer smak i munnen. Jag testade nikotinfria smaker och tycker att dom var smakrika och smakade som dom skulle eller hur jag ska uttrycka mig.

 2. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Testade och är super nöjd.

  Jag kan rekommendera smaken Red Bull bra och ha i bilen som mig t.ex. då slipper bilen lukta illa och massa rök och luktar istället gott och Red bull ;).

  En perfekt gåva funkar den även som, jag hade själv lite problem först och starta den efter som man ska trycka 5 gånger och inte allt för snabbt och likadant när man ska stänga av.

  Iman.F

 3. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Riktigt bra produkt. Rekommenderar den här till nybörjare som jag. Jag har pendlat mellan tobak, jordgubbar o energi dryck gillar dom jätte mycket.

 4. 5 out of 5

  Köpte den här e-ciggen och den funkar perfekt och ger ifrån sig mycket rök. Har rökt mycket förut, men gått över till snus. Har dock haft svårt att hålla mig ifrån att ta någon cigg om dagen. Men med den här går det utmärkt som komplement. Riktigt snabb leverans och bra service.

 5. 5 out of 5

  kommer den startkit i gröna färg?
  jag har några stycken, och tänker dom fungerar jätte bra, skulle köpa en till i gröna färg

 6. 5 out of 5

  Först det viktigaste trevligt bemötande när man undrade något kändes som man handlat för en förmögenhet men 159 kr :D))

  Startkit i lila färg utan nikotin med tobaks smak. Var jätte toppen att börja röka den blev nästan salig
  tänk att röka utan gift och med rök som det var en vanlig rökstund inte illa och inte
  dyrt. Om man vill finns nikotin också men det har ingen betydelse tror jag bara där
  kommer rök och är tobaks smak. Man kan ha det till en skön stund till ett glas vin
  med goda vänner eller bara avkoppling ibland.
  Kramizar Eva

 7. 5 out of 5

  Sjukt trevlig service och snabb leverans! Med denna har jag hållit mig rökfri trots att jag umgås med rökare dagligen. Tack så jättemycket, ni har blivit mitt viktigaste steg till ett rökfritt liv och ett hälsosammare liv! Rekommenderar cigoteket starkt, och jag kommer att handla hos er framöver! TACK!! 😀

 8. 5 out of 5

  Helt perfekt startkit för en så billig peng, samma dag som jag fick den slutade jag röka och har inte haft några som helst problem med det! Är helt nöjd

 9. 5 out of 5

  Superbra produkt! Snabbt, billigt och allt fungerar helt perfekt! Rekommenderas till alla som har lagt en minneslapp om detta köp, definitivt värt det!

 10. 5 out of 5

  Jag är en supernöjd användare av Ego-T. Har varit rökfri i 6 veckor nu
  Har provat nikotinplåster och nikotintuggummi men det har inte fungerat
  Är en supernöjd kund hos cigoteket med snabba leveranser samt trevligt bemötande
  Jag rekommenderar varmt cigoteket

 11. 5 out of 5

  Mycket trevligt bemötande när man undrar något
  Mycket nöj med varorna.

 12. 5 out of 5

  Jättenöjd! Lätt att använda. Funkar toppenbra

 13. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Fick mitt startpaket på posten igår och tycker den är toppen redan efter bara en dag. Jag har redan dragit ner på rökningen, blir ingen sista cigarett innan läggdags utan några bloss på denna istället. Ska beställa mer smaker. Glad jag hitta denna sida.

 14. 5 out of 5

  Som ny användare rekommenderar jag denna produkt och hemsida. 100% nöjd med bemötande av personal, leverans samt produkt.

  Mvh jonas

 15. 5 out of 5

  Är för det första mycket nöjd med snabb leverans.företaget svarar nästan genast om man ringer om hjälp, mycket uppskattat.

  Bra personlig service.har rökt ca: 20 cigg om dan i 35 år och det tar bara ca. 1 vecka för att skippa dom vanliga ciggen kanon .

 16. 5 out of 5

  Det här ha hjälpt mig att hålla mig borta från rökningen. Är jättenöjd både med produkten och servicen!

 17. 5 out of 5

  Jag köpte ett eGo T startkit med en del smaker till, kunde inte vart mer nöjd! Goda smaker, bra startkit men sen även fenomenal kundtjänst på den här sidan. Helt fantastiskt. Rekommenderas definitivt!

 18. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Bra bemötande, nöjd med varorna!

 19. 5 out of 5

  Great service, products and really fast delivery

 20. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Bra produkt som funkar väldigt bra.

 21. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  En bra produkt som funkar riktigt bra och jag har nu varit rökfri en vecka! 🙂

 22. 3 out of 5

  (verifierad ägare)

  Har haft detta kit i fyra dagar och har ofta problem att ingen ånga kommer och ibland när jag använder den ofta så läcker det. Men annars fungerar det bra när den används sällan och eftersom jag blandar mellan denna och vanliga cigg så rökar jag mindre

  • (verifierad ägare)

   Hej Micalela, tråkigt att du hade strul med dit kit, vi har skickat ut två nya förångare till dig som ersättning för dem trasiga.

 23. 4 out of 5

  (verifierad ägare)

  Toppenstartkit för nybörjaren! Har dock ibland problem med att få rök och läckage. Det har gjort mig helt rökfri på 2 veckor

 24. 4 out of 5

  (verifierad ägare)

  Kanon startkit för nybörjaren! Över förväntan!!

 25. 5 out of 5

  Wow, mycket finare än jag trodde 😉 Och både jag och sambon blev paffa över vilken tjock och trevlig rök det blev, känns ju riktig röka ju! Enkelt att komma igång och fylla på och ladda och allt det. Suveränt. Har nu lagt mer beställningar på fler godsaker. Tack även för all trevligt hjälp i chatten=) Guld.

  Den har ett ganska litet batteri, men funkar bra hela dagen tycker jag. Tanken på 2 ml räcker också gott och väl åt mig, jag tror jag ligger på 1 ml om dagen just nu, men då fuskar jag med snus ibland. Överlag känns allt väldigt kvalitativt. H2 munstycke i rätt hård plast, och den har inte bitmärken som mina pipskaft brukar få efter ett par dar… Kanske delvis för att den inte kan hänga i munnen för att puffas, då man ju behöver hålla in knappen… Det är nog till det bättre så man bara röker när man tänker på det.

  Bara köp köp köp!

 26. 4 out of 5

  (verifierad ägare)

  Väldigt snabb leverans fast det fattades dock lite saker, men in på chatten och förklarade vad som hänt. Fick extremt bra bemötande och missen löses snabbt och smidigt! Tack ”John på Chatten”!

 27. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Har idag varit utan riktiga cigg i en vecka! Underbart! Rekommenderas starkt!

 28. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Super snabb leverans! Nu till frågan haha! Är det någon som skulle kunna förklara hur jag häller i smaken? förstår inte riktigt och det kom inte med någon beskrivning..

 29. 3 out of 5

  (verifierad ägare)

  Eciggen ser bra ut och funkar bra ( tjock rök) Dock smakar tobaks smaken så långt ifrån tobak jag kan tänka mig.

 30. 4 out of 5

  (verifierad ägare)

  Jag köpte detta och den ena av dom fungerar kanon men den andra läcker vätska hela tiden har testat byta förbrännare men det blir fortfarande likadant

  • (verifierad ägare)

   Hej Pontus, det kanske så att den är felgängad eller så (där man skruvar i brännaren).
   Jag skickar ut en ny till dig och en extra för besväret.

   Gott nytt år
   Mvh John

 31. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Beställde häromdagen. Snabb leverans- vilket är utmärkt! Fick med vattenmelon och köpte till en 30ml smak av äpple. Underbara är dom! Har inte rökt en vanlig cigg på två dagar nu. Små puffar på denna istället. Helt fantastiskt! Och fina färger kommer dom i också. Tack Cigoteket för att ni finns- ni hjälper mig till ett liv utan de vanliga ciggen!

  • (verifierad ägare)

   Tack själv Malin, Vilken känsla man får när man läser dina ord.
   Lycka till med det nya valet.
   Mvh John

 32. 4 out of 5

  (verifierad ägare)

  Skitbra grejer! Ångrar absolut inte mitt köp! 😀 ”bara” 4 stjärnor för att jag fick vattenmelonssmak istället för energidryckssmak som jag beställde 🙁 . Annars toppen och fin service!

 33. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Efter att ha rökt ca 35-40 cigaretter per dygn beslöt jag att jag måste komma bort från denna statens kassako. Köpte därför ett eGo Dubbelt Startkit från Cigoteket och här är några synpunkter:
  Synnerligen snabb och informativ leverans från Cigoteket.
  Beaktande av priset en durabel och stilig produkt.
  Enkel att ta i bruk, blev litet mis

  stänksam när jag såg den lilla lappen med instruktioner, men det behövs ju inte mera för att använda e-cigaretten. En föredömligt enkel och komplett instruktion.
  Har använt produkten i 1,5 veckor nu och är nere i ca 15 vanliga cigaretter per dag, så fortsätter jag i samma takt så är jag snart nere i 0 vanliga cigaretter.
  Eftersom jag beställde 18% nikotin är smaken kanske onödigt stark, men detta är ju min blunder.
  Jag kan varmt rekommendera alla rökare att åtminstone prova på e-cigaretten, det är ju inga stora investeringar och man vet aldrig, kanske vi kommer bort från monopolets oskäliga beskattning
  MVH Bertil, Malax, Finland

 34. 3 out of 5

  (verifierad ägare)

  Fick mitt paket idag och ena batteriet har stora stötmärken där färgen är bortskrapat på nedre delen, samma batteri vägrar att fungera trots 3 timmar i laddaren, så 1 av 2 batterier fungerar som det skall. Utöver det är jag mycket nöjd med e-ciggen.

  • (verifierad ägare)

   Hej Maria, Du vet att garantin gäller ifall ditt batter levererades med en skada, Skicka ett mejl till till support@cigoteket.se med ditt ordernummer och ett kort meddelande om det som hänt med batteriet så skickar vi ett helt nytt batteri till dig.

   Mvh John

 35. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Helt underbar lite sak. Den funkar verkligen klokrent om man vill sluta röka. Smakerna är goda, har fastnat mest för mentol och jordgubb 🙂 Men nu på senaste tiden har den börjat läcka har köpt nya förbrännare men de läcker fortfarande ut vätska..

 36. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Fantastisk produkt, snabb leverans 🙂 fungerar alldeles utmärkt vid alla situationer. 12 tummar upp ????????????

 37. 5 out of 5

  Familien är överlycklig 🙂
  Produkten fungerar perfekt

 38. 3 out of 5

  (verifierad ägare)

  Helt ok för priset, men efter en månad började den läcka och gurgla, sen sprack båda behållarna. Bra vape att börja med men hade hellre lagt en tusenlapp på en vape som inte gick sönder så fort.

 39. 3 out of 5

  (verifierad ägare)

  Var väldigt nöjd med röken o smaken, har inte rökt vanliga cigaretter alls på över en vecka nu o det känns så bra 😊 dock har jag bytt brännare 5 ggr den här veckan för att de läcker o bubblar, gick in på cigoteket i Gbg o får då veta att de är väldigt stötkänsliga o inte ska ligga ner, vilket gör det problematiskt när jag kör lastbil o inte kan ha den stående, fick inte reklamera heller enligt de i butiken så den infon tycker jag borde stå med faktiskt, köpte en annan sort nu o tänker inte rekommendera de här till nån av mina vänner dessvärre pga känsligheten. . Men är nöjd med den nya sorten iaf som ska va tåligare så hoppas den håller nu..

 40. 5 out of 5

  (verifierad ägare)

  Hej har varit så nöjd med mitt startkit, även om jag lyckades förstöra den förångaren i mina försök att få det att fungera, inte bara läcka ner mot batteriet och därmed inte ge ånga.Den andra däremot fungerade kanon. Så jag beställde 2 till för att som reserv och när nu den andra verkade behöva nån form av rengöring eftersom e-vätskan blev väldigt mörk så tog jag en av de nya och den fungerade lika dåligt som den första….. provade då den andra nyinköpta och den fungerar perfekt. Så 2 av 4 fungerade… lite trist…

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *