Ring oss: 08-82 22 22
icare svart röd och vit
i care från Eleaf startkiticare med enkel påfyllningiCare med liten storlek

Eleaf iCare Startkit

199kr

iCare från Eleaf är en helt ny typ av produkt för dig som vill börja med el-cigg. Inga krångliga knappar och inställningar.

Fyll bara på med din favoritvätska och ta ett bloss!

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

iCare från Eleaf

iCare är en revolution!

Skaran användare av denna fantastiska lilla mackapär är numera nästintill som en väckelserörelse. Det är inte för inte må vi säga. Man hör om dessa enkla enheter, men oftast så är dom undermåliga.

iCare är undantaget som bekräftar regel.

iCare är en så kallad AIO.

Det står för ” all in one”. En liten kompakt enhet som aktiveras enbart genom att du tar ett bloss på den. Finns inga knappar eller displayer med massa konstiga inställningar eller dylikt som kan göra dig förvirrad. Det enda som du behöver tänka på är att ladda den, fylla den med vätska och njuta för allt vad du orkar.

iCare har en lös förångare som är innovativ även den. Trots sin ringa storlek så trillade vi av stolen strax efter att vi hade tappat hakan i golvet. Smaken är enorm, riktigt fyllig ånga och trots allt en bra batteritid är det också. Sen att den är så liten så att den ryms i handen gör inte saken sämre.

På sidan av enheten har du ett litet fönster som visar dig hur mycket vätska du har kvar. Väldigt bekvämt. Innanför glaset så finns det små dioder. Dessa blinkar i lite olika färger beroende på hur batteriet har det.

 1. Vid grönt sken har du mellan 100% – 16%
 2. Vid gult sken har du mellan 15% – 6%
 3. Vid rött sken har du under 5%

När du fyller på med din favoritvätska så drar du av övre locket försiktigt och vrider upp påfyllningsluckan. Fyll upp försiktigt så du inte spiller. Det är så tråkigt att torka. Sen sätter du tillbaka allt igen i omvänd ordning.

För att byta förångaren vilket behövs i en intervall mellan 2-4 veckor beroende på hur mycket man använder sin iCare så gör du såhär.

Dra av det övre locket försiktigt. Vrid därefter upp påfyllningsluckan. Byt förångaren. Glöm inte att fukta den lite med vätska innan du sätter tillbaka allt i omvänd ordning.

 

Specifikationer för Eleaf iCare

 • Mått (B/D/L): 30 mm x 14 mm x 75 mm
 • Uteffekt: 15W max
 • Ohmintervall: 1.0-3.5ohm
 • Kapacitet: 1.8mL
 • Batterikapacitet: 650mAh
 • Färger: Svart, vit och röd

Additional information

Färg

, , , ,

6 reviews for Eleaf iCare Startkit

 1. 2 out of 5

  (verifierad ägare)

  Liten och behändig, men började tyvärr strula redan efter ett par dagar. Fick e-juice i munnen vid flera tillfällen. Nu, efter knappt en vecka läcker den och jag får e-juice i munnen vid varje bloss. Har testat rengöra, byta coil och ta så ”svaga” och försiktiga bloss som det bara går. När den funkade som den skulle var jag dock väldigt nöjd, bra ”känsla” och ett bra alternativ när man lagt de vanliga cigaretterna på hyllan.

  Nu har jag beställt ett eGo Dubbel startkit och hoppas det funkar bättre.

  • Hej Emelie, Tråkigt att höra detta men det kan mycket väl vara ett fel på just din produkt.
   Slå oss gärna en pling så kan vi gör ett nytt försök och ersätta produkten ifall det inte går att fixa på något sätt.
   Mvh

 2. 3 out of 5

  (verifierad ägare)

  tyckte den fungerade riktigt bra tills den började göra likadant som Emelies. det bara gurglar när man tar ett bloss försökt med allt men för väl helt enkelt beställa en ny och hoppas på att den inte strular

  • Tråkigt att höra Marcus, Skriv gärna ett meddelande vid nästa beställning så ordnar jag ett nytt kit åt dig helt kostnadsfritt.

   Mvh John

 3. 2 out of 5

  (verifierad ägare)

  Liten och bra , men dock bara använt den i en dag och jag får redan juice i munnen , gjort rent bytt coil osv får fortfarande i munnen , blir att titta ut en annan.

 4. 5 out of 5

  Fick spitback nån gång men då tog jag isär coilen och satte in den igen så funkade det fint. Helt klart mest prisvärda vapen som finns just nu!

 5. 2 out of 5

  (verifierad ägare)

  Den funkade bra i ca en vecka, efter det så gurglar det bara utan att komma någon rök. byte av coil fungerade inte heller. annars är det en grym produkt när den väl funkar. lätt att ta med sig och helt ok batteritid!

 6. 2 out of 5

  (verifierad ägare)

  Min gick sönder i tanken efter 1 vecka, trodde detta skulle hålla längre faktiskt då mina kompisars har funkat hur bra som helst… Måndagsexemplar kanske vad vet jag, tanken läcker, och så läcker det genom microusb laddarhålet.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *