Ring oss: 08-82 22 22
Alla färger Topbox Nano
Topbox med senaste ToptankTopbox i flera färger!Kangertech Topbox liggandes

Topbox Nano

799kr

Uppdaterade Topbox Mini med temperaturkontroll och topfill!

Kraftpaketet Topbox Nano kommer i svart, rosa och lila. Matta pastellfärger med inslag av metall. Kan det bli mer perfekt månntro?

Brännare hittar du här.

Nollställ
Categories: ,

Product Description

Topbox Nano

En efterlängtad lillebror till storsäljaren Topbox från Kangertech.

Äntligen en tank som fylls på uppifrån! Inga fler kladdiga fingrar och onödigt skruvande.

Som om det inte kunde bli bättre vill vi stolt presentera en färgglad lillebror till Topbox Mini. Säg hej till nya Topbox Nano. med påfyllning från toppen! Trots sin ringa storlek är det fortfarande ett riktigt kraftpaket!

Topox Nano är en storleksmässigt bantad version av storsäljaren Topbox Mini. Men istället för en Toptank Mini har man slängt på nya Toptank Nano med topfill i paketet. Nano-kitet har en nättare formfaktor och passar perfekt för dig som precis påbörjat din resa in i en värld fylld av ånga.

Modden håller ett 18650-batteri som är utbytbartoch laddbart vid micro-USB. Det bästa av två världar! Till denna mod ska endast anpassade batterier användas, som till exempel Sony VTC5 eller Efest 18650 . Detta för att inte riskera skador på dig eller elektroniken i modden.

Batteriluckan sitter stabilt med starka magneter.

Med sina 50 watt så är Topbox Nano en utmanare till dom flesta moddar som finns på marknaden idag. Topbox Nano har stöd för atomizers ner till låga 0,3 ohm. Det räcker gott och väl för att göra standin som rökmaskin på den lokala nattklubben.

Nu har Topbox Nano även begåvats med Temp Control!

Brännare / coil till Topbox Nano

I paketet medföljer det tre olika förbrännare. En 0.5ohm som är gjord för direkta lungbloss.

Det medföljer även en Clapton-förbrännare på 0,5 ohm som ger varmare ånga.Och slutligen en Ni200 på 0,15 ohm för dig som vill köra temperaturreglerat.

Självklart sitter ekologisk japansk bomull i dessa, allt för att ge den perfekta smaken.

Toptank Nano som medföljer har fått en uppdaterad driptip i delrin-material. Detta för att eliminera värmeutvecklingen som kan uppstå med driptips av rostfritt stål, glas och liknande.

Lufthålen är numera uppdaterade och tar in ännu mer luft. Vi trodde det var tillräckligt innan, men inser nu att uttrycket ” less is more ” är förlegat. Nu skall det vara ” more is more is perfect”. Lufthålen är steglöst justerbara från väldigt tight motstånd för dem som vill ha en upplevelse som liknar klassiska cigaretter. I andra änden av skalan har vi luftflöde likt en pipeline. Fullt ös!

Instruktioner för Topbox Nano

Vilka vätskor kan jag använda?

Vi rekommenderar vätskor från Liquid Voyage och Yaeliq. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha?

Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

Instruktioner för modden:

 1. För att stänga av eller starta modden tryck fem snabba klick på avtryckaren. Vid uppstart kommer texten ”Kangertech” lysa upp i displayen.
 2. För att öka eller sänka watten använder du dem två knappar som är markerade med ett plus och minus.
 3. OLED displayen visar aktuell batteristatus, aktuell ohm för din förångare och aktuell watt.
 4. Håller du in plus och minus samtidigt så vänder du displayen 180grader. Perfekt för dig som är vänsterhänt.
 5. Skulle din förångare kortsluta kommer displayen att blinka och visa 0.00 ohm. Felsök då din förångare innan du fortsätter.
 6. Om batteriet monteras åt fel håll går modden inte att starta.
 7. Vid för hög temperatur i förbrännaren kommer modden stänga av möjligheten att mata ut ström och visa ”Temp High”. Detta är en säkerhetsåtgärd för att undvika skador på modden.
 8. Om du tar ett bloss som varar under mer än 10 sekunder kommer modden att stänga av och visa ”10S OVER”.
 9. Om ditt batteri har för låg kapacitet, kommer modden att visa en blinkande batteriindikator i displayen.
 10. För att ladda ansluter du en micro-USBkabel i botten av modden. I och med ”Passthrough”-funktionen kan du fortsätta använda din Topbox Nano samtidigt som den laddar.

Toptank Nano har fått en uppdaterad driptip i Delrin-material. Detta för att eliminera värmeutvecklingen som kan uppstå med material som rostfritt stål, glas och liknande.

Instruktioner för förångaren:

 1. För att fylla på tanken börjar du med att skruva av den från modden. Vänd den upp och ner samt skruva ur bottendelen och fyll din favoritvätska i utrymmet mellan glaset och röret i mitten. Fyll inte hela vägen upp, utan lämna 5 milliter från toppen av röret i mitten. Skruva därefter tillbaka basen i tanken och skruva på den på modden.
 2. För att byta förbrännare så skruvar du av tanken från modden. Vänd den upp och ner och skruva ur basen. Skruva därefter ur förbrännaren som sitter i mitten av basen. Skölj basen under ljummet vatten och torka därefter ur den ordentligt. Skruva i en ny förbrännare och skruva tillbaka den i tanken. Kom ihåg att låta tanken stå och dra ungefär 20-30 minuter innan användning. Detta för att bomullen skall bli genomblöt. Börja sedan på 20 Watt och jobba dig sakta uppåt.
 3. För att rengöra tanken så skruvar du av den från modden, vänd den upp och ner, skruva ur basen, skruva ur förbrännaren och ta loss munstycket/driptipen. Skölj allt förutom förbrännaren i ljummet vatten.  Ställ därefter alla delar på en handduk för att torka. Ett tips är att göra detta kvällstid innan du går och lägger dig. Då kan det stå och torka under natten.

I paketet medföljer det :

 • 1 x Kbox Nano
 • 1 x ToptankNano
 • 1 x SSOCC 0.5ohm-brännare
 • 1 x SSOCC  Clapton Coil 0.5ohm-brännare
 • 1 x SSOCC Ni200 0,15om-brännare
 • 1 x Utbytesglas av Pyrex
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x Manual

 

Övrig information

Färg

Svart, Rosa, Lila

1 recension för Topbox Nano

 1. 5 av 5
  5 av 5

  :

  Bästa och snyggaste som finns, glöm inte att köpa ett batteri samtidigt 🙂

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *