Ring oss: 08-82 22 22
Wismec RX mini kit

Reuleaux RXmini Kit

599kr

Ett kompakt men kraftfullt kit från Wismec

RXmini är ett självklart val för den som vill ha ett kraftpaket på språng.

Nollställ
Category:

Produktbeskrivning

Reuleaux RXmini Kit

Den nya Reuleaux RXmini från Wismec, som är en nerskalad variant av RX2/3, stoltserar med en ultrakompakt design och sportar ett inbyggt batteri på 2100mah. Tanken i kittet är en Reux Mini vilket har en juicekapacitet på 2ml, justerbart luftflöde i botten och kommer i Top Fill-utförande.

Utvändigt har RXmini den sköna kvalitet vi har kommit att förvänta oss från Wismec med en väl upplyst OLED-display och en stor tryckknapp för både tum- och pekfingeranvändning.

Men det är inte bara utsidan som räknas och även detta tänkte Wismec på. Med ett dubbel kretsskydd och ny mjukvara som stödjer både uppgradering och nyheten ”Pre-heat” kan man säga att utseende är inte det enda här i världen.

Pre-Heat är en välkommen nyhet vi gärna ser mer utav. Vad den gör är att väljer man att aktivera funktionen så varje gång knappen trycks in kommer modden att pumpa inställd watt under en inställd tid för att sedan slå över till normalt bruksläge.

Vilka vätskor kan jag använda?

Vi rekommenderar vätskor med en högre halt VG t. ex. Liquid Voyage eller Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

Specifikation

  • Konstruktion i rostfritt stål
  • Uteffekt: 1 – 80W
  • Motstånd: 0.1 – 3.5Ω
  • Batteri: Inbyggt 2100mah
  • Mått: 58×35.5×44.5mm (HxBxD)
  • Vikt: 204g
  • Uppladdningsbar Micro-USB DC 5V @ 1A

 

Vilken RX-Mini färg är du?

rx-mini kit från wismec i Sverige

Mer information

Färg

, , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Reuleaux RXmini Kit”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *