Ring oss: 08-82 22 22
Ecigg laddare

Väggadapter

29 kr

Adapter för laddning av din El-cigarett via vägguttaget. Kompatibel med alla USB-laddare för el-cigaretter. (Här säljs endast nätadapter, USB-laddare säljs separat.)

 

I lager

Category:

Beskrivning

Ibland händer det att man inte är i närheten av en dator, som annars kanske är det vanligaste sättet att ladda sitt e-ciggsbatteri. Vi på Cigoteket.se erbjuder därför våra kunder andra möjligheter. Med denna nätadapter kan du, med hjälp av din USB-sladd, ladda ditt E-ciggsbatteri i eluttaget. Denna adapter är kompatibel med alla USB-laddare avsedda för E-cigg, och de måste användas tillsammans. (Här säljs endast nätadapter. USB-laddare säljs separat.)

Våra väggadapter passar i alla eluttag i Sverige, på så sätt kan du ladda din el cigarett hemma, på kontoret, på hotellet eller nästan vart som helst där du har tillgång till ett vägguttag.

Våra USB väggadapter är anpassade för att ladda din el cigarett snabbt, enkelt och tryggt, se till att använda våra USB laddare med bara väggadapter som köpta i vår butik, andra adapter kan vara skadlig för dig och din el-cigg då inte alla väggadapter anpassade till just laddning av e-cigaretter.

Funktioner:

 1. Ingång: AC 100 – 240V 50/60Hz ± 0,3 A
 2. Utgång: DC 5V 1000 mAh
 3. Användning: För elektronisk cigaretts USB-adapter och mobiltelefon

Kundnöjdhet

Vi erbjuder en 100% Kundnöjdhetsgaranti på samtliga produkter som säljs inom 15-dagars öppet köp. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med någon av våra produkter, kan du skicka tillbaka dem för en full återbetalning inom 15 dagar från det ursprungliga köpet.

Detta gäller oanvända produkter i original paketering.

Underlåtenhet att använda lämplig utrustning vid laddning kan resultera i överladdning, överhettning, explosion och/eller permanenta skador på batteriet och annan egendom.

2 recensioner av Väggadapter

 1. Betygsatt 5 av 5

  Pia (verifierad ägare)

  b*a

 2. Betygsatt 5 av 5

  Anonym

  Jag handlar mycket hos er Ni he en j*******a s*****e kommer fram s****t o helt rätt det jag beställer

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter