Ring oss: 08-82 22 22
Alien Kit från SMOK
Alien Kit från SMOKAlien Kit från SMOKAlien Kit från SMOKAlien Kit från SMOKAlien Kit från SMOKAlien Kit från SMOK

SMOK Alien Kit 220W

849kr

Smok Alien kit  är uppgraderingen av den grymma H-Priv. Hög watt på hela 220 och ännu snyggare design! Nu även med TFV8 Baby.

Detta kit behöver två 18650 batterier som hittas här   (Batterier ingår ej)

Alien kit har en innovativ och ergonomisk design.

Nollställ
Categories: , Tillverkare:

Beskrivning

Smok Alien Kit

Smok Alien Kit , det mest efterlängtade kittet är här med  hela 220W! Med 220W är det bara fantasin som sätter gränserna. Smok Alien kit presterar som en galning! Självklart finns även temp control för den som vill anpassa sin upplevelse ännu exaktare! Ordentlig tank som presterar! TFV8 Baby som medföljer bjuder på gott om både smak och ånga. Som vanligt på en TFV-tank fylls den enkelt på uppifrån under det innovativa skjutlocket, coilsen finns som både Stainless Steel som passar i både watt och templäge och clapton för dig om vill ha riktigt varm och smakrik ånga i wattläget. Snygg design. Alien kit har en innovativ och ergonomisk design. Istället för en enkel knapp behöver du bara klämma på den för att blossa. Se din statistik över hur mycket du vejpar. Alien kit 220W drivs med två st 18650-batterier som säljes separat. Specifikationer för Smok Alien kit 220W
  • Mått: 85 x 44 x 30 mm (H/D/B)
  • Volt: 0.35V–8V Effekt: 6 - 220W
  • Motstånd: 0.1 - 3 ohm
  • Batteri: 2 x 18650 (medföljer ej)
  • Kapacitet:  3 ml

Tillverkare

Sample Image

SMOK

SMOK Grundades 2010 i Shenzhen som specialiserat sig på forskning och utveckling av elektroniska cigaretter, produktion och försäljning på alla marknader över hela världen med stor framgång.