Ring oss: 08-82 22 22
icare svart röd och vit
i care från Eleaf startkiticare med enkel påfyllningiCare med liten storlek

Eleaf iCare Startkit

199kr

iCare från Eleaf är en helt ny typ av produkt för dig som vill börja med el-cigg. Inga krångliga knappar och inställningar.

Fyll bara på med din favoritvätska och ta ett bloss!

Clear
Category:

Product Description

iCare från Eleaf

iCare är en revolution!

Skaran användare av denna fantastiska lilla mackapär är numera nästintill som en väckelserörelse. Det är inte för inte må vi säga. Man hör om dessa enkla enheter, men oftast så är dom undermåliga.

iCare är undantaget som bekräftar regel.

iCare är en så kallad AIO.

Det står för ” all in one”. En liten kompakt enhet som aktiveras enbart genom att du tar ett bloss på den. Finns inga knappar eller displayer med massa konstiga inställningar eller dylikt som kan göra dig förvirrad. Det enda som du behöver tänka på är att ladda den, fylla den med vätska och njuta för allt vad du orkar.

iCare har en lös förångare som är innovativ även den. Trots sin ringa storlek så trillade vi av stolen strax efter att vi hade tappat hakan i golvet. Smaken är enorm, riktigt fyllig ånga och trots allt en bra batteritid är det också. Sen att den är så liten så att den ryms i handen gör inte saken sämre.

På sidan av enheten har du ett litet fönster som visar dig hur mycket vätska du har kvar. Väldigt bekvämt. Innanför glaset så finns det små dioder. Dessa blinkar i lite olika färger beroende på hur batteriet har det.

  1. Vid grönt sken har du mellan 100% – 16%
  2. Vid gult sken har du mellan 15% – 6%
  3. Vid rött sken har du under 5%

När du fyller på med din favoritvätska så drar du av övre locket försiktigt och vrider upp påfyllningsluckan. Fyll upp försiktigt så du inte spiller. Det är så tråkigt att torka. Sen sätter du tillbaka allt igen i omvänd ordning.

För att byta förångaren vilket behövs i en intervall mellan 2-4 veckor beroende på hur mycket man använder sin iCare så gör du såhär.

Dra av det övre locket försiktigt. Vrid därefter upp påfyllningsluckan. Byt förångaren. Glöm inte att fukta den lite med vätska innan du sätter tillbaka allt i omvänd ordning.

 

Specifikationer för Eleaf iCare

  • Mått (B/D/L): 30 mm x 14 mm x 75 mm
  • Uteffekt: 15W max
  • Ohmintervall: 1.0-3.5ohm
  • Kapacitet: 1.8mL
  • Batterikapacitet: 650mAh
  • Färger: Svart, vit och röd

Additional Information

Färg

Guld, Svart, Grön, Röd, Vit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eleaf iCare Startkit”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *