Ring oss: 08-82 22 22
Subvod kit Kanger tech
enkelt subvod kitkangertechs subvod kitEtt komplett subohm kit från Kangertech

Kangertech SUBVOD kit

279kr

Tillhör du dom som vill ha en mindre e-cigarett? Men inte vill göra avkall på smak och ånga?

Kangertech har kombinerat det bästa av två världar och utvecklat ett komplett kit vid namn Subvod.
Med sin enkla runda form så får den plats i innerfickan eller liknande.

Brännare hittar du här.

Nollställ

Produktbeskrivning

Ett snyggt och enkelt kit som med sin form påminner om dom enklare modellerna av e-cigaretter man brukar se. Men döm inte efter utseende. Detta kit är kraftfullt. Lite som att montera en motor från Ferrari i en liten Saab.

Med en vätskekapacitet på hela 3.2 milliliter och 1300 mAh kan du utan problem ta dig genom en dag utan att ladda batteriet. Påfyllningen är uppdaterad, påfyllningen sker via toppen istället för som tidigare i botten. Enkelheten i att batteriet enbart har en knapp gör att man slipper krångliga inställningar. Ladda batteriet, fyll på vätskebehållaren och ut på äventyr!

Toptank Nano

Topfill NanoTill Subvod ingår den nya vätskebehållaren Toptank Nano. Det är en uppdaterad version av Subtank Nano. Med påfyllning från toppen så slipper man skruva av vätskebehållaren, skruva isär den och fylla på. Istället skruvar man av toppen, fyller på och skruvar tillbaka topcapen. Ett generöst luftflöde som självklart är steglöst justerbart för det personliga valet.

Påfyllningen är uppdaterad, påfyllningen sker via toppen istället för som tidigare i botten.

Förångaren i Subvod kitet

Förångarna är även dom uppdaterade. Numera används rostfritt stål som värmetråd. Detta ger en än bättre smak och ångutveckling. Hållbarheten på dessa förångare är förvånansvärt länge! Vi har använt samma förångare över en vecka i sträck utan att smak eller ånga har avtagit.

I kittet kommer det en förmonterad förångare med 0.5 ohm. Märk väl, att med såpass låg ohm så bör man sänka sin nikotinstyrka. Detta på grund av att det produceras mer ånga jämfört med till exempel ett eGo-kit. Man får på så sätt i sig mer nikotin per puff.

Batteriet i Subvod kitet

Batteriet har bara en knapp. Inga avancerade inställningar eller dylikt, klicka fem gånger och batteriet startar, klicka fem gånger och batteriet stänger av sig. Vid användning håller man in knappen och tar en puff för att sedan släppa knappen.

Laddningen sker via en usb-kabel (medföljer) i botten på batteriet. Det går även att använda batteriet under tiden man laddar. En funktion som underlättar då man slipper vänta på att batteriet skall bli färdigladdat.

 

Vilka vätskor kan jag använda?

Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

 

Subvod subohm kit från Cigoteket

Additional information

Färg

,

7 reviews for Kangertech SUBVOD kit

 1. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Super nöjd med denna. Den är helt underbar den gör jobbet bra för sin storlek. Enkel att använda.

 2. (verifierad ägare):

  Otroligt snabb leverans, och är supernöjd med denna! Väldigt enkel att använda för en nybörjare

 3. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Jätte nöjd

 4. 1 av 5

  :

  Var så himla nöjd med denna, helt perfekt, men tre veckor senare fungerar den inte längre.

  • :

   Hej David, du vet att du har garanti som gäller ifall din produkt inte fungerar, hör gärna av dig så ordnar vi det åt dig, ring gärna oss på 0700500005, vi svarar nästan direkt 🙂
   PS/ När bytte du coil/brännare på din ecigg?

 5. 4 av 5

  :

  riktigt bra vp jag hadde den i tre månader å bytte aldrig coil. funkade exstremt bra, men inga värsting moln direkt . en bra första vp

 6. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Mycket bra produkt!

 7. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  En riktigt bra nybörjar vape! Jag är jättenöjd med den!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *