Ring oss: 08-82 22 22
Target Mini Kit från VaporessoTarget Mini Kit från VaporessoTarget Mini Kit från Vaporesso

Vaporesso Target Mini Kit

599kr

Den minsta varianten av Target hittills är äntligen här.

Med sin diskreta design är Target Mini perfekt för den som söker en mildare eller händigare on-the-go upplevelse.

 

Brännare hittar ni HÄR.

Nollställ
Categories: ,

Produktbeskrivning

Target Mini Kit Vaporesso har nu lanserat sin variant av mikro-vape, Target Mini. Men trots sin minimala storlek kan även denna e-cigg leverera ordentliga moln och med hjälp av det inbyggda batteriet på 1400mah även ha kraft nog att ta dig genom dagen. Vaporesso har även behållit sin distinkta joystick-design för maximal komfort vid varje avtryckning. Guardian tanken, som är inkluderad i kittet, är designad med simplicitet och säkerhet i fokus.

Tanken fylls på genom toppen och Vaporessos patenterade CCELL-brännare sitter då kvarmonterad i behållaren för maximal påfyllning med minimalt kladd. Den är även försedd med ett barnlås vid topfill-gängan för att undvika att de små liven öppnar behållaren av nyfikenhet. Vad detta också bidrar till är att risken för att behållaren skulle öppnas av misstag när man har e-ciggen i t. ex. fickan minskar markant. Vare sig man är ute efter en mildare eller diskretare e-cigg så är Target Mini från Vaporesso en självklar inkludering i allas vape bibliotek.

 

Vilka vätskor kan jag använda? Vi rekommenderar vätskor med en högre halt VG t. ex. Cosmic Fog eller One Hit Wonder. Vätskor av märket Liqua är p.g.a sitt höga PG-innehåll alldeles för lättflytande för SubOhm-förbrännare som behöver en mer trögflytande vätska.

Vilken nikotinstyrka ska jag ha? Vi rekommenderar högst 6 mg nikotin för att få en behaglig upplevelse. SubOhm-produkter har en mycket effektivare förbränning än t.ex eGo-T och Aspire Premium Kit. Du får därför i dig mer nikotin.

Specifikation Konstruktion i zink och rostfritt stål OLED Display

  • Uteffekt: 5 – 40W
  • Motstånd: 0.15 – 5Ω
  • Batteri: Inbyggt 1400mah
  • Mått: 58.1×24.2×36.5
  • Vikt: 93g
  • Uppladdningsbar Micro-USB

 

Mer information

Färg

, , , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vaporesso Target Mini Kit”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *